Date despre carieră de bază Vânzări Locuri de muncă

Posted on

Date despre carieră de bază Vânzări Locuri de muncă

Cum sunt puterile tale de convingere? Dacă ați răspuns „excelent“, apoi un loc de muncă de vânzări ar putea fi potrivit pentru tine. Ca o persoană de vânzări, va trebui să obțineți oameni, corporații sau organizații pentru a cumpăra bunuri sau servicii de la compania pe care o reprezintă. Puteți seta obiective turistice pe care lucrează într-o varietate de industrii, inclusiv de fabricație, de vânzare cu amănuntul, tehnologia informației, agricole, produse farmaceutice, asistență medicală, servicii financiare, transport, ospitalitate și servicii profesionale.

profesioniști de vânzări pot vinde cu amănuntul mai multe produse diferite. Printre produsele și serviciile pe care le vinde sunt vestimentare, mașini, acțiuni și obligațiuni, medicamente, echipamente medicale, de asigurare, tehnologia informatică, electronică, echipamente agricole, spațiu sau timp publicitar, de animale, vacanțe și imobiliare. O persoană specializată de vânzări în mod obișnuit într-o industrie sau tip de produs.

Informații de bază despre Vanzari Locuri de munca

 • Începând cu 2016, Biroul american de Statistică a Muncii (BLS) estimează peste 14,5 milioane de oameni au lucrat în vânzări și ocupații conexe. Această cifră nu include lucrătorii care desfășoară activități independente.
 • Perspectivele de locuri de muncă pentru acest domeniu este bun. BLS se asteapta cinci procente de creștere de locuri de muncă în acest domeniu, între 2014 și 2024, care este doar la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile. Acest lucru va duce la aproximativ 778.000 de noi locuri de muncă de vânzări.
 • lucrătorilor de vânzări și a celor angajați în ocupații conexe a câștigat un salariu anual mediu de $ 26590 mai 2016. Salariul anual pentru toate profesiile a fost de $ 37040, ceea ce face câștiguri în acest domeniu un pic mai mic decât în ​​altele.
 • Un individ de compensare include adesea un salariu de bază plus un comision, care este de obicei calculată ca procent din vânzări o face.

Este un loc de muncă de vânzări pentru tine?

O cariera in vanzari, ca orice altă ocupație, nu este o alegere bună pentru toată lumea. Acesta poate sau nu poate fi potrivit pentru tine. Înainte de a merge mai departe, ar trebui să stabilească dacă aveți ceea ce este nevoie pentru a reuși în acest domeniu. Așa cum am menționat mai devreme, pentru a avea succes în vânzări, trebuie să fii convingător. Excelente abilitati de comunicare sunt esențiale. Trebuie sa fii un bun ascultător, precum și au capacitatea de a comunica verbal bine. Exemple de abilități interpersonale va permite să vă conectați cu alte persoane.

sunt, de asemenea, nevoie de un angajament de a lucra din greu și multă răbdare. Este uneori nevoie de un mare efort pentru a închide o vânzare, și va trebui să aștepte cu răbdare în timp ce un client face până mintea lui sau a ei. Respingerea este comun, așa că trebuie să fie gros-jupuite, de asemenea.

Cariere Vânzări

Care sunt opțiunile dumneavoastră, dacă doriți să urmeze o carieră în vânzări? Mai multe tipuri de titluri profesionale intră sub umbrela de vânzări. Acestea implică lucrul într-o multitudine de medii, inclusiv magazine și birouri. Persoanele care lucrează în aceste setări se spune să fie în vânzări în interiorul. Unele persoane care sunt angajate în locuri de muncă de vânzări întâlni cu clienții din casele sau afacerile cu programare. Alții merg din ușă în ușă, făcând vizite inopinate la potențialii clienți. Aceasta se numește vânzări în afara.

 • Reprezentanți vânzări de publicitate
 • Agent de asigurări
 • Real Estate Agents și brokerii
 • Retail Agent de vânzări
 • Inginer vanzari
 • Titluri de valoare, mărfuri și servicii financiare Agent de vânzări
 • Agent de turism
 • Comerț cu ridicata și Producție Reprezentant vânzări

Cum de a alege un bun loc de muncă de vânzări

Cu atât de multe industrii și produse din care să aleagă, cum poți decide ce să vinzi?

Există mai multe criterii ar trebui să se uite la atunci când se alege un loc de muncă de vânzări. Ar trebui să ia în considerare venitul potențial, interesul dumneavoastră în produsul pe care sunt de vânzare, și securitatea locului de muncă atunci când se face o decizie.

În timp ce veniturile nu sunt corelate strict cu satisfacție de locuri de muncă, vă va fi, desigur, necesitatea de a face o viață. Locuri de muncă de vânzare de valori mobiliare și mărfuri; alte instrumente de investiții; servicii financiare; și rășină, cauciuc sintetic și sintetice artificiale fibre și filamente de fabricație cel mai mare potențial de câștig, conform BLS.

Acestea fiind spuse, dacă aveți un interes scăzut în aceste produse, aceasta va afecta motivatia ta. Mai puțin motivație va duce la mai puține vânzări, care va fi, la rândul său, vă face să aibă venituri mai mici în cazul în care remunerația dvs. include o comisie sau de a pierde locul de muncă în cazul în care angajatorul este nemulțumit de performanța obținută. La fel de important, deoarece este de a face o viață, trebuie să vă gândiți, de asemenea, despre interesul dumneavoastră în produsul pe care sunt de vânzare.

În cele din urmă, trebuie să știți că va fi capabil să găsească locuri de muncă.

Dacă sunteți interesat într-o anumită industrie sau tip de produs, dar există puține locuri de muncă disponibile, ar trebui să caute o altă zonă în care să lucreze. De obicei, mai mare cererea pentru produs, o mai mare siguranța locurilor de muncă a lucrătorilor care le vând. Cele mai multe locuri de muncă sigure sunt în industria de asistență medicală și tehnologia informației.

Educatie si antrenament

pregătirea pentru un loc de muncă de vânzări depinde de produsul pe care sunt de vânzare. Poate fi necesar mai mult decât o diplomă de liceu de a vinde unele produse, dar dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă Hawking produse științifice sau tehnice, de exemplu, angajatorii vor angaja doar candidati care au un grad de colegiu. Pentru a vinde asigurari, va trebui, de asemenea, un grad. O diplomă de licență este opțională pentru publicitate reprezentanții de vânzări, dar câștigând o va îmbunătăți în mod semnificativ șansele de a obține un loc de muncă.

S-ar putea nevoie de o licență profesională, în funcție de produsul pe care doriți să-și vândă. De exemplu, persoanele care vând instrumente de investiții, produse financiare și de asigurare trebuie să fie licențiate.

Cum să obțineți un loc de muncă de vânzări

Fie că sunteți în căutarea pentru o poziție de entry-level sau un loc de muncă mai bun decât cel actual, există anumite site-uri de vânzare-locuri de muncă, care ar putea avea doar poziția pe care o caută, puteți utiliza, de asemenea site-uri generale, cum ar fi ocuparea forței de muncă Indeed.com. Angajatorii posta deschideri direct într-adevăr, iar site-ul adună, de asemenea, listări de locuri de muncă de la alte site-uri de căutare de locuri de muncă, organizații profesionale, și site-urile companiei. Alternativ, puteți încărca CV-ul și angajatorii vor fi în măsură să vă găsească atunci când sunt în căutarea pentru cineva cu calificările.

Rețeaua dvs. profesională este o resursă excelentă pentru învățarea despre oportunități de angajare. Lărgi rețeaua folosind un site de rețea on-line. Cel mai bine cunoscut este LinkedIn. Veți fi capabil să se conecteze cu alți profesioniști de vânzări sau membri ai rețelei care cunosc persoane care lucrează în acest domeniu.

Atunci când un angajator te în considerare pentru o pozitie, va trebui să-l asigure de exceland la un interviu de angajare. Managerul de vânzări va cere întrebări despre abilitățile dumneavoastră de vânzări. El sau ea va dori, de asemenea, să știe despre punctele forte și punctele slabe. Prin răspunsurile dumneavoastră, va trebui să demonstreze capacitatea de a urmări prin și gândește-te la picioarele tale.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *