Cum de a adresa o scrisoare de intentie

Posted on

 Cum de a adresa o scrisoare de intentie


Luând cuvântul la o scrisoare de intentie poate fi dificil, dacă răspunde la un loc de muncă și de listare, fie nu au numele unei persoane de contact sau nu știu de gen managerul de angajare a lui.

În primul rând, încercați să aflați numele și sexul persoanei de contact. Unii angajatori vor gândi slab unui solicitant care nu ia timp pentru a afla numele managerului de angajare a lui.

Cu toate acestea, dacă faci unele de cercetare și nu sunt încă sigur cui te adresezi scrisoarea ta, este mai bine să fie în condiții de siguranță și de a folosi un salut generic. Este, de asemenea, acceptabil pentru a începe o literă fără un salut.

Opțiuni pentru adresarea unei scrisori de intentie

Când nu sunteți sigur cui să adreseze scrisori de intentie, aveți câteva opțiuni. Primul este de a afla numele persoanei pe care o contacta. Dacă numele nu este inclus pe lista de locuri de muncă, s-ar putea căuta titlul de manager de angajare pe site-ul companiei.

Dacă nu puteți descoperi numele persoanei de contact de la companie, puteți fie lăsați în afara salutare din scrisoarea de intentie si incepe cu primul paragraf al scrisorii dumneavoastră, sau de a folosi o formula de adresare generală.

Cum de a adresa o scrisoare de intentie Fără o persoană de contact

Există o varietate de acoperire generală saluturile scrisoare le puteți utiliza pentru a aborda scrisoarea dumneavoastră. Aceste salutări scrisoare acoperă, în general, nu aveți nevoie să cunoașteți numele managerului de angajare.

Intr-un sondaj de mai mult de 2.000 de companii, Saddleback Colegiul a constatat că angajatorii preferă următoarele felicitări:

  • Manager de Buna Angajarea (40%)
  • Stimate Domn / Doamna (27%)
  • Pentru cei interesati (17%)
  • Stimate Director Resurse Umane (6%)
  • Lăsați-l necompletat (8%)

Nu ține cont de faptul că termeni precum „Pentru cei interesati“ poate părea datat, astfel încât cele mai bune opțiuni pot fi fie de a utiliza „Stimate manager de angajare“ sau nu să includă un salut la toate. Pur și simplu începe cu primul paragraf al scrisorii dumneavoastră.

Cum de a adresa o scrisoare de intentie pentru un nume de non-gen-specific

Dacă aveți un nume, dar nu sunt sigur de sexul persoanei, o opțiune este de a include atât prenumele și numele în salutului tău, fără nici un fel de titlu care dezvăluie sexul:

  • Dragă Sydney Doe
  • Dragă Taylor Smith

Cu aceste tipuri de nume ambigue-gen, LinkedIn poate fi o resursă utilă. Deoarece multe persoane includ o fotografie cu profilul său, o simplă căutare a numelui persoanei și compania din cadrul LinkedIn ar putea deveni potential up fotografie a persoanei de contact.

Din nou, puteți verifica, de asemenea, site-ul companiei sau apel asistent administrativ al companiei pentru a obține mai multe informații, de asemenea.

Ce titlu se utilizează

Chiar dacă știți numele și sexul persoanei căreia îi scrieți, gândește-te bine ce titlu va utiliza în salutării dumneavoastră. De exemplu, în cazul în care persoana este un medic sau este doctor, ați putea dori să se adreseze scrisoarea dumneavoastră „Dr. Lastname“mai degrabă decât„Doamna Lastname“sau„Dl. Lastname.“Alte titluri ar putea fi«Prof.»,«Rev.»sau«Sgt.», Printre altele.

Sfat : Când adresa o scrisoare către un angajator de sex feminin, utilizați titlul de „Doamna“ , dacă nu știi sigur că ea preferă un alt titlu (cum ar fi „domnișoara“ sau „doamna“).

„Doamna“ este un titlu general, care nu denotă starea civilă, așa că funcționează pentru orice angajator de sex feminin.

Cum se formatează salutarea

După ce ați ales un salut, urmați-l cu două puncte sau virgulă, un spațiu, și apoi începe primul paragraf al scrisorii dumneavoastră. De exemplu:

Dragi Angajarea Manager:

Primul paragraf al scrisorii.

Cum sa Adresa un e-mail Scrisoarea de însoțire

managerii obține o mulțime de e-mailuri în fiecare zi. Fă-l ușor pentru ei pentru a scana e-mail și urmărirea prin includerea o linie de subiect clară și o semnătură cu informațiile de contact. Este important să se adreseze scrisoarea de intenție de e-mail corect, inclusiv numele persoanei de angajare pentru poziția în cazul în care aveți o persoană de contact, pentru a se asigura că scrisoarea dumneavoastră devine observat.

Linia de e-mail Mesaj Subiect

Nu lăsați niciodată linia de subiect martor. Există o șansă bună că, dacă un manager de angajare primește un e-mail cu nici o linie de subiect, o vor șterge fără deranjează chiar să-l deschidă. În schimb, scrie un subiect clar care să indice intențiile.

Lista de locuri de muncă pentru care aplici în linia de subiect a mesajului de e-mail, astfel încât angajatorul știe ce loc de muncă vă interesează, de asemenea. Acestea pot fi de angajare pentru poziții multiple, și veți dori să identifice poziția pe care o interesează cu ușurință.

Abordarea persoanei de contact

Există o varietate de scrisoare de intentie saluturile puteți utiliza pentru a adresa mesajul de e-mail. Dacă aveți o persoană de contact la companie, adresa scrisoarea doamnei sau domnului Lastname. Daca nu primesc o persoană de contact, verificați pentru a vedea dacă puteți determina numele de e-mail destinatarului.

Dacă nu puteți găsi o persoană de contact de la companie, puteți fie lăsați în afara salutare din scrisoarea de intentie si incepe cu primul paragraf al scrisorii dumneavoastră sau de a folosi o formula de adresare generală.

Corpul de e-mail Scrisoarea de însoțire

Corpul scrisoarea de intentie permite angajatorului știu ce poziție care aplici, și de ce angajatorul ar trebui să selectați pentru un interviu. Acest lucru este în cazul în care te vei vinde ca un candidat. Examinați postarea de locuri de muncă și să includă exemple de atributele care se potrivesc îndeaproape pe cele pe care le caută.

Important : Când trimiți o scrisoare de intentie e – mail, este important să urmați instrucțiunile angajatorului cu privire la modul de a prezenta scrisoarea de intentie si CV – ul.

Asigurați-vă că scrisorile de intentie e-mail sunt bine scrise ca și orice alte documente pe care le trimiteți.

Concluzie

Dacă ați atașat CV-ul, menționează acest lucru ca parte a dvs. concluzie. Apoi termina scrisoarea de intentie prin a mulțumi angajator pentru tine în considerare pentru poziția. Includeți informații cu privire la modul în care va urmări. Includeți o închidere, apoi lista numele și semnătura dvs. de e-mail.

Semnătură

Semnătura dvs. de e-mail ar trebui să includă numele, adresa completă, numărul de telefon, adresa de e-mail, și LinkedIn URL a profilului (dacă aveți unul), astfel încât este ușor pentru angajarea managerilor de a contacta.

Probă :

Firstname Lastname
Strada Adresa
Oraș, Stat Cod poștal
E – mail
Telefon
LinkedIn

Mai multe sfaturi Scrisoarea de însoțire

Revizuirea Probele Scrisoarea de intenție: Este greu să scrii scrisori de intentie de la zero. Pentru a face viața mai ușoară – și pentru a vă asigura că nu uitați oricare dintre aceste reguli de formatare enervante – începe prin revizuirea probe scrisoare de intentie. Trimiterea unei versiuni de e – mail în loc? Uită – te la câteva exemple de scrisori de intentie e – mail pentru a începe.

Particularizarea scrisoarea de intenție ce personaliza scrisoarea de intentie de fiecare dată când aplicați pentru un loc de muncă? Deoarece chiar și titluri de locuri de muncă similare au cerințe diferite. Scopul unei scrisori de intentie este de a arăta managerul de angajare ca esti cel mai bun candidat pentru acest post special. Personalizarea scrisoarea de intentie va ajuta să sublinieze abilitățile și experiența și modul în care acestea se potrivesc cu cerințele postului.

Ortografic Verificare nume: În cele din urmă, înainte de a trimite scrisoarea de intentie, asigurați absolut sigur că ați scris numele managerului de angajare sunt corect. Acesta este genul de eroare mici pe care le poate costa un interviu de angajare.

Corectează cu atenție scrisoarea dumneavoastră: Indiferent dacă trimiteți un e – mail sau încărcarea sau atașarea unei scrisori de intentie imprimabilă, este important să vă asigurați că scrisoarea de intentie si CV – ul sunt scrise precum și orice altă corespondență de afaceri. Dacă poți, un prieten Corectează înainte de a te -a lovit trimite, pentru a ridica orice greșeli de tipar sau erori gramaticale.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *