Cum să găsești locuri de muncă de la domiciliu care se angajează acum

Posted on

Cum să găsești locuri de muncă de la domiciliu care se angajează acum

Pe măsură ce prelungiri pandemice din 2020, școlile și întreprinderile își închid ușile în toată țara, mulți angajați (și angajatorii lor) descoperă cum să folosească tehnologia pentru a-și face treaba de acasă.

Acest lucru nu este posibil pentru toată lumea, bineînțeles – dacă ați fost concediat dintr-un serviciu sau un loc de muncă „hands-on” în restaurant, ospitalitate, producție sau alte industrii, este posibil să vă faceți griji cu privire la modul în care veți finaliza întâlni. Acest lucru este valabil în special pentru persoanele care au copii la școală acasă.

În timp ce companii majore precum Amazon, Walmart și Target angajează acum mii de lucrători noi și cresc salarii, persoanele care trebuie să aibă grijă de copiii lor nu pot profita de aceste oportunități.

Important : Totuși, veștile bune sunt că locurile de muncă de la domiciliu abundă acum – și probabil că aveți abilități pentru a fi angajat pentru unul singur.

De fapt, un studiu FlexJobs despre rapoartele de lucru de la distanță arată că „în ultimii cinci ani a crescut cu 44%, iar în ultimii 10 ani a crescut cu 91%”.

Iată cum puteți găsi oportunități de muncă de la domiciliu care vă vor suplimenta veniturile pe măsură ce pandemia se va juca.

Cine angajează?

Una dintre cele mai interesante tendințe de recrutare a fost aceea că companiile din mai multe industrii și-au restructurat operațiunile pentru a include o forță de muncă la distanță. Acest lucru este valabil în special în sectoarele de sănătate, IT, servicii pentru clienți, contabilitate, vânzări și educație / formare.

Deoarece tehnologiile online au devenit mai solide, acum este posibil și pentru cei cu abilități administrative puternice să lucreze de acasă în aceste roluri de calculator / administrație la distanță.

Există cu adevărat „ceva pentru toată lumea” pe piața locurilor de muncă de la domiciliu. Unele dintre cele mai bune locuri de muncă pentru a lucra de la distanță includ servicii de call center și computer, intrări de date, codare și transcriere, joburi de servicii pentru clienți, roluri de marketing și servicii de îndrumare / predare.

Sfat : Aruncați o privire la aceste sfaturi privilegiate pentru a găsi cele mai bune locuri de muncă la distanță și sfaturi despre cum să găsiți primul dvs. loc de muncă de la domiciliu pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs. de la locul de muncă.

Pregătiți-vă pentru căutarea unui loc de muncă

Actualizează – ți profilul LinkedIn și CV – ul . LinkedIn este un instrument fabulos pentru căutarea de locuri de muncă de la domiciliu. De asemenea, vă permite să faceți rețea pe scară largă cu angajatorii care caută în mod special să angajeze o forță de muncă virtuală. Actualizați-vă CV-ul acolo, concentrându-vă pe modificarea acestuia pentru a menționa abilități foarte apreciate la angajații de la distanță.

Notă : Cele mai valoroase abilități căutate la candidații pentru lucrări la distanță includ talentele bune de tastat, cunoștințe despre software, flexibilitate și organizare. Anunțul pentru locuri de muncă este cea mai bună sursă pentru a decide ce fraze de cuvinte cheie să folosești în CV-ul tău.

Dezvăluie-ți abilitățile tehnologice . Una dintre cerințele generale pentru lucrătorii la distanță este aceea că aceștia au o bună cunoaștere a abilităților informatice, cum ar fi utilizarea Microsoft Office, gestionarea e-mailului, introducerea datelor, gestionarea calendarului digital, conferința video și mesageria instantanee.

Cursuri de calculatoare online gratuite sau low cost sunt oferite de furnizori, inclusiv LinkedIn Learning, Udemy și Microsoft 365 Fundamentals.

Căutați în locuri de muncă la distanță

Există panouri de muncă online, care sunt concentrate în întregime pe listarea oportunităților de lucru de la domiciliu. Unele, cum ar fi FlexJobs, necesită un abonament, dar altele sunt gratuite.

FlexJobs

FlexJobs nu oferă doar liste curate cu grijă de locuri de muncă la distanță și flexibile, dar oferă și informații despre companii care angajează, teste de abilități și alte resurse de căutare a locurilor de muncă. (Cost: 14,95 USD / lună cu oferte ocazionale de abonament de 50%.)

WeWorkRemotely

WeWorkRemotely oferă listări actualizate pentru joburi de la domiciliu în câmpuri, inclusiv Dev. Ops. și Sysadmin, Proiectare de produse și UX, Programare, Administrare și Business și Management. (Cost: gratuit.)

la distanta

Remote își câștigă profiturile prin taxarea angajatorilor pentru listarea locurilor de muncă pe site-ul său. Oferă un motor de căutare simplu de locuri de muncă; pur și simplu introduceți un titlu al unei joburi care vă interesează pentru a vedea ce este acolo. (Cost: gratuit.)

Rebeliunea cursei de șobolani

Rat Race Rebellion oferă liste de „joburi la domiciliu” și „concerte laterale”. Doar faceți clic pe jobul care vă interesează și veți fi redirecționat către anunțul online de angajare al companiei de angajare. (Cost: gratuit.)

oDesk

Ca și Fiverr , Upwork este un vehicul popular pentru freelanceri precum scriitori, fotografi, editori, artiști grafici și designeri web pentru a găsi concerte. Oferă, de asemenea, oportunități de lucru de la domiciliu pentru freelanceri în inginerie și arhitectură, știința datelor și analize, juridic, traducere, asistență administrativă, servicii pentru clienți / asistență tehnică, vânzări și marketing și contabilitate.

Căutați în boxe generale

Glassdoor are o listă de companii care angajează acum pentru locuri de muncă complet îndepărtate. Locurile de muncă de la domiciliu sunt de asemenea publicitate pe site-uri de locuri de muncă de top, cum ar fi Monster, într-adevăr și CareerBuilder – căutați folosind termeni precum „la distanță” și „virtual” pentru a găsi poziții deschise.

Sfat : într-adevăr a adăugat un filtru de căutare, astfel încât solicitanții de locuri de muncă să poată găsi cu ușurință roluri identificate ca la distanță. Faceți clic pe „La distanță” din partea de sus a paginii cu rezultatele căutării pentru a accesa înregistrările.

Cele mai bune condiții de utilizare

Pentru a vedea ce este acolo, introduceți expresii de cuvinte cheie, cum ar fi „lucrați la domiciliu”, „lucrați la domiciliu”, „lucrați de acasă”, „la distanță”, „telecomunicații” și „online” în fereastra de căutare. Puteți restrânge căutarea introducând și titlul postului de care v-ar interesa (de exemplu: „asistent administrativ de la distanță”).

Sfat : este posibil să fiți nevoit să lucrați mai mult atunci când utilizați aceste site-uri pentru a vă stabili dacă un loc de muncă anunțat este de fapt un rol de la domiciliu. Citiți cu atenție fiecare descriere a postului.

Folosiți LinkedIn Jobs

O altă resursă minunată este motorul gratuit de căutare a joburilor pe LinkedIn . Introduceți titlul postului în câmpul „Căutați locuri de muncă” și cuvântul „La distanță” în câmpul „Locație”. Urmați instrucțiunile din înregistrarea postului pentru a aplica cu ușurință.

De asemenea, căutați pe LinkedIn folosind hashtag-uri precum #hiring acum, #remote, #remotejobs și #remotework. Puteți urmări hashtag-urile pentru a examina cele mai recente postări.

Accesați site-urile web ale companiei

După ce au aflat că o forță de muncă virtuală le poate economisi mulți bani, unele companii au implementat programe de angajare activă pentru locuri de muncă la domiciliu. FlexJobs oferă o listă valoroasă a primelor 100 de companii cu locuri de muncă la distanță; acestea includ Appen, Lionbridge, VIPKID, Williams-Sonoma, UnitedHealth Group, Aetna și Amazon. FlexJobs are, de asemenea, o listă de 20 de companii complet îndepărtate care angajează acum.

Dacă există o companie pentru care sunteți interesat în mod special, cum ar fi Amazon, ar trebui să aruncați o privire și la secțiunea „angajare” sau „locuri de muncă” de pe site-ul său corporativ.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *