Cum de a alege urarea potrivita pentru scrisoarea dumneavoastră de intenție

Posted on

Cum de a alege urarea potrivita pentru scrisoarea dumneavoastră de intenție


Ce este o formula de adresare scrisoare de intentie? O formula de adresare este salutul să includeți la începutul unei scrisori de intentie scris pentru a aplica pentru un loc de muncă. Când sunteți scris o scrisoare de intentie sau trimiterea unui mesaj de e-mail pentru a aplica pentru un loc de muncă, este important să se includă un salut adecvat la începutul scrisorii de intenție sau mesaj. În salutului, vă va stabili tonul pentru scrisoarea dumneavoastră, care ar trebui să fie profesionist și adecvat.

De ce sunt importante Salutări Cover Letter?

Salutul este primul lucru pe care destinatarul va vedea atunci când citesc scrisoarea de intentie. Prin urmare, este important pentru tine să transmită nivelul adecvat de familiaritate și respect. De exemplu, felicitări casual, cum ar fi „Bună ziua“ și „Bună“ poate face scrisoarea ta pare neprofesional.

„Pentru cine este interesat“ poate fi prea impersonală și de a face managerul de angajare cred că nu-mi pasă suficient pentru a afla cine ar trebui să fie abordarea.

Când aveți o persoană de contact

Următoarea este o listă de exemple scrisoare de adresare, care sunt potrivite pentru scrisori de intentie si alte corespondențe legate de ocuparea forței de muncă atunci când aveți numele unei persoane de contact.

 • Stimate domnule Jones
 • Draga Doamna Brown
 • Dragă Riley Doe
 • Dragă Dr. Haven
 • Dragă profesorul Lawrence

Punctuaţie

Urmați saluturile cu două puncte sau virgulă, și apoi începe primul paragraf al scrisorii dumneavoastră pe linia următoare. De exemplu:

Dragă domnule Smith:

Primul paragraf al scrisorii.

Când nu ai o persoană de contact

Multe companii nu listă o persoană de contact atunci când posta locuri de muncă, pentru că au o echipă de personal care sortați prin scrisori de intentie si CV-uri înainte de a le la managerul de angajare pentru departamentul corespunzător de angajare. Ei preferă să părăsească managerul de angajare anonim, până când nu te contactează pentru un interviu.

De asemenea, o organizație poate să nu dorească să dezvăluie cine iesle de angajare este de a evita email-uri și apeluri telefonice de la solicitanți, în special în cazul în care anticipează primirea unui număr mare de cereri de potențiali candidați de locuri de muncă. Deci, nu vă faceți griji dacă nu puteți găsi pe cineva care să se adreseze scrisoarea către. Acesta va fi transmis la departamentul corect și destinatar.

Dacă nu aveți o persoană de contact la companie, fie lăsați în afara salutare din scrisoarea de intentie si incepe cu primul paragraf al scrisorii dumneavoastră sau, mai bine, utilizați un salut general.

Atunci când se utilizează un salut general, valorifica substantivele.

Exemple de generale Salutări

 • Dragă Angajarea Manager de
 • Pentru cei interesati
 • Stimate manager de resurse umane
 • draga domnule sau doamna
 • Stimati Nume firma recruiter

Punctuaţie

Urmați saluturile cu două puncte sau virgula înainte de a începe primul paragraf pe linia următoare. De exemplu:

Dragi Angajarea Manager, În
primul paragraf al scrisorii.

Atunci când se utilizează „Dragă“, într-o scrisoare de intentie

Este necesar să se utilizeze „Draga“, în cele mai multe cazuri, cum ar fi în cazul în care angajatorul potențial este cineva cunosc bine, sau ei sunt o cunoștință de afaceri. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a alege urarea potrivita:

 • Pentru persoanele pe care le cunosc bine – sau sunt pe bază de nume cu – folosi doar primul lor nume. Pentru o cunoștință de afaceri sau asociat, utilizați primul lor nume dacă le-ați întâlnit de mai multe ori și le-a zis mai întâi numele lor.
 • Pentru potențialii angajatori, folosiți dl, d-na sau Dr. (cu excepția cazului în care ați fost instruit în alt mod). Chiar dacă știți că o femeie este căsătorit, este mai sigur de a utiliza „Doamna“, spre deosebire de „doamna“, ca acesta din urmă poate fi ofensator în anumite circumstanțe.
 • Dacă nu sunteți sigur de salut adecvat, l joace în condiții de siguranță și de a folosi Mr./Ms./Dr. [Ultimul nume] sau Mr./Ms./Dr. [Nume, prenume].

Dacă numele destinatarului este de gen neutru (de exemplu, Taylor Brown) și nu sunteți sigur, s-ar putea spune, „Dragă Taylor Brown.“ O optiune mai buna, cu toate acestea, este de a căuta „Taylor Brown“ pe LinkedIn. Sansele sunt imaginea lor de profil va clarifica sexul lor.

LinkedIn este, de asemenea, un instrument excelent pentru a afla cine este managerul de angajare.

Căutați compania pe care o aplică și unul sau două cuvinte cheie care ar descrie persoana de angajare pentru poziția. Derulați în jos lista până când găsiți persoana care se potrivește criteriilor. Și Presto! Ești în afaceri.

Atunci când se utilizează „Pentru cei interesati“, într-o scrisoare de intentie

Utilizați Pentru cei interesati ca o scrisoare de intentie doar salut atunci când nu se poate afla persoana specifică căreia îi scrieți. Ar trebui, desigur, să depună toate eforturile pentru a găsi numele unei persoane de contact din departamentul specific în care vă interesează. La efectuarea unei anchete cu o companie pentru deschideri unadvertised, acest salut poate fi cel mai potrivit.

Atunci când se utilizează „Bună ziua“ și „Bună“

Rezervă aceste felicitări casual pentru e-mail personale și să se abțină de la folosirea lor in scrisoarea de intentie dacă nu sunteți foarte familiarizat cu destinatarul. Aceste felicitări sunt pur și simplu prea informale – nu modul cel mai profesionist pentru a începe conversația dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă să aterizeze.

„Bună ziua“, este necesar doar în corespondența de e-mail. Ar trebui să fie utilizat în primul rând pentru persoanele pe care le cunosc bine, dar poate fi folosit în condiții foarte casual.

„Bună“ este adecvată doar în corespondența de e-mail casual cu persoanele pe care le cunosc personal bine. De exemplu, dacă sunteți la curent cu un prieten apropiat pentru a afla dacă au auzit de o deschidere de locuri de muncă la compania lor.

Cum se scrie o scrisoare de intentie Adresare

necesită standard de formatare a corespondenței de afaceri, care, după ce furnizarea de informații personale de contact și data scrisorii dumneavoastră, apoi scrieți numele persoanei de contact, numele companiei și adresa companiei.

Formal salutului / salut vine urmatorul: „[numele persoanei de contact] Dragă“ Dacă aveți o persoană de contact pentru scrisoarea dumneavoastră, asigurați-vă că pentru a include titlul lor personale și numele în formula de adresare (de exemplu, „Dragă domnule Franklin“). Dacă nu sunteți sigur de sexul cititorului, pur și simplu, precizează numele complet și pentru a evita titlul personal (de exemplu, „Dragă Jamie Smith“). Lăsați o linie goală după saluturile.

Important : Ar trebui să facă întotdeauna toate eforturile pentru a găsi un nume de contact pentru a utiliza în scrisoarea dumneavoastră. Se lasă o impresie bună pe managerul de angajare , dacă ați luat timp pentru a folosi numele lor, mai ales dacă este necesar pentru a lucra un pic să – l găsească.
Dacă aceste informații nu au fost furnizate în anunțul de locuri de muncă și nu o puteți găsi pe site -ul web al companiei, atunci este o idee bună pentru a apela compania, cere să fie transmise la departamentul de resurse umane ( în cazul în care unul), explică faptul că va fi aplica pentru un loc de muncă acolo, și cere numele managerului lor de angajare. Când nu se poate găsi o persoană de contact sau dacă nu sunteți sigur de care va fi citit scrisoarea de intentie, puteți utiliza un generic formula de adresare ( de exemplu , „Dragă Angajarea Manager“).

Scrisoarea dumneavoastră de încheiere

Salutul scrisoare are potențialul de a îmbunătăți șansele de a obține un interviu. Pentru a spori candidatura, asigurați-vă că scrisoarea de intentie menține un aspect profesional și oferă informații relevante, inclusiv calificările pentru poziția. Alegeți închidere corespunzătoare și mulțumesc întotdeauna cititorului pentru timpul și luarea în considerare a acestora.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *