Cum de a găsi un lucru-at-home locuri de muncă

Posted on

 Cum de a găsi un lucru-at-home locuri de muncă

Începe cu aceste 5 pași de bază pentru a găsi un lucru-at-home locuri de muncă

Cum pot găsi un loc de muncă de lucru-la-acasa? Aceasta este o întrebare am întrebat frecvent. Dacă ar exista un răspuns simplu la această întrebare, acest site ar avea mult mai puține resurse. Dar de fapt este, modul de a găsi un loc de muncă de muncă-at-home este să-și petreacă o mulțime de timp și de muncă grea pe ea. Este un proces, și nu există nici un simplu, calea garantat. (De fapt, orice munca la domiciliu oportunitate care o face să pară că există probabil o munca la înșelătorie acasă.)

Cu toate acestea, există câteva pași de bază pentru a începe acest proces de a găsi un loc de muncă de muncă-at-home

Primul pas

1. Evaluați viața ta

Înainte de a hop și chiar în încercarea de a găsi un loc de muncă de lucru la domiciliu, petrece ceva timp de gândire despre acest obiectiv.

De ce vrei să lucrezi la domiciliu? Vrei să-și petreacă mai mult timp cu familia ta? Dacă este așa, asigurați-vă că noua cariera va, de fapt, vă permit să se bucure de timpul petrecut cu familia ta. Nu fiecare lucru la locul de muncă acasă oferă o mai bună echilibrare a vieții.

Ce tip de loc de muncă vrei să faci de acasă? Încerci să se rupă de cariera ta curentă? Dacă este așa, ține cont de faptul că începând într-o nouă carieră, un anumit lucru la domiciliu, pot plăti mai puțin și să fie mai dificil de a sparge în.

Dacă sunteți o mama cloșcar care vrea să facă niște bani în plus, e timpul tău și de îngrijire a copilului are nevoie de care aveți nevoie să ia în considerare. Poate fi necesar să angajeze o bonă, care va reduce in venitul tau. Tu trebuie să echilibreze cele două.

În final se ajunge la întrebarea: Ar trebui să lucrez acasă? Asigurați-vă că răspunsul este da.

Următor →

2. Îmbunătățiți direcționarea

Sunt atât de multe moduri posibile de a lucra de la domiciliu. Puteți începe propria afacere acasă, vă puteți ridica bani în plus face mici de locuri de muncă micro, puteți deveni liber profesionist sau consultant în domeniul care vă aflați, vă puteți transforma locul de muncă actual într-o poziție telecommuting, sau puteți găsi un plin telecommuting de locuri de muncă -time.

În funcție de abilitățile, experiența, educația și stilul de viață, unele dintre aceste opțiuni vor fi mai ușor de a sparge în decât alte.

3. Începeți căutarea / Cercetând

Dacă ați dat seama direcția generală pe care vrei să mergi, apoi începe să fie de locuri de muncă, căutând sau găsi dreptul de oportunitate de afaceri de origine.

4. Stabiliți obiective (nu un termen)

Dacă doriți să lucreze de la domiciliu odată ce copilul începe școala sau de vară sau de orice altă dată, face ca scopul tau.

Rețineți, totuși, că există multe lucruri în afara controlului tău. Și, în timp ce trebuie să continue să lucreze pentru a îndeplini acest obiectiv, nu poate. Și asigurați-vă că obiectivul dvs. este rezonabil.

Break obiectivul până la o săptămână sau zilnic pentru a-do list. Setați o anumită perioadă de timp pe săptămână pentru a se dedica de locuri de muncă, în căutarea. Și stick la el. Lucrul la domiciliu înseamnă a fi disciplinat cu timpul tau. Nu te sidetracked cu articole interesante sau social media atunci când cercetarea on-line.

Următor →

5. Remedierea

Dacă nu au nici un succes, să ia o privire la pașii care le-ați fost luati si sa caute un punct slab. Sunteți aplicarea la locuri de muncă sunteți calificat pentru? Este CV-ul fără erori și pictează o imagine atractivă a tuturor abilitățile dumneavoastră? Scrii email-uri eficiente pentru potențialii angajatori? Dacă întâmpinați probleme la efectuarea obiectivul dvs. o realitate, citiți acest articol pentru o înțelegere pic mai mult pe ceea ce ar putea fi vă ține înapoi.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *