Cum se scrie o scrisoare de intentie personalizata

Posted on

Cum se scrie o scrisoare de intentie personalizata


Am auzit de la mai mult de câteva manageri de angajare care se întreabă dacă scrierea scrisoare de intentie este o artă pierdută. Unul dintre ei mi-a spus că a primit o mulțime de scrisori de intentie care sunt mai scurte decât tweet-uri, inclusiv o scrisoare de intentie care tocmai a spus „O zi bună.“ si un altul care a spus, „Vă rugăm să vizualizați CV-ul meu.“

scris, scrisoare de intentie nu ar trebui să fie o artă pierdută. Angajatorii încă le așteaptă. Angajarea manageri la companiile chestionate de Saddleback College care necesită scrisori de intentie (53%) doresc mai mult decât o scrisoare de intentie de bază.

Ceea ce angajatorii se așteaptă ca într-o scrisoare de intentie

Potrivit companiilor intervievate, iată ce se așteaptă să vadă în scrisori de intentie:

  • competențe personalizate de fișa postului – 33%
  • Claritatea (specificând locuri de muncă aplicată) – 26%
  • Detalii din CV – 20%
  • Dvs. (personal) valoare – 19%

După cum puteți vedea, angajatorii se așteaptă scrisori de intentie personalizate, care le arata de ce esti o potrivire puternic pentru poziția și un candidat valoros în valoare de a lua timp pentru interviu.

Acestea fiind spuse, în apărarea solicitanților care trimit scrisori de intentie ca și cum acestea au fost 140 de tweet-uri de caractere, poate fi greu pentru a justifica luarea de timp pentru a scrie o scrisoare de intentie personalizata, mai ales atunci când nu aud înapoi de la angajatori, după trimiterea, în unele cazuri, sute de scrisori de intentie si CV-uri.

Este greu atunci când ai pus efort în aplicare – peste si peste din nou – și aplicațiile se pierd în „gaura neagră“ a Internetului.

Sfat : Linia de jos este că , deși în cazul în care un angajator cere o scrisoare de intentie, aveți nevoie pentru a trimite unul – o scrisoare de intentie reala, nu o propoziție sau două.

Este în interesul dumneavoastră pentru a trimite unul, chiar dacă nu este o cerință.

Cum se scrie o scrisoare de intentie personalizata

Începeți cu un șablon: O modalitate de a face scrisoare de intentie scris un pic mai ușor este de a începe cu un șablon de scrisoare de intentie. Apoi, personaliza pentru a include unele informații de bază despre abilitățile și experiența. Salvați scrisoarea de intentie ca un document Word cu un nume de fișier , care este ușor de recunoscut și anume coverlettertemplate.doc.

De fiecare dată când se aplică pentru un loc de muncă, deschide documentul șablon scrisoare de intentie si de a crea o nouă versiune a scrisorii de intentie. Personalizați ceea ce este acum șablonul scrisoare de intentie pentru a se potrivi cu cerințele de locuri de muncă ale pozițiilor pe care le aplicați. Iată ce va trebui pentru a personaliza și actualiza pe șablon scrisoare de intentie:

Date de contact:  Editați secțiunea de informații de contact pentru a include informațiile pentru noul angajator. Editați saluturile cu numele noul manager de angajare a lui, dacă aveți.

De locuri de muncă specifice:  editati primul paragraf al scrisorii dumneavoastră , pentru a reflecta locul de muncă pe care îl aplică și în cazul în care ați găsit postarea. În primul paragraf al scrisorii de intenție, de asemenea , puteți împărtăși – pe scurt – de ce esti pasionat de pozitia si ar fi o alegere bună. De exemplu, „Cu mei X ani de experiență în [industrie] și pasiune pentru [funcții de locuri de muncă de bază / competențe xyz], cred că sunt un candidat puternic pentru această poziție.“

Dacă ați fost referit la poziția sau cunosc pe cineva din cadrul companiei, primul paragraf este locul perfect pentru a menționa conexiunea. (Notă: Întotdeauna confirmați cu conexiunea înainte de a scădea numele lor.)

Abilitățile și experiența: Personalizează corpul scrisorii de intenție și se referă abilitățile la fișa postului. Cel mai probabil, acest lucru va fi cea mai provocatoare parte a procesului. Este , de asemenea , cea mai importantă parte a scrisorii de intenție. Acest lucru este în cazul în care veți face caz pentru candidatura. Pe CV – ul, care le – ați enumerat abilitățile și experiența. Acum, in scrisoarea de intentie, pe care doriți să meargă mai adânc, și arată de ce se amestecă dvs. special de competențe și experiență ar permite să fie angajatul ideal.

 Ia un pic de timp suplimentar pentru a prezenta personalitatea, astfel încât organizația poate vedea de ce esti un candidat puternic.

Închiderea: Nu va trebui să se adapteze finală punctul, de închidere, și semnătura. Acestea pot rămâne aceleași.

Salvați Scrisoarea dumneavoastră: Asigurați – vă că pentru a salva scrisoarea de intentie cu un nou nume de fișier (File Save As) , astfel încât să aveți o copie a fiecărei litere de copertă trimite la angajatori.

Sfat : Tweaking este mai ușor decât pornind de la zero. Cu șablonul în loc, nu va dura mult timp pentru a scrie o scrisoare de intentie adaptate. Vei fi sigur de a face o impresie mult mai bună cu scrisoarea de intentie personalizate decât dacă ați scrie pur și simplu, „Aici este CV – ul meu.“

Coperta Scrisoare de propoziții

Acesta este un exemplu de scrisoare de intentie personalizata.

Solicitant Nume
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
applicant.name@email.com

O septembrie 2018

Bruce Lee
Director, Resurse Umane
Sunny Days Centrul de Zi
123 Business Rd.
City Business, NY 54321

Stimate domnule Lee,

I-am scris cu privire la deschiderea ați listat pentru un profesor de copil mic de plumb de la Sunny Days Centrul de Zi. Am fost bucuros să văd că aveți o deschidere pentru că am terminat recent diplomă de licență meu în învățământul primar. Cu toate acestea, aș prefera să se concentreze pe preșcolari.

În timp ce participa Colegiul de Vest am lucrat part-time la dovleac Patch, un centru de zi în apropierea colegiului. În acest timp, am dezvoltat abilitățile de predare necesare pentru lucrul cu copii mici, inclusiv răbdare și abilitatea de a crea planuri simple de lecție. Am fost în stare să lucreze bine cu colegii mei profesori. Mai mult decât atât, mi sa dat o poziție de plumb temporară în partea de pre-K, în timp ce conducerea regulat a fost în concediu de maternitate, așa că știu că sunt pregătit pentru responsabilitățile acest rol.

Am atașat CV-ul meu, și puteți să mă contactați prin e-mail (aubrey.applicant@email.com) sau prin telefon mobil (555-555-5555). Aștept cu nerăbdare să întâlnirea cu tine despre această oportunitate interesanta.

Cu sinceritate,

Numele solicitantului

E-mail Cover Exemplu Scrisoare

Subiect: FirstName NumeDeFamilie – Store Manager de poziție

Scriu pentru a aplica pentru funcția de manager de magazin la Video Game One, astfel cum sunt enumerate pe pagina de cariera a site-ului. Am fost încântat să văd această oportunitate pentru că am doi ani de experiență ca asistent manager la un solid înghețat Magazin de iaurturi.

Cerințele de listare se potrivesc perfect skillset mele. Am excelente abilități de comunicare și de oameni și am reușit programe și angajați timp de doi ani.

În plus, în timp ce în facultate am lucrat part-time la un atelier de reparații de calculator și consolă de jocuri și am fost pe Liga de fotbal a echipei Legenda lui timp de trei ani. Am atașat CV-ul meu pentru atenția dumneavoastră.

Mă puteți contacta prin e-mail la myname@myemail.com și vă va contacta săptămâna viitoare pentru a vedea dacă putem găsi un timp pentru a discuta această oportunitate.

Cu sinceritate,

FirstName NumeDeFamilie
Adresa dvs.
E – mail
Numărul dvs. de telefon

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *