Soft Skills importante pentru locul de muncă de succes

Posted on

Soft Skills importante pentru locul de muncă de succes


Atunci când se aplică pentru un loc de muncă, mulți oameni au tendința de a sublinia abilitățile lor de greu – cunoștințele și abilitățile specifice necesare pentru un anumit loc de muncă. Acestea sunt, de obicei aptitudini care pot fi clar definite și măsurate. Este de asemenea necesar să se evidențieze cele mai importante soft skills pe care le ai, pentru a arăta de ce esti cel mai bun candidat pentru post.

Când sunteți în căutarea de muncă sau o promovare, abilitățile dumneavoastră moale poate fi la fel de important ca și abilitățile dure care sunt necesare pentru a atinge succesul la locul de muncă.

Sfat : Soft competențe sunt mult mai dificil de definit și de măsură – acestea sunt interpersonale sau „oameni“ abilități care vă ajută pentru a interacționa cu succes cu alte persoane la locul de muncă.

Indiferent de locuri de muncă, trebuie să interacționeze eficient cu autoritățile de supraveghere și de oamenii de mai sus și mai jos, pentru tine pe graficul de lucru, precum și altele, cum ar fi clienti, furnizori, pacienți, studenți, etc.

Companiile caută candidați cu ambele tipuri de competențe atunci când angajarea pentru cele mai multe posturi. Asta pentru că dacă aveți o atitudine negativă, nu se poate obține, împreună cu alții, nu comunică bine, nu funcționează bine, ca parte a unei echipe, și nu sunt capabili să gândească creativ și critic, este posibil să nu contează cât bine educat și competent ești.

Trebuie să ai un anumit set de abilități de oameni pentru a obține de-a lungul în orice loc de muncă, nu doar cei care lucrează direct cu publicul. Indeed.com, lider site-ul de locuri de muncă, a împărtășit cele mai valoroase soft skills pentru solicitanții de locuri de muncă și angajați.

Top Soft Skills Angajatori Vrei

Iată primele șapte soft skills cele mai importante pentru a avea atât intervievarea și la locul de muncă, de la Într-adevăr lui Director de recrutare, Mike Steinerd:

 • Acționând ca un jucător de echipă – aceasta înseamnă nu numai a fi cooperant, dar , de asemenea , afișarea puternice abilități de conducere atunci când este necesar.
 • Flexibilitate – aceasta este un atu extrem de valoros pentru angajați. Cei care se pot adapta la orice situatie sunt de incredere , indiferent de ce aruncat la ei.
 • Comunicarea eficientă – acest lucru este de o importanta capitala pentru aproape orice loc de muncă. Comunicarea presupune articularea sine bine, fiind un bun ascultator si folosind limbajul corpului adecvat.
 • Rezolvare a problemelor și ingeniozitate – indiferent de profesia ta, aceste competențe sunt critice atunci când apar probleme neașteptate în mod inevitabil.
 • Acceptarea feedback – ul – nu numai să accepte feedback – ul cu grație , dar aplicarea de asemenea , că feedback – ul, stimulează creșterea profesională.
 • Încrederea este cheia – ca fiind spuse, este de asemenea important să aibă întotdeauna cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a sprijini auto-asigurare. Fiind încrezător și capabil, supraveghetorii, angajații și clienții vor crede în ceea ce spui.
 • Gândirea creativă – a fi capabil de a veni cu soluții unice sau alternative este de neprețuit; ea stimulează inovația și crește eficiența.

Aptitudinile ocuparea forței de muncă de locuri de muncă Diferă

Când sunteți în căutarea unei poziții de conducere, fie ca un manager, sau un membru al unei echipe, veți dori să evidențieze diferite active decât dacă sunteți în căutarea unei poziții tehnice, de exemplu. Abilitatile moi trebuie să fie un lider eficient va include lucruri cum ar fi posibilitatea de a delega și critici constructive.

pozițiile Tehnologia Informației necesită abilități soft, cum ar fi creativitatea și capacitatea de a prezenta idei și soluții pentru persoane fizice, cât și grupuri. abilități de comunicare puternice, ambele scrise și orale sunt un avantaj important în aproape orice domeniu, la fiecare nivel.

Cum să Să Angajatori Cunoaște aptitudini ai

Când scrii CV-uri si scrisori de intentie, este esențial pentru a face referire abilitățile angajatorul caută în formularul de aplicare de locuri de muncă. Același lucru este valabil și atunci când intervievare. Examinați postarea de locuri de muncă, și să fie pregătit să dea exemple specifice de aptitudinile pe care le au (atât hard și soft), care se potrivesc pentru cerințele de locuri de muncă.

Asigurați-vă că pentru a prezenta abilitățile dumneavoastră moale la managerul de angajare în timpul interviurilor și să se concentreze pe menținerea abilitățile de top-notch la locul de muncă:

 • Scoate în evidență atitudinea pozitivă și entuziasm pe tot parcursul interviului.
 • Nu spune doar că aveți abilitățile compania are nevoie – dovedesc a le
 • Pregătiți-vă bine pentru interviu, și au câteva exemple de cazuri în care ați folosit în mod eficient abilitățile dumneavoastră moale.
 • Știu suficient despre poziția și compania de a conversa confortabil și knowledgeably cu intervievatorul. Acțiunile pot vorbi cu adevărat mai tare decât cuvintele, mai ales într-un loc de muncă competitiv.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *