Noțiuni de bază ca un vânzător eBay

Posted on

Noțiuni de bază ca un vânzător eBay

Fondat drumul înapoi în 1995 ca un site de licitații on-line, eBay a precipitat o schimbare radicală în modul în care lumea cumpără și vinde lucruri. În acest proces, a deschis oportunități pentru mii de oameni pentru a face bani de acasa. Astăzi, datorită eBay, dacă aveți ceva de a vinde, intreaga lume este piata ta. Asta înseamnă că mai mulți potențiali cumpărători, dar, de asemenea, înseamnă o concurență mai mare.

Ca orice companie online de succes, eBay se schimbă în mod constant cu vremurile și tehnologia. Pentru a fi un vânzător de succes eBay, trebuie să facă același lucru. Acest primer pe obtinerea a inceput sa vanda pe eBay este menit să facă exact acest lucru: sa ai început. Apoi, trebuie să luați aceste informații și de a construi planul de afaceri care lucreaza pentru tine. Fii pregatit pentru tweaking constanta ca gusturile si tehnologia evoluează.

Înțelegerea Cum eBay Lucrărilor

Deși eBay a început ca un site de licitații on-line, în cazul în care cumpărătorul cu cea mai mare ofertă câștigă elementul, este mult mai mult decât atât acum. Este o piață adevărat în cazul în care vânzătorii pot enumera elemente la un preț fix și chiar și deschide propriul „magazin“.

În esență, modul în care funcționează este o lista bestsellerurilor un element, adăugând fotografii și o descriere și alegerea unui preț și opțiunile de expediere. Cumpărători, atunci se poate licita pe ea sau pur și simplu „Cumpărați acum.“ Atunci când o afacere a fost făcută, cumpărătorii face plata prin oricare dintr-un număr de diferite opțiuni de plată, precum și navele de vânzător ea.

În timp ce poate fi liber pentru a lista un element ( în funcție de cât de multe elemente pe care le lista de o lună), vânzătorul plătește o taxă atunci când acesta este vândut. Aflați mai multe despre taxele eBay . De asemenea, vanzatori de obicei , plătesc taxele asociate cu metoda de plată utilizările dumneavoastră cumpărător. Există alte servicii pe care le pot opta să plătească pentru.

În cazul în care tranzacția este completă, cumpărătorul și vânzătorul da reciproc feedback cu privire la procesul de vânzare și / sau elementul vândut. eBay are o mulțime de reguli pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, astfel încât înainte de a începe, știu ce sunt.

Decide ce să Vindem

Pentru unii care sunt în căutarea de a vinde pe eBay, ceea ce a vinde nu este cu adevărat o considerație. Ei știu ce vor să vândă. Poate că ei au deja un produs de la afacerea lor de origine, iar eBay este o modalitate de a extinde piata lor. Compania oferă multe instrumente pentru un vânzător de utilizare la ceea ce poate fi doar prețul corect. Acesta poate fi o modalitate de a începe de vânzare on-line, fără investiții în infrastructura de instrumente de vânzare pe site-ul propriu, abrupte curba de invatare cu privire la modul de utilizare a acestora, precum și efortul de a construi o piață pentru bunurile dumneavoastră. Dacă asta ești tu, trece la următorul slide „Obținerea Set Up.“

În cazul în care obiectivul dvs. este de a începe o nouă afacere ca un vânzător eBay, să nu se extindă una existentă, atunci ce a vinde este o chestiune critică.

Categorii populare de lucruri pentru a vinde pe eBay includ electronice, îmbrăcăminte, și obiecte de colecție. Oamenii merg la eBay pentru cumpărături , deoarece acestea doresc să găsească elemente mai ieftin decât pot în propria lor locație sau pentru a găsi lucruri care nu sunt ușor disponibile pe plan local. Păstrați acest lucru în fruntea mintea ta ca ai alege ce să vândă.

În timp ce în multe cazuri cumpărătorul plătește de transport maritim, cine plătește pentru ea, se adauga la costul total. Atunci când se analizează un articol de vânzare, amintiți-vă, de obicei, cumpărătorii sunt în căutarea pentru o afacere și va plăti doar atât de mult pentru un element. În cazul în care costul de transport a unui articol este prea mare, s-ar putea face unsellable.

O abordare pentru newbie este de a începe prin vânzarea de lucruri pe care deja proprii, dar nu au nevoie sau mai doresc, ca o curte vânzare electronică. Avantajul acestui fapt este nu numai că nu trebuie să cheltui bani pe lucruri să revândă, dar, de asemenea, că veți afla mai multe prin vânzarea de o gamă mai largă de articole. Pentru că nu au nici o sau mai mult feedback, nu începe prin vânzarea de articole de mare preț. Cumparatorii sunt susceptibile de a se abtine de la un vânzător cu nici un feedback-ul, astfel încât începe mici.

Dacă aveți o anumită experiență într-o zonă, cum ar fi antichități sau electronice, puteți achiziționa articole utilizate pe plan local, la o piață de vechituri sau un alt loc de low-cost și de a le revinde pe eBay. Având expertiza despre elementul și clienții potențiali este cheia pentru a face un profit cu acest tip de articol. Orice ai vinde trebuie să fie în măsură să obțină mai ieftin decât persoana medie poate cumpăra la nivel local. Asta poate însemna făcându-l singur sau găsirea unui preț bun de la un dealer en-gros.

Noțiuni de bază Set Up

Cei mai mulți vânzători potențiali pe eBay au cumparat, probabil, ceva de pe site-ul online, astfel încât acestea pot avea deja un ID eBay. În cazul în care ID-ul are un feedback bun asociat cu ea, poate doriți să-l păstrați pentru dvs. de vânzare. Cu toate acestea, poate doriți, de asemenea, un ID care este în conformitate cu afacerea ta. Puteți schimba ID-ul, dar eBay va notifica cumpărătorii pe care ați modificat recent ID-ul dvs., care ar putea fi un steag rosu pentru unii.

Configurarea unui cont eBay

Primul lucru pe care va trebui să facă atunci când crearea unui cont este de a decide ce fel de cont pe care doriți, de afaceri sau individuale. Aveți posibilitatea de a vinde folosind fie unul.

Principalul avantaj, în special pentru vânzătorii din Statele Unite și Canada, este că puteți utiliza numele companiei pe pagina ta. Aceasta înseamnă că numele va fi afișat în comunicările cu cumpărători, inclusiv facturi și e-mailuri. În țările în care există o taxă pe valoarea adăugată (TVA), acesta va furniza procentul TVA cumpărătorilor.

În general, conturile de afaceri sunt pentru vânzători de volum mare. Puteți schimba contul de la afaceri la individ și vice-versa ușor, așa că, dacă nu aveți încă un nume de afaceri, puteți schimba oricând mai târziu.

Pentru a crea un cont , va trebui să introduceți numele, adresa, adresa de e – mail și un număr de telefon. Contul nou creat va avea limite lunare de vânzare, care pot fi vazute pe pagina „Toate vânzare“ pe „My eBay.“ Limitele inițiale pentru un cont individual sunt , de obicei 1.000 de tranzacții sau 25.000 $. Când te duci să creați prima listare, vi se va cere să introduceți o formă de plată pentru taxele de vânzare. Puteți folosi PayPal, un card de credit, sau l – au dedus din contul dvs. de verificare.

Sa fii platit

Pentru cele mai multe tranzacții (cu unele excepții pentru imobiliare, autovehicule, etc.), există trei moduri de a primi plata:

  • Cont de Internet comerciant de card de credit este configurat printr – un furnizor din afara eBay- a aprobat și , de obicei , are comisioane semnificative.
  • În persoana de plată poate include numerar, cec, și ordine de plată, care nu sunt permise cu vânzări on – line. Cu toate acestea, în persoană de vânzări pe eBay sunt destul de rare.
  • PayPal este cea mai comuna forma de plată utilizate pe eBay, și puteți accepta carduri de credit folosindu – l.

Toate metodele de plată electronică eBay-a aprobat utilizarea sistemului de verificare eBay. Cumparatorii vor vedea un buton „Pay Now“, care le va duce la opțiunile de plată pe care le-ați ales.

Configurarea unui cont PayPal

Un cont PayPal este o necesitate pentru vanzatori eBay, chiar dacă aceasta nu este o cerință reală. Pentru a primi plata prin cont PayPal, va trebui să alegeți dacă doriți o afacere, sau cont personal, premier. Conturile personale au servicii foarte limitate pentru comercianți.

Nu contează ce fel de cont aveți, trimiterea de bani este întotdeauna gratuit. Există comisioane asociate cu primirea de bani în toate conturile, precum și cu conturi personale, există o limită a numărului de tranzacții de fonduri primite le puteți face.

Premier și conturile de afaceri permit un număr nelimitat de tranzacții card de credit. Vânzările online din Statele Unite costa 2 la sută a tranzacției, plus $ 0.30. În afara Statelor Unite, este de 4,4 la sută, plus o taxă care variază de la o țară la alta. Puteți utiliza, de asemenea PayPal pentru a accepta plăți în magazinul dvs. din lumea reală, dar există o structură de taxă diferită.

PayPal oferă instrumente pentru facturare, memento-uri de plată și în-licitație opțiuni de plată pentru clienții săi de afaceri și de premier.

Conturile de afaceri vă permite să trimiteți plăți către clienți în masă (probabil, nu este necesar pentru vanzatori eBay) și vă permite să faceți afaceri sub numele dvs. de afaceri.

Incepe sa vinzi!

Pentru a crea o listare pur și simplu de intrare pentru numele articolului. eBay vă va duce la categoria corectă și pentru a vă. Acesta vă va arăta listări similare pentru a vă ajuta-l preț. Va trebui să furnizeze o descriere. Fotografii, deși nu este necesar, sunt esențiale pentru majoritatea cumpărătorilor. Puteți utiliza, de asemenea, aplicația pentru mobil eBay pentru a încărca imagini și chiar să adăugați informații despre produs în cazul în care acesta are un cod de bare. 

Alegeți tipul de listare și preț. Acesta poate fi o licitație cu un timp de trei, cinci, șapte sau 10 zile. Acesta poate fi o vânzare la preț fix. Puteți combina cele două, prin crearea unei licitații listare, însă adăugarea unui „Cumpărați acum“ sau un preț fix. Dacă există elemente similare de vânzare, eBay va recomanda atât o sumă licitată de pornire și un preț fix.

Dacă elementul este ceva care vinde în mod frecvent, eBay poate recomanda o taxă de transport pentru a stabili pentru cumpărător. Puteți oferi, de asemenea, transport gratuit și locale ridica. De asemenea, va trebui să decidă dacă acceptați se întoarce și a stabilit un timp de manipulare, care este cât timp vă va duce să-l trimită.

Dacă toate acestea sună prea complicat pentru tine, puteți încerca întotdeauna eBay, în cazul în care cineva se vinde cu valet altcineva lucrurile. Nici măcar nu plătiți de transport maritim. Ai o reducere a prețului de vânzare, la fel de mult ca 80 la suta pentru vanzarile de 500 $ sau mai mult sau cât mai puțin de 25 la suta pentru vânzările sub 25 $.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *