Cum se scrie un CV secțiunea Abilități

Posted on

Cum se scrie un CV secțiunea Abilități

Care este cel mai bun mod de a scrie o secțiune pentru abilitățile CV-ul, evidențiați și calificările pentru locul de muncă? Secțiunea abilitățile de CV-ul include abilitățile dumneavoastră, care sunt legate de locurile de muncă pentru care aplici. În această secțiune, ar trebui să lista aptitudini care sunt relevante pentru domeniul poziției sau cariera pe care vă interesează, cum ar fi competențe informatice, abilități de software și / sau competențe lingvistice.

Personalizeaza dvs. Secțiunea Abilități CV

Personalizați secțiunea abilitățile de CV-ul pentru a se potrivi, la fel de mult ca tine poate, cerințele enumerate în postarea de locuri de muncă. Cu cât un meci de abilitățile dumneavoastră sunt la cerințele de locuri de muncă, cu atât mai bine șansele sunt pentru a fi selectat pentru un interviu.

De exemplu, dacă se aplică pentru o poziție administrativă, să includă în secțiunea de competențe competențe Microsoft Office, abilități QuickBooks (dacă le aveți), și alte programe software pe care le puteți utiliza. Dacă sunteți un programator de calculator, lista limbaje de programare, software, platforme, și alte abilități tehnologice Informațiile pe care le au.

Sfat: Având o secțiune competențe îl face ușor pentru un manager de angajare pentru a indica dacă aveți o abilitate specifică necesară pentru o poziție. Este , de asemenea , o modalitate ușoară de a obține cuvinte cheie CV pe CV – ul.

Mulți angajatori folosesc sisteme automate de urmărire a solicitantului (ATS) pentru a scana candidat reia; aceste sisteme sunt programate pentru a căuta anumite cuvinte cheie.

Cu cat mai multe cuvinte cheie CV-ul poate „se potrivesc“, cu atât mai probabil este ca CV-ul va fi selectată pentru revizuire de către ochiul uman.

Aptitudini

  • Stăpânirea de programe Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Experiența cu QuickBooks și cu menținerea bugetului de birou
  • Abilitatea de a lucra cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows, Mac OSX și Linux

Mai multe secțiuni Abilitati CV

În cazul în care există mai multe tipuri de abilități care sunt importante pentru locul de muncă pentru care aplici, puteți include mai multe liste competențe în CV-ul tau.

De exemplu, dacă se aplică pentru un loc de muncă în educație, s-ar putea include o listă „Computer Skills“ și o listă de „competențe lingvistice“.

Liste de examinat

Nu sunt sigur ce abilități pentru a include? Iată o listă de CV și scrisoare de intentie cuvintele cheie care le puteți utiliza pentru a descrie abilitățile dumneavoastră, precum și liste de competențe biografiile o varietate de ocupații și tipuri de locuri de muncă.

Abilități: Hard vs Soft

seturi de calificare includ atât abilități greu și soft skills. abilități greu sunt abilități docil sau abilități care pot fi cuantificate. Soft skills sunt abilități interpersonale subiective (cum ar fi „comunicații“, „de conducere“, „teambuilding“ sau aptitudini „motivaționale“), care sunt mult mai greu de cuantificat.

Ambele tipuri de competențe pot fi incluse pe un CV și scrisori de intentie. Iată mai multe informații cu privire la diferența dintre competențele hard și soft skills, precum și o listă a abilităților soft.

Specifice locului de muncă vs. Transferabile

competențe specifice locului de muncă sunt acele abilități care permit un candidat pentru ocuparea forței de muncă pentru a excela într-un anumit loc de muncă. Unele abilități sunt obținute prin participarea la programe de învățământ sau de calificare. Altele pot fi dobândite prin experiența de învățare la locul de muncă.

competențe specifice locului de muncă variază în funcție de poziția. De exemplu, un muncitor help desk IT are nevoie de competențe informatice, profesorii au nevoie de abilități de planificare lecție, și tâmplari au nevoie de abilități de lucru cu scule electrice.

competențe specifice locului de muncă poate fi în contrast cu aptitudini transferabile, cum ar fi de comunicare, organizare, prezentare, lucrul în echipă, planificare și gestionare a timpului, care sunt necesare într-o gamă largă de locuri de muncă.

Abilitățile sunt cele care Transferabile le utilizați în aproape fiecare loc de muncă. Ambele tipuri de competențe pot fi incluse într-un CV.

Nu orice calificare ar trebui incluse în CV-ul tau 

In timp ce listarea abilitățile dumneavoastră este un lucru bun, nu fiecare abilitate posedă trebuie să fie – sau ar trebui să fie – incluse.

Important: Nu lista abilități pe care nu au de fapt. Lăsați- vă abilitățile învechite (acel program ați învățat să utilizați în zorii tehnologiei de calculator, de exemplu).

În plus, nu este nevoie să se includă competențe care nu se referă la locul de muncă la îndemână. Dacă nu aplicați pentru a se distra la petreceri pentru copii, nu ar trebui să fie incluse capacitatea de a face animale din baloane.

CV Competențe Secțiunea Exemplu

JasonApplicant
6739 Blossom Street
Kingsport, TN 37617
(000) 123-4567
email@email.com

SPECIALIST SOCIAL MEDIA

Expert în intensificând recunoaștere organizațională și de a ajunge prin intermediul canalelor media sociale.

Foarte creativ și optimist Social Media Specialist cu experienta de 6 ani construirea prezență social media pentru profesioniștii din domeniul imobiliar și proprietarii de afaceri mici. Ei bine-versat în social media marketing și analiză, scris de conținut, editare video și fotografia digitală.

competențe-cheie includ:

Social Media : Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, Google+, YouTube

Conținut Editare : Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), WordPress

Design grafic : Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro)

EXPERIENTA PROFESIONALA

Homefront REAL ESTATE AGENCY, Kingsport, TN
SPECIALIST SOCIAL MEDIA (08/2014 – prezent) ,
adus la bord pentru a sprijini echipa de 18 agenti imobiliari crearea unei prezențe media dinamică socială în Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube și canale Snapchat. Realizări notabile:

  • Creșterea fani Facebook cu 74%, prin analiză de social media diligente și receptiv.
  • Membrii echipei Assisted imobiliare de a se angaja într-un anunț imobiliar strategie de colaborare postare pe Craigslist.
  • Creat și a construit primul canal de pe YouTube firmei, posta prezentarea de mers pe jos de-throughs listări de acasă.

TEME freelance, Kingsport, TN
SOCIAL MEDIA SPECIALIST (06/2012 – prezent)

A generat o retea de clienti de afaceri mici, în curs de desfășurare care au nevoie de social media la scară mică și servicii de administrare a site-ului. Infiintata conturi de social media, site-uri create, și de posturi și bloguri de autor. Realizări notabile:

  • relații de durată Construit cu companii, inclusiv Jane Matthews, agent imobiliar, Line-chimică Spălătorie, Home Garden Foods, si Spring Hill Farms.
  • clienții instruiți în WordPress și alte instrumente digitale, care să le permită să își gestioneze propriile proprietăți web.

EDUCAȚIE ȘI ACREDITARE

Universitatea din Tennessee , Knoxville, TN
Bachelor of Arts în Management Media 2012
Lista lui Dean; Școala de Jurnalism și Bursa Electronică media; Junior an în străinătate în Franța

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *