Locurile de muncă care sunt in plina expansiune în timpul coronavirus (COVID-19) Pandemia

Posted on

Locurile de muncă care sunt in plina expansiune, chiar acum

Dacă sunteți în căutarea de muncă, chiar acum, aveți o mulțime de companie. Datorită impactului COVID-19 pandemii, creanțele de șomaj a crescut de peste 3,3 milioane între 22 martie și 28 martie 2020, conform Biroului de Statistică a Muncii. Peste 10 milioane de muncitori au depus pentru ajutor de șomaj. Aceasta este cea mai mare creștere și cel mai mare număr total de șomaj creanțelor, de la Departamentul Muncii a început urmărirea datelor de șomaj.

Important : În timp ce angajatorii din industria de agrement și ospitalitatea sunt purtatori de locuri de muncă, alte sectoare sunt ramping de angajare.

Andrew Challenger, Senior VP Challenger, Gray & Crăciun, Inc, constată că „comercianții cu amănuntul, factorii de decizie de dispozitive medicale, produse de producătorii de consum, transport și facilități de depozitare sunt toate înfloritoare chiar acum.“

magazine alimentare, farmacii, si de suport IT sunt, de asemenea, angajarea în funcție de blog-ul CareerOneStop, care este sponsorizat de Departamentul Muncii al SUA.

Sfat : Dacă ați fost concediat sau au fost căutați de lucru înainte de impactul economic al focarului coronavirus, s-ar putea adapta cautarea la industriile care sunt angajarea acum.

Multe guverne de stat și locale sunt îndemnând cetățenii să stea acasă , atunci când este posibil. Acest lucru a avut un impact de refrigerare pe mese sit-jos, cărămidă și mortar de vânzare cu amănuntul, precum și alte activități conexe. Dar cumpărături on – line și de livrare au crescut, și servicii esențiale , cum ar fi asistenta medicala si depozitare sunt angajarea rapid la satisfacerea cererii.

Aceste 10 ocupații sunt angajarea chiar acum:

Casierii și raft Stockers

Inainte de pandemie coronavirus, locuri de muncă casier au fost , în esență , în scădere. Biroul de Statistică a Muncii Manualul Outlook ocupaționale proiectat aceste locuri de muncă să scadă cu 4% între 2018 și 2028. 8 Acum, cu toate acestea, multe lanțuri de băcănie sunt ramping de angajare pentru a satisface cererea de preluare curbside, livrare, și servicii în magazin.

Casier și locuri de muncă de vânzare cu amănuntul aferente nu necesită acreditări educaționale formale, dar experiența client service și abilități sunt întotdeauna un plus. Aceste locuri de muncă plăti de obicei în jurul valorii de 10 $ sau 11 $ pe oră.

Drivere de livrare alimentare

mese Sit-jos poate fi suspendat în multe zone ale SUA, dar unele restaurante se extind servicii de livrare. De exemplu, notele Challenger, Gray & Crăciun care Domino este angajarea de 1000 de noi drivere de livrare pentru a satisface cererea.

În plus față de unitățile de fast-food, multe alte restaurante oferă livrare prin intermediul on-demand aplicații de livrare produselor alimentare, cum ar fi UberEats, GrubHub și DoorDash.

Notă: Multe aplicații de livrare au schimbat politicile lor pentru a oferi opțiuni de livrare fără contact, protejând atât clienții cât și conducătorilor auto.

locuri de muncă de servicii alimentare înflorească, chiar și în condiții economice normale. Biroul de Statistică a Muncii rapoarte care se preconizează că această forță de muncă specifică să crească cu 14% între 2018 și 2028-mult mai rapid decât media.

Transport și livrare Drivere de vânzare cu amănuntul

Biroul de Statistică a Muncii rapoarte, de asemenea, o crestere mare a cererii pentru drivere de livrare pachet de la UPS, FedEx, și serviciul poștal din SUA. Amazon este, de asemenea, angajarea șoferilor la cerere de livrare (Flex) și drivere de livrare salarizare (serviciu zilnic de parteneri).

Conform Manualului Outlook ocupaționale, aceste locuri de muncă necesită de obicei o diplomă de liceu sau echivalent și să plătească în jurul valorii de o medie de 30.000 $ pe an.

asistente medicale inregistrate

Un alt loc de muncă cu creștere rapidă , înainte de pandemie coronavirus, asistente medicale inregistrate sunt in cerere mare , chiar acum. Rapoartele Nurse.org ca asistente medicale de calatorie si terapeuti respiratorii au fost castiga 10.000 $ pe saptamana sau 100.000 $ pentru un copil de 13 săptămâni stagiu la locul de muncă în New York City, unul dintre epicenters de pandemie.

Cu toate acestea, personalul medical nu sunt cunoscute pentru concentrarea lor pe financiar. Angelina Walker la Nurse.org scrie: „Noi am fost copleșiți de răspunsul de la asistente medicale care pur și simplu doresc să ajute în zonele care au nevoie de ele … Liniile de urgență au fost inundate cu asistente medicale spunând lucruri de genul,„tocmai mi-a pus oriunde, eu nu Nu pasă de plata, vreau doar să ajut.“

Perspectivele ocupaționale pentru asistente medicale inregistrate este puternic; Biroul de Statistică a Muncii estimeaza o crestere de 12% a locurilor de muncă RN între 2018 și 2028. asistente medicale câștiga salariul mediu de aproximativ 71.000 $ pe an.

Terapeutii respiratorii

Terapeutii respiratorii, care lucrează cu pacienții cu dificultăți de respirație, sunt un alt grup cheie pe prima linie a luptei COVID-19. La fel ca RNS, plata lor a crescut la spitalele din hotspot-uri de coronavirusuri.

În vremuri mai puțin periculoase, cu plata terapeuti respiratorii topuri încă 60.000 de $ pe an. Se așteaptă ca locurile lor de muncă să crească cu 21% între 2018 și 2028, potrivit Biroului de Statistică a Muncii. 

Personal administrativ la Centrul de Sănătate Spitale și

CareerOneStop raportează că multe spitale din intreaga tara sunt de personal pentru a se ocupa cu COVID-19-criză și nu fiecare loc de muncă necesită licențiere și certificare. Serviciul pentru clienți și locuri de muncă administrative sunt esențiale pentru misiunea organizațiilor de asistență medicală.

Important: Cel mai bun dintre toate, în calitate de Biroul de Statistică a Muncii arată, „dacă ați fost concediat de la un loc de muncă ospitalitate, s-ar putea găsi aveți abilități că transferul direct la unele locuri de muncă de îngrijire a sănătății de servicii pentru clienți.“

locuri de muncă asistent administrativ de obicei, să plătească în jur de $ 18 la oră, potrivit Biroului de Statistică a Muncii.

Onorare Center Associates

Cu consumatorii lipirea aproape de casa, comenzi online sunt în plină expansiune și companiile de vânzare cu amănuntul sunt angajarea pentru a satisface creșterea cererii. Amazon publicitate recent pentru 100.000 de posturi full-și part-time în centrele lor de realizare din intreaga tara. În plus, statele gigant de e-commerce, care va crește salariul său minim de 2 $ pe oră pe o bază temporară în timpul val de angajare.

Profesorii Online

Școlile din întreaga companie au anulat cursuri la fața locului și sa mutat on-line pe durata pandemiei. Ca urmare, multe companii de învățare online sunt angajarea pentru profesori și tutori. De exemplu, notele USA Today că societatea de învățământ on-line Outschool este angajarea pentru 5000 online, K-12 profesori.

Predarea locuri de muncă sunt în creștere, rapoarte Biroul de Statistică a Muncii, care proiectează o creștere de 11% (mult mai rapid decât media) în domeniul postsecondary între 2018 și 2028.

Locuri de munca de curatare

operațiunile de afaceri esențiale fac tot posibilul pentru a opri răspândirea infecției. Ca urmare, lucrătorii de curățare sunt în cerere mare în întreaga țară. Dacă nu te superi de curățare și să aibă o atenție puternic pentru detalii, ai putea fi angajat rapid de o companie de curățare prin intermediul unui site de căutare de locuri de muncă sau prin intermediul unei aplicații de locuri de muncă la cerere.

Specialiștii Suport Tehnic

Ca mii de muncitori cu gulere albe sunt forțate în telecommuting situații, poate pentru prima dată, IT și suport tehnic vor fi în cerere.

Biroul de Statistică a Muncii rapoarte care este de așteptat în acest loc de muncă să crească cu 10% mai repede decât media între 2018 și 2028. 3 Hovers salariul mediu în jurul valorii de 25 $ pe oră.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *