Top Informații Certificări Tehnologie pentru începători

Posted on

 Top 10 certificari IT pentru incepatori

Salariul anual mediu pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei informației a fost de aproximativ $ 84.000 de începând din 2017, în conformitate cu US Bureau of Labor Statistics . Acest lucru este mai mult decât dublul salariul anual mediu pentru toate profesiile combinate. Calculatoare joacă un rol în mai multe funcții pentru aproape toate profesiile, și cineva trebuie să aibă grijă de ei toți, ceea ce face profesia IT una în creștere. BLS proiectele industriei pentru a adăuga mai mult de o jumătate de milion de locuri de muncă în deceniul care se încheie în 2026.

Cele mai multe dintre cele mai mari de plată de locuri de muncă IT necesită o anumită formă de certificare, deși, așa că este important să se știe ce va fi necesar tip de formare în funcție de cariera IT specifice pe care îl urmăresc.

CRISC: Atestata de risc și sisteme informatice de control

Conform Asociației Sistemelor Informatice de Audit și Control (ISACA), această certificare se asigură că titularul este bine versat în riscuri pentru sistemele de informații, apoi proiectarea / implementarea de soluții. Această certificare, în funcție de abilitățile și raportul Salariul IT, are un salariu mediu de 119,227 $ pe an și este o certificare bună pentru cei interesați de poziții Information Systems Security.

CISM: Certified Information Security Manager

O altă certificare ISACA, certificarea CISM recunoaște competență în managementul securității informațiilor, ca cineva care gestionează, desene, și de securitate evaluează informații pentru o organizație dată. Această certificare are unele condiții esențiale, cum ar fi certificări existente, cum ar fi GIAC. Conform Raportului abilitățile și Salariu, deținătorii de această certificare câștiga o medie de 118,348 $ pe an.

CISSP: Certified Information Systems Security Professional

La fel ca și CRISC CISM de mai sus, această certificare recunoaște competență în materie de securitate și de gestionare a riscurilor, precum și dezvoltarea de software de securitate. Salariul mediu anual raportat pentru deținătorii de această certificare este de $ 110603.

PMP: Project Management Professional

Cu un salariu mediu anual de $ 109,405, de certificare PMP de la Project Management Institute (PMI) se asigură că, în conformitate cu PMI, „vorbești și de a înțelege limba globală a managementului de proiect.“

CISA: Certified Information Systems Auditor

O altă certificare Iasca, în CISA se asigură că auditorii sistemele informatice au abilitățile necesare pentru a evalua sistemele și urmeze cele mai bune practici pentru „sprijin de încredere și valoare de la sistemele de informații.“ Salariul mediu al deținătorilor CISA este de $ 106181.

CCDA: Cisco Certified Associate design

CCDA  este de certificare Cisco pentru proiectarea rețelei. Asigurați – vă că sunteți certificat cu o altă certificare Cisco (cum ar fi CCNP de rutare și comutare sau de orice certificare CCIE), deoarece este o cerință pentru CCDA. Venitul mediu al unui titular CCDA este de $ 99,701. Această certificare, împreună cu CCNP, este bine să aibă dacă sunteți interesat în a deveni un inginer de rețea .

CCNP Rutare și switching

La 97038 $ pe salariu mediu anual an, CCNP Rutare și certificarea de comutare este bun pentru cineva cu cel puțin un an de experiență și se asigură că titularul poate pune în aplicare și menține rețele de zonă extinsă și lucrează cu specialiști în soluții de rețea.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft a schimbat natura Microsoft Certified Solutions Expert  pentru a fi mai mult o certificare amplu cu accent pe implementarea tehnologiei într – o gamă largă de versiuni în loc de unul axat pe discipline specifice. Cu toate acestea, un MCSE este încă o certificare extrem de respectat pentru a obține, iar salariul mediu pentru deținătorii de MCSE este de 96215 $ pe an.

Fundația ITIL v3

ITIL v3 certificare the ITIL Maestrul -recognizes cei care se pot aplica concepte ITIL de soluții IT de calitate în situații reale. Salariul mediu anual pentru titularii de certificare ITIL master este de $ 95434.

CEH: Certified Ethical Hacker

CEH este un furnizor de-neutru (nu legat de orice brand) de certificare pentru tehnologia informației lucrătorilor care doresc să se specializeze în „legal“ hacking hackeri malware, folosind aceleași cunoștințe și instrumente pe care hackerii folosesc. Doi ani de experiență în materie de securitate este de preferat înainte de a primi un CEH. Salariul mediu anual pentru titular CEH este de $ 95155.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *