Cele mai bune tipuri de aeroport locuri de muncă care plătesc bine

Posted on

Cele mai bune tipuri de aeroport locuri de muncă care plătesc bine

Dacă sunteți fascinat de transport aerian, se bucură de servicii pentru clienți într-un mediu rapid-paced, și să trăiască într-un oraș mare, atunci s-ar putea dori să ia în considerare locurile de muncă pe care le-ar permite să lucreze în locații de aeroport. Nu numai că poate lucra pentru o companie aeriană oferă un venit stabil, dar multe dintre aceste locuri de muncă, chiar oferi biletele de avion gratuite sau la preț redus pentru angajați. 

Examinați unele dintre cele mai bune locuri de muncă de lucru disponibilă la un aeroport, responsabilitățile de locuri de muncă, salariul, perspectivele de locuri de muncă, și cele mai bune modalități de a găsi un loc de muncă și angajați.

Ticketing / Agent Gate

Ticketing și agenți de porți servi ca „fața“ a companiilor aeriene care lucrează, care asistă clienții cu rezerve de zbor și să ajute la rezolvarea problemelor în creștere cu detaliile de zbor și de bagaje. Ei verifică identificarea pasagerilor, treceri problemă de îmbarcare, verificarea bagajelor, și clienții direct la punctele de control de securitate și porți pentru zborurile cu plecare. Agenți Ticketing trebuie să poată să stea pe distanțe mai lungi și pungi de ridicare grele și alte elemente verificate. 

 • Salariu: Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), agenți de câștigat un salariu mediu de $ 17.90 / oră. mai 2018. top 10% a câștigat $ 31.14 / oră. sau mai mult , în timp ce partea de jos 10% câștigat $ 11,23 ; / oră. sau mai putin.

Reprezentant Serviciul Clienți

reprezentanții serviciului pentru clienți pentru aeroporturi sau companiile aeriene răspund cererilor de asistență specială de către pasageri, pasagerii de ajutor pentru a urmări bagajele pierdute, și să furnizeze informații despre serviciile la aeroport și companiile aeriene participante. Acestea pot fi atribuite fie birouri de servicii pentru clienți sau centre de apel al companiei aeriene. sunt necesare rezolvare a problemelor abilități și finețe în relațiile cu pasagerii nemulțumiți în acest rol.

 • Salariu : Reprezentanții serviciului pentru clienți a câștigat un salariu mediu de $ 16.23 / oră. mai 2018, în conformitate cu BLS. Cea mai mică de 10% a câștigat aproximativ 10.65 $ / hr., Iar cea mai mare de 10% a câștigat $ 26,69 / oră. sau mai mult.
 • Job Outlook: Conform BLS, angajarea reprezentanților de servicii pentru clienți se estimează că va crește cu 5% 2016-2026, aproximativ la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile.

Însoțitoare de zbor

Însoțitorii de zbor intampina pasagerii ca se îmbarcă pe bilete de avion, le direct la locurile lor, și să supravegheze plasarea de bagaj de elemente. După comunicarea cu echipajul de la sol pentru a se asigura că toți pasagerii au fost urcat la bordul, își revizuiesc protocoalele de siguranță și asigurați-vă că pasagerii respectă reglementările aeriene. Ei au, de asemenea, pasagerii nervoase sau aflate în dificultate calme, conflicte rezolva in timpul zborurilor, și servesc alimente și băuturi. Flexibilitatea este necesară în acest rol, deoarece însoțitorii de zbor sunt adesea necesare pentru programele variabile de lucru și pot fi atribuite zborurilor peste noapte.

A deveni un însoțitor de zbor poate fi o optiune de cariera mare pentru persoane fizice energetice, client service-orientate spre care nu doresc să urmeze un grad de colegiu. De obicei, este necesară numai o diplomă de liceu; companiile aeriene oferă formare care să conducă la certificare de către Administrația Federală a Aviației (FAA) specializat.

 • Salariu: Salariul anual mediu pentru însoțitorii de zbor a fost de $ de 56.000 de mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat în jurul valorii de 28950 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat 80870 $ sau mai mult.
 • Job Outlook: Potrivit BLS, ocuparea forței de muncă de însoțitorii de zbor se estimează că va crește cu 10% 2016-2026, mai rapid decât media pentru toate profesiile.

Aeronave și Avionics Echipament mecanic și tehnician

Avioane de reparații mecanică și de a efectua întreținerea programată pe avioane. Ei diagnostica probleme mecanice sau electrice, identificarea și înlocuirea componentelor defecte, liste de verificare de siguranță de revizuire, probleme de documente, înregistrări și actualizare de întreținere. Avionics tehnicieni de testare instrumente electronice folosind testere de circuit, osciloscoape, și voltmetre, interpretarea datelor testului de zbor pe care le achiziționează pentru a diagnostica defecțiuni și probleme de performanță. Ei asambla, de asemenea, componente, cum ar fi comenzi electrice și cutii de joncțiune, și a instala software-ul.

 • Salariu : Salariul anual mediu pentru mecanici de aeronave si tehnicieni de service a fost de $ 63060 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat aproximativ 36760 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat 97820 $ sau mai mult. Salariul anual mediu pentru avionica tehnicieni a fost ușor mai mare: $ 64140 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat aproximativ $ 39940, iar cea mai mare de 10% a câștigat 94710 $ sau mai mult.
 • Job Outlook: BLS afirmă că angajarea generală a mecanicii și tehnicieni de aeronavă și echipamente electronice de bord este de asteptat sa creasca cu 5% 2016-2026, aproximativ la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile.

Controlor de trafic aerian

Controlorii de trafic aerian dețin poziții extrem de specializate și trebuie să completeze formarea tehnică extinsă în scopul de a urmări cu exactitate activitatea aeriană și rutele dicteze pentru a asigura transportul în condiții de siguranță al companiei aeriene. Ele controlează traficul la sol în aeroporturi, precum și supravegherea decolării și aterizării aeronavei. controlorii de trafic aerian comunica cu piloții despre condițiile meteorologice și de stabilitate a aerului pentru rutele lor. Ei folosesc radar, calculatoare sau referințe vizuale pentru a monitoriza și direcționa mișcarea aeronavei în cer și de trafic la sol în aeroporturi. controlorii de trafic aerian trebuie să funcționeze bine sub presiune și să se gândească mai repede apar probleme.

 • Salariu: Salariul anual mediu pentru controlorii de trafic aerian a fost de $ 124,540 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat în jurul valorii de 68090 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat 178,650 $ sau mai mult.
 • Job Outlook: Potrivit BLS, ocuparea forței de muncă a controlorilor de trafic aerian se estimează că va crește cu 3% , 2016-2026, mai lent decât media pentru toate profesiile.

Airfield Operations Specialist

specialiști asigură operațiuni de aerodrom decolare și aterizare în condiții de siguranță a aeronavelor comerciale și militare. Responsabilitățile lor zilnice includ menținerea legăturii între controlul traficului aerian și a personalului de întreținere, utilizarea de aterizare Airfield și ajutoare de navigație pentru aeronave de expediere. Acestea pun în aplicare, de asemenea, procedurile de siguranță și de a monitoriza aerodrom și să mențină înregistrările de zbor.

 • Salariu: Salariul orar mediu pentru specialiștii operațiuni de aerodrom a fost de $ 25.10 În mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat $ 13.35 / oră, iar cea mai mare de 10% în medie în jurul valorii de 44.10 $ / oră..

Transport de securitate Ofițer

Potrivit Administrației de Securitate Transporturilor, ofițerii de securitate de transport efectuează de securitate de screening de pasageri, bagaje și mărfuri în aeroporturi, pentru a preveni orice obiecte mortale sau periculoase de a fi transportate pe o aeronavă. 

Ofițerii de securitate de transport sunt adepții în echipamente de securitate de operare cum ar fi aparatele cu raze X și tehnologie avansată de imagistica de la punctele de control de screening. Ei trebuie să aibă abilități de comunicare puternice precum și capacitatea de a lucra cu pasagerii din medii diverse.

 • Salariu : Conform BLS, ciururi de securitate de transport câștigat un salariu mediu orar de $ 20.13 / oră. mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat aproximativ $ 16.66 / oră., iar cea mai mare de 10% a câștigat în jurul valorii de 23.65 $ / oră.

Compania aeriana Cargo manipulare Supervizor 

autoritățile de supraveghere de manipulare a încărcăturii companie aeriană a supraveghea echipajul de la sol al aeroportului în încărcarea, descărcarea, asigurarea și punerea în scenă a încărcăturii aeronavelor și a bagajelor. Ei trebuie să aibă o comandă bună a logicii și calcul matematic, deoarece acestea sunt necesare pentru a determina centrul de greutate al aeronavei și coordonarea stivuirea sigură a încărcăturii. Ele pot fi, de asemenea, chemat să servească pe echipajele de zbor, mărfuri mâner în zbor, și pasagerii scurte cu privire la procedurile de urgență și de siguranță. 

 • Salariu: Airline supervizori de manipulare marfă a câștigat un salariu mediu pe oră de $ cu 23,37 la / oră. mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat aproximativ $ 16.00 / oră. Cea mai mare de 10% a câștigat 41,09 $ sau mai mult.

Pilot

Companie aeriană și piloți comerciale decolare, zbura, și avioane terestre sau elicoptere urmând orientări stricte stabilite de către Administrația Federală a Aviației. Responsabilitățile lor includ evaluarea stării aeronavei, înainte și după fiecare zbor, determinarea limitelor sale de echilibru și de greutate, și verificarea că nivelurile sale de combustibil sunt adecvate. Piloții de asemenea, verifica în mod continuu și de a răspunde la schimbările condițiilor meteorologice și să comunice planurile de zbor și evoluții ale controlului traficului aerian.

 • Salariu: Salariul anual mediu pentru piloții de avion, copiloti, și ingineri de zbor a fost de $ 140,340 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 65690 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 208.000 $. Salariul anual mediu pentru piloți comerciale a fost de $ 82,240 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat în jurul valorii de 44660 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 160,480.
 • Job Outlook: ocuparea forței de muncă general al piloților de avion și comerciale se estimează că va crește cu 4% , 2016-2026, mai lent decât media pentru toate profesiile.

Servicii Lucrătorii alimentare

lucrătorii serviciului alimentar operează restaurante și concesii alimentare de la aeroport. Ei gătesc și să pregătească elementele de meniu, rafturi de stoc, așteptați pe clienții sau de a primi comenzi, mese de autobuz, curat restaurant și bucătărie sediul, funcționează registre, și să accepte plăți. 

 • Salariu: Salariul orar mediu pentru produse alimentare și a băuturilor care deservesc și asimilați a fost de 10.45 $ / oră. mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de $ 8.34 / h., iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 14.26 $ / oră.
 • Job Outlook: ocuparea forței de muncă generală a produselor alimentare și a băuturilor care deservesc și asimilați se estimează că va crește cu 14% 2016-2026, mai rapid decât media pentru toate profesiile. 

Lucrătorii de vânzare cu amănuntul Vânzări

O mare varietate de vânzare cu amănuntul, îmbrăcăminte și cadouri de magazine au apărut la mai multe aeroporturi ca retaileri nume mari caută să atragă atenția și de afaceri de pasageri cu timpul pe mâinile lor. Rafturi comerciale lucrătorilor de stocuri și chioșcuri, aranjați display-uri, recomandări face produsul către clienți și vânzări de proces. 

 • Salariu: Salariul orar mediu pentru agenții de vânzări cu amănuntul a fost de 11.63 $ / oră. mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de $ 8,85 / h., iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 19.96 $ / oră.
 • Job Outlook: ocuparea forței de muncă generală a lucrătorilor de vânzare cu amănuntul se estimează că va crește cu 2% , 2016-2026, mai lent decât media pentru toate profesiile.

Transportatorii scaun cu rotile și Oameni Movers

Aeroporturile angaja personal pentru a ajuta pasagerii cu handicap deplasa la aeroport și acces la avioane. Operatorii de scaune cu rotile întâlni patronii și să le transporte la și de la porțile aeroportului. Oamenii Movers opereze conveyances pentru persoane fizice de transport sau grupuri mici de pasageri. 

 • Salariu: Uneori mentionat ca asistenți de aeroport de pasageri, transportatorii medie în jurul valorii de $ la ora 11.00 / oră. în conformitate cu Glassdoor.com, dar poate câștiga considerabil mai mult în sfaturi, în special în cazul în care acestea se angajeze clienții. 

În cazul în care pentru a gasi lista de locuri de muncă

Companiile aeriene publicitate locurile lor de muncă în diferite locuri. Pentru a găsi oportunități de carieră, accesați secțiunea de ocupare a site-uri aeriene și aeroporturi pentru a găsi înregistrările curente. De asemenea, puteți căuta cuvinte cheie cum ar fi „companii aeriene“ sau „aeroport“ pe site-uri de locuri de muncă de top cum ar fi Indeed.com. Pentru unele locuri de muncă, cum ar fi cele cu Administrația de Securitate a Transporturilor (TSA), puteți aplica direct pe site-ul de angajare. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *