Modalitati de a face bani cu smartphone-ul

Posted on

Modalitati de a face bani cu smartphone-ul

Următoarele moduri de a face bani cu telefonul nu sunt în mod necesar un mod de a-și câștiga existența reală, dar dacă este utilizat în mod rațional–vă pot ajuta să recupereze o parte din costul facturii de telefon mobil și poate pune câțiva dolari de cheltuieli suplimentare într- buzunar.

Ca și în cazul altor locuri de muncă micro, ideea din spatele acestor aplicații este de a face bani în plus, astfel încât să fie atent să nu faci de fapt, pierde bani în acest proces. Mai jos sunt listate opt aplicații pe care le puteți utiliza pentru a câștiga bani, care variază de la crowdsourcing publicității sociale mass-media, astfel încât să puteți compara și pentru a găsi cele care într-adevăr vă va permite să facă unele venituri suplimentare.

EasyShift

Tipul programului: orientate spre sarcini crowdsourcing, alias site – ul microlabor

Cerințe tehnice: iPhone

Locatii: Statele Unite ale Americii, deși disponibilitatea de schimburi în anumite zone pot fi limitate

Cum funcționează: Descărcați aplicația și creați un cont pentru a începe să accepte „schimburi.“ Pe măsură ce termini schimburi, veți câștiga puncte. Veți obține , de asemenea , misiuni mai bine de plată, de asemenea. Tipurile de locuri de muncă în acest crowdsourcing ofertele companiei tind să fie pentru branduri de consum care doresc pentru a urmări produsele lor, astfel încât fotografiile de produse cu cecuri de preț sunt pilonul principal al acestei companii.

Cum se plătește: plătește în numerar în conturi PayPal. Plățile Shift variază de la $ 2-20 $. Acestea sunt plătite într – o perioadă de 48 de ore.

Linia de fund: In timp ce acest lucru este disponibil la nivel national, din moment ce atât de multe schimburi sale sunt bazate pe locație, fezabilitatea pentru tine depinde de cat de multe dintre ele sunt aproape de tine. Nu vrei să -și petreacă o oră în timpul de călătorie câștigând $ sau 2.

Câmp Agent

Tipul programului: crowdsourcing orientate spre sarcini

Cerințe tehnice: iPhone

Locatii: Statele Unite ale Americii, Canada, Norvegia și Australia

Cum funcționează: După descărcarea aplicației, trebuie să alegeți un loc de muncă. Lista include locuri de muncă , cum ar fi studii, sondaje, plasarea broșură, cecuri de preț și produse recenzat. Sarcinile trebuie să fie finalizată într – o fereastră de două ore. Ca un agent, acumulați puncte pentru sarcinile pe care le finaliza cu succes. Dar de asemenea , pierde puncte pentru locuri de muncă neterminate.

Cum se plătește:  plata pentru locuri de muncă vă înscrieți pentru un interval cuprins între 3 la $ de 12 fiecare în numerar. Trebuie să aveți un cont PayPal, deoarece acest lucru este în cazul în care este depus salariul.

Linia de fund: Aplicația nu este ca alții pentru că solicitanții obține locuri de muncă pe primul venit, primul servit. Dar unele locuri de muncă merge bazate pe ierarhie, așa că , dacă aveți mai multe puncte, vă veți califica pentru mai multe locuri de muncă. Asta înseamnă că nu va petrece prea mult timp pe locuri de muncă nu va primi.

Embee Mobile

Tipul programului: recompense mobile

Cerințe tehnice: Disponibil pentru mai mult de 300 de operatori de telefonie mobilă, inclusiv AT & T și Verizon.

Locații: Mai mult de 100 de țări

Cum funcționează: Instalați sa „contor de performanță mobil“ și să câștige carduri cadou

Cum se plătește: Carduri cadou

Linia de fund: Utilizatorii instalați aplicația din Google Play și cele din Statele Unite , castigata de carduri cadou de la locuri cum ar fi Amazon, Pizza Domino, și Dell. În afara Statelor Unite, punctele pot fi tranzacționate pentru timpul de emisie mobil. Acest lucru nu este disponibil în toate orașele, astfel încât trebuie să instalați pentru a vedea dacă acesta va funcționa în cazul în care vă aflați.

Gigwalk

Tipul programului: crowdsourcing orientate spre sarcini

Cerințe tehnice: iPhone (App Android este planificat)

Locatii: Mai mult de 6.000 de orașe din Statele Unite ale Americii

Cum funcționează: Oamenii log on și pentru a găsi „gig – uri“ sau sarcini. Aceste sarcini pot fi aproape orice, dar unele dintre cele tipice sunt controale de preț, testarea aplicației, verificarea datelor, luând fotografii, cumpărături mister și sondaje. Acestea se aplică pentru aceste sarcini pentru client care caută de lucru și, dacă este selectată, să prezinte lucrarea. Ei primesc feedback de la clienții lor. Feedback – ul pozitiv le permite accesul gig – uri mai profitabile.

Cum se plătește: plătește în numerar într – un cont PayPal. Sarcini plătească în mod obișnuit $ 3 până la 5 $; Cu toate acestea, pentru Gigwalkers cu experiență există unele sarcini care plătesc până la 100 $. Plata pentru sarcini se face în termen de 7 zile. Gigwalkers trebuie să plătească taxele de tranzacție PayPal , dar poate alege un minim de plată mai mare pentru a minimiza frecvența lor.

Linia de fund: Câteva lucruri trebuie să fie dat în pentru a determina modul în care profitabil această aplicație de luare de bani va fi pentru tine: nu numai timpul necesar pentru a finaliza sarcina, dar timpul necesar să se aplice sarcini și de călătorie necesare pentru a concerte completă. La $ 3 până la 5 $, un concert , probabil , nu plătește să călătorească departe. Concursul, cu toate acestea, este mai mare pentru gig – uri care nu au nevoie de călătorie sau care sunt într – o zonă intens populată.

iPoll

Tipul programului: Sondaje

Cerințe tehnice: iPhone si platforme Android

Locatii: Statele Unite ale Americii, deși pot exista unele studii internaționale disponibile din când în când

Cum funcționează: Descărcați aplicația gratuită; completați profilul cu informații cum ar fi numele, adresa, sexul, data nașterii, și statutul profesional. Apoi , veți fi contactat prin e – mail, notificările push, sau telefon pentru a participa la sondaje care se potrivesc cu profilul tau.

Cum se plătește: plătește în puncte de recompensă, care pot fi răscumpărate în bani într – un cont PayPal sau un card cadou. Există un prag de plată 35 $.

Linia de fund: In general, eu nu sunt un mare fan de anchete , deoarece acestea pot lua o mulțime de timp pentru doar o mică recompensă. Faptul că puteți face aceste pe telefon, deși, înseamnă că le puteți face în timp , care altfel ar putea fi irosite, cum ar fi de așteptare pentru copii la activități de finisare sau într – o sală de așteptare. Acestea fiind spuse, cât de multe studii sunt trimise nu se află sub controlul dvs., astfel încât în cazul în care profilul dvs. nu se potrivește cu mai multe studii, s -ar putea să nu – l face la pragul.

Mesaj de Informații

Tipul programului: publicitate Social media

Cerințe tehnice: iPhone și Android cu conturile de social media pe Twitter, Tumblr, și / sau YouTube

Locații: Oriunde

Cum funcționează:  Puteți lega profilurile de social media în contul dvs. după înființarea acestuia. Aveți apoi posibilitatea de a alege dintr – o listă de campanii relevante pentru profilul tau. Tot ce trebuie să faceți este să împartă link – ul de tip text sau video. Dar sunt limitate la cât de multe puteți de câteva ori post- de obicei , în fiecare zi.

Cum se plătește:  Aveți două opțiuni de plată: numerar într – un cont PayPal sau cu Amazon carduri cadou. Plată depinde de numărul de vizualizări sau clicuri postările obține în timpul campaniei. Cele variază de cost-pe-clic , pe campanie. Dar puteți obține o imagine cât de mult puteți obține, după cum Mylikes vă va oferi o estimare a cât de mult fiecare campanie pays bazată pe urmașii dumneavoastră.

Linia de fund: Această aplicație nu este pentru persoanele care folosesc social media moderat. În schimb, este menit pentru cei care folosesc social media foarte mult. Dacă asta ești tu, poți face niște bani , atâta timp cât aveți nici o problemă vizarea produse.

Shopkick

Tipul programului: Shopping recompense program de

Cerințe tehnice: iPhone sau smartphone Android

Locatii: Statele Unite ale Americii

Cum funcționează: Collect „lovituri“ sau puncte atunci când introduceți pur și simplu de magazine, cum ar fi Target, lui Macy, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us, și Exxon Mobil și magazine. Utilizarea GPS de pe telefonul smartphone, știe locația dvs. și trimite oferte corespunzătoare. Coduri de bare de scanare pentru puncte suplimentare și chiar mai multe puncte atunci când fac achiziții, deși pentru a câștiga puncte prin achiziții de care aveți nevoie pentru a lega cartea de credit la acesta.

Cum se plătește: plătește puncte rambursabile pentru carduri cadou și reduceri.

Linia de fund: Spre deosebire de alte cumpărături recompense aplicații, aceasta nu are nevoie de achiziții, astfel încât să puteți face bani în timp ce pur și simplu rulează comisioane tale.

Viggle

Tipul programului: loialitate / recompense program de

Cerințe tehnice: dispozitive Android și Apple (inclusiv tablete)

Locații: rezidenți juridice ale Statelor Unite, inclusiv Puerto Rico

Cum funcționează: Utilizați telefonul smartphone pentru a vă conecta dumneavoastră ore-ma uit la TV și să fie plătit pentru ea. Când vă conectați la Viggle, acesta înregistrează audio și identifică emisiunea TV. In timp ce punctele sunt răsplătiți pentru orice vizionare TV de până la 12 ore pe zi, este de cele Viggle-sponsorizat care câștigă cele mai multe puncte. Utilizatorii primesc , de asemenea , puncte de interactiunea cu ceea ce este la TV, răspunzând la întrebări trivia, vot în sondaje, etc., precum și prin utilizarea mass – media sociale și referindu -se la clienți noi. Clienții DirecTV obține bonusuri suplimentare.

Cum se plătește: plătește puncte de recompensă , care sunt rambursabile la companii precum Groupon, 1-800-Flowers, Fandango și Foot Locker. Recompense expiră în cazul în care rămâne cont Viggle latente timp de 12 luni consecutive. Valoarea recompense (nu inclusiv orice premii câștigate la concursuri) este limitat la $ 550, cu excepția cazului în această limită se renunță de Viggle.

Linia de fund: probabil Trebuie sa ma uit la o mulțime de TV pentru a face această plată. Canapea cartofi, să ia notă!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *