Când (și atunci când nu) pentru a include o scrisoare de intentie

Posted on

Când (și atunci când nu) pentru a include o scrisoare de intentie

Chiar ai nevoie de o scrisoare de intentie în cazul în care o companie nu cere o? Compunerea o mulțime de scrisori de intentie in timpul unei căutări de locuri de muncă poate fi o provocare și consumatoare de timp. Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că solicitanții ezită adesea să includă o scrisoare de intentie, atunci când nu este necesar în mod explicit de către un angajator.

Dacă vă întrebați dacă ar trebui să includă o scrisoare de intentie, răspunsul scurt este da. Tu ar trebui să prezinte aproape întotdeauna o scrisoare de intentie, chiar dacă aceasta nu este necesară, dar există câteva excepții.

În primul rând, să ne uităm la ce scrisori de intentie au valoare.

De ce scrie o scrisoare de intentie?

Daca esti serios despre aterizare de locuri de muncă, un bine scris  scrisoare de intentie  vă oferă o șansă de a te vinde angajatorului într – un format narativ, și să explice de ce esti un candidat ideal.

Notă : O scrisoare de intentie , de asemenea , vă oferă posibilitatea de a evidenția calificările cele mai puternice.
O, scrisoare eficientă de acoperire personalizat va face , de asemenea , clar că sunteți foarte interesat de locuri de muncă. Asta deoarece arată managerul de angajare pe care doriți locul de muncă suficient pentru a lua timp pentru a merge la distanță suplimentară.

Atunci când o scrisoare de intentie este important

O scrisoare de intentie, de asemenea, vă oferă o oportunitate de a include detalii care CV-ul tau nu conține. De exemplu, dacă aplicați de la o distanță, scrisoarea de intentie va permite să vă prezinte o justificare pentru relocare și să menționeze că va fi în zona în scurt timp pentru un posibil interviu.

Lacune în ocuparea forței de muncă, cu explicații rezonabile pot fi, de asemenea, abordate în scrisoarea dumneavoastră. O scrisoare de intentie este, de asemenea, un loc ideal pentru a oferi exemple specifice care se dovedesc aveți abilitățile și experiența listate pe CV-ul tau.

In plus, de multe ori angajatorii se așteaptă să primească scrisori de intentie, chiar dacă acestea nu prevedea necesitatea unei scrisori de intentie în reclamele lor de locuri de muncă.

Important: Candidații care nu iau timp pentru a compune o literă sunt adesea văzute ca fiind mai puțin motivați pentru locul de muncă.
În multe cazuri, angajatorii nu vor mai uita la o cerere de angajare care nu conține o scrisoare de intentie sau o scrisoare de interes.

Scrisoare de intentie Sfaturi de scriere

  • Scrie o scrisoare de intentie vizate. Asigurați – vă că pentru a scrie o scrisoare direcționate. Aceasta este o scrisoare de intentie scris cu lucrarea de listare în minte. Concentrați -vă pe aptitudinile și abilitățile pe care le posedă că o potrivire puternic pentru locul de muncă specifice fac.
  • Păstrați – l scurt.  Asigurați – vă că scrisorile tale sunt concise (nu mai mult de o pagină topping la ora cinci paragrafe) și că fiecare afirmație vă face transmite ceva semnificativ despre calificările pentru candidatura.
  • Du – te dincolo de CV – ul. Evitați repetarea pur și simplu CV – ul. Oferiți exemple care nu sunt enumerate în CV – ul, și să se extindă asupra lucrurilor menționate numai pentru scurt timp în CV – ul tau. Scrisoarea ta de intentie ar trebui să aibă un scop în ceea ce privește cererea dumneavoastră.
  • Editare, edita, edita. Erori in scrisoarea de intentie poate afecta șansele de a obține un interviu. Erori te fac să arăți neglijent, sau mai rău, nu educat. Asigurați – vă că pentru a citi cu atenție scrisoarea dumneavoastră înainte de a trimite – l. Luați în considerare a cere un prieten sau un coleg să – l citească , precum și pentru a verifica pentru erorile de scriere, erori gramaticale, și limbaj confuz.

Când să nu includă o scrisoare de intentie

Nici o literă este mult mai bună decât una prost scrisă. O scrisoare de intentie bine compus servește ca un eșantion de capacitatea dumneavoastră de scris, dar, din păcate, opusul este de asemenea adevărat. Dacă nu aveți timp pentru a scrie o scrisoare de intentie bine artizanale, care pitches abilitățile dumneavoastră și vă poziționează pentru locul de muncă, efortul de codru.

De asemenea, în cazul în care cererea de locuri de muncă dă instrucțiuni pe care nu ar trebui să includă o scrisoare de intentie, atunci este cu siguranta cel mai bine să urmeze direcții, astfel încât să nu deranjeze potențialul angajator.

De asemenea, în cazul în care societatea vă cere să depună cererea dumneavoastră prin intermediul unei platforme on-line, și nu există nici un loc pentru tine de a prezenta o scrisoare de intentie, nu-ți face griji.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *