Găsirea locurilor de muncă din zona dvs.

Posted on

Găsirea locurilor de muncă din zona dvs.

Privind pentru a găsi un loc de muncă , care este într – o anumită zonă geografică? Poate că se mișcă undeva nou, sau sunteți în căutarea unui loc de muncă aproape de casă. Găsirea unui loc de muncă în zona dumneavoastră ia o serie de strategii inclusiv utilizarea site – uri de căutare de locuri de muncă , care se concentrează pe locuri de muncă locale, cercetarea placi comunității locale, vizitând târguri de carieră în orașul tău, și verificarea asocierea dvs. alumni local sau site – ul lor.

Prin utilizarea mai multor strategii, sunt mult mai susceptibile de a găsi un loc de muncă, care este potrivit pentru tine și este în regiunea pe care doriți să fie. Citiți în continuare pentru sfaturi mai detaliate cu privire la cazul în care să se uite pentru a găsi locuri de muncă la companii din zona dumneavoastră.

Sfaturi pentru găsirea unui loc de muncă în zona dvs.

Cel mai bun mod de a găsi locuri de muncă în oraș sau orașul este de a utiliza mai multe strategii în același timp. Citiți mai jos pentru o listă de tehnici pentru a utiliza pentru a găsi un loc de muncă în zona dumneavoastră. În timp ce s-ar putea să nu utilizați toate aceste strategii, alegeți pe cele care sunt potrivite pentru tine.

  • Check out motoarele de căutare de locuri de muncă: În timp ce motoarele de căutare de locuri de muncă va lista de locuri de muncă disponibile aproape peste tot, puteți face o căutare de locuri de muncă doar în zona locală. Încercați să folosiți motorul de căutare online preferat de locuri de muncă sau funcția de bord de locuri de munca „Advanced Search“ pentru a specifica codul poștal și / sau rază de mile pe care sunteți dispus să ia în considerare. Puteți încerca o mare motor de căutare de locuri de muncă ca Indeed.com, sau a verifica afară un site de locuri de muncă de nișă care se potrivește industria dvs. specifice.
  • Vizitați locale Job Search Site – uri: Există site – uri care vizează în mod specific piața locurilor de muncă locală. Site – uri cum ar fi Craigslist, Geebo, și Jobing, se concentreze asupra locurilor de muncă enumerate pentru anumite locații geografice. Verificați – le pentru a găsi înregistrările care nu pot fi postate pe panourile de locuri de muncă naționale.
  • Check out site – urile companiei: Dacă știi ce compania pe care doriți să lucreze pentru, consultați site – ul companiei pentru a vedea dacă au listări de locuri de muncă în zona dumneavoastră. Companiile mai mari au tendința de a permite utilizatorilor să caute deschideri în funcție de locație geografică.
    De asemenea , puteți verifica placi de locuri de muncă , care se concentreze pe anumite companii. De exemplu, LinkUp caută locuri de muncă , care sunt postate pe site – urile companiei. Utilizați opțiunea de căutare avansată pentru a găsi locuri de muncă de companie, sau să găsească locuri de muncă într – o anumită locație.
  • Încercați camerelor comunitare: Dacă Nextdoor.com nu este încă disponibilă în cartierul dumneavoastră, este probabil în curând. Site – ul are multe cartiere on – line, care să permită acest consiliu comunitate virtuală de vecini pentru a comunica cu alte persoane din apropierea lor. În timp ce obiectivul principal este schimbul de informații utile cum ar fi „puteți recomanda un lăcătuș bun?“ , Veți găsi , de asemenea , locuitorii din zonă care caută angajați pentru afacerile lor.
  • Verificați resurse de stat: Cele mai multe state au propriile lor bănci de locuri de muncă, telefon si directoare web, precum și alte resurse în mod special pentru solicitanții de locuri de muncă locale. La un nivel și mai mult locale, puteți verifica afară Camera de Comerț site – ul local, care de obicei posturi listări de locuri de muncă locale.
  • Vizitați Târguri de carieră: Verificați out târguri de carieră în zona locală. Târguri de locuri de muncă sunt o modalitate foarte bună de a face one – stop shopping cariera la un singur eveniment. De obicei, companiile de la un târg se bazează în apropiere de târg locul de muncă, astfel încât să fie garantate pentru a găsi locuri de muncă locale.
  • Alăturați – vă o asociere Alumni: reconecteze cu asociație pentru absolvenții de universitate dvs. prin intermediul site – ul lor. Aceste grupuri pot oferi resurse semnificative de ocupare, cursuri și ateliere de lucru, precum și pozițiile postate de angajatori locali. Asociații Alumni nu păstrează doar absolvenți legate de școala lor; ele sunt , de asemenea , o sursă de mare pentru crearea de rețele și de dezvoltare profesională și poate găzdui evenimente locale dacă vă aflați într – o zonă urbană mare. De asemenea , s-ar putea verifica biroul de servicii de carieră universitară dumneavoastră. Cele mai multe dintre ele sunt dispuși să ajute pe elevi să găsească locuri de muncă , chiar și după absolvire.
  • Reteaua: Networking este un mod minunat de a găsi aproape orice loc de muncă. Discuție la conexiunile (inclusiv prieteni, familie, și contacte profesionale) ai companiilor de interes. În special, discutați cu persoanele de contact din zona dvs. care ar putea ști despre alte deschideri lângă tine.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *