Front-End Web Developer scrisoarea de însoțire și CV Exemple

Posted on

Front-End Web Developer scrisoarea de însoțire și CV Exemple

Ca dezvoltator web front-end, ești într-un loc bun, dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă. Biroul de proiecte de muncă statistici care locuri de muncă de web developer va crește cu 15% între 2016 și 2026 – mult mai rapid decât media.

În plus, dezvoltatorii web câștiga un salariu bun. Valoarea mediană a achita cotizația anuală în 2018 a fost de $ 69430. Nu-i rău pentru un loc de muncă pe care le-ar putea fi capabil să aterizeze cu un grad asociat.

Dar, în timp ce această ocupație nu are nevoie de ani de educație formală, este o profesie de înaltă calificare. Pentru a fi un dezvoltator front-end, veți avea nevoie de abilități de bază, cum ar fi HTML, CSS, JavaScript. În funcție de locul de muncă, s-ar putea, de asemenea, trebuie să știți limbi de back-end, cum ar fi Ruby. Scrisoarea de intentie si CV-ul ar trebui să arate că aveți abilitățile și experiența necesare pentru a face treaba.

Ce să includă în scrisoarea de intentie si CV

Evidențiați abilitățile dumneavoastră. Includeți cuvinte cheie din lucrarea de listare, în special cele legate de abilitățile tehnice. Din nou, front-end roluri dezvoltator va necesita cunoștințe de HTML, CSS, JavaScript. Asigurați – vă că pentru a include abilități soft, de asemenea, cum ar fi capacitatea de a comunica probleme tehnice și soluții pentru personalul non-tehnic.

Sublinierea experiența cea mai relevantă. În funcție de istoricul dvs. de lucru și cerințele de locuri de muncă, poate doriți să alegeți un tip de CV care scoate în evidență experiența dumneavoastră legate. De exemplu, în cazul în care istoricul dvs. de lucru arată o progresie liniară față de acest rol, s-ar putea alege să utilizați un CV cronologic. Pe de altă parte, în cazul în care calea de cariera ta a luat unele zig-zag, s-ar putea alege un CV funcțional sau combinație care arată off abilitățile dumneavoastră.

Sfaturi pentru a scrie o scrisoare de intentie si CV

Particularizarea scrisoarea de intentie si CV – ul pentru fiecare loc de muncă. Atunci cand aplici pentru o noua pozitie, este important să croitor scrisoarea de intentie si CV – ul la locul de muncă pe care caută. Analizeze cu atenție cerințele de locuri de muncă enumerate în postarea de locuri de muncă, și se potrivesc abilitățile dumneavoastră cât mai aproape posibil.

Se prepară un portofoliu pentru a arăta munca ta. Atunci când se aplică pentru un loc de muncă ca un dezvoltator front-end, obiectivul dvs. este de a demonstra că puteți rezolva problemele companiei și perfect pentru produsul lor. Un portofoliu online este o modalitate ușoară de a afișa munca ta din trecut și arată ceea ce se poate face.

Dacă le trimiteți scrisoarea de intentie si CV – ul, lista numele și titlul de locuri de muncă în linia de subiect a mesajului de e – mail:

Subiect: Front-End Web Developer Poziția – Prima și numele Ultimul

Includeți informațiile de contact în semnătura dvs. de e-mail, și nu lista datele de contact de angajator. Începe mesajul de e-mail cu un salut. Iată un exemplu de scrisoare de intentie e-mail formatată.

Front-End Web Developer Cover Scrisoare

Iată un exemplu de scrisoare de intentie pentru o poziție de web dezvoltator front-end. A se vedea mai jos pentru mai multe exemple, inclusiv un CV eșantion pentru un dezvoltator de web front-end, împreună cu sfaturi pentru email scrisoarea de intentie si CV-ul.

Rita Solicitant
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

O septembrie 2018

James Lee
șef de internet
Acme WebTech
123 Business Rd.
City Business, NY 54321

Stimate domnule Lee,

Această scrisoare este de a-și exprima interesul meu loc de muncă postat pe site-ul dvs. pentru o, orientată spre detaliu, front-end web developer experimentat. După cum veți vedea, am șase ani de experienta hands-on de codificare în mod eficient site-uri si aplicatii folosind HTML moderne, CSS, JavaScript.

State-of-the-art Building, ușor de utilizat, site-uri web ușor de utilizat și aplicații este cu adevărat o pasiune de-a mea și eu sunt sigur că ar fi un excelent plus față de organizația dumneavoastră. În plus față de baza mea de cunoștințe, am căuta în mod activ noi tehnologii și de ședere de până la zi cu privire la tendințele din industrie și progrese. Acest lucru mi-a permis să rămână înainte de curba și să livreze muncă excepțională tuturor angajatorilor mei, inclusiv cele pe care le-am lucrat pe bază de proiect. Am atașat o copie a CV-ul meu care detaliază experiența mea, împreună cu link-uri către site-uri și aplicații am avut onoarea de a lucra la.

Pot fi contactat oricând prin intermediul telefonului mobil, 555-555-5555 sau prin e-mail la rita.applicant@gmail.com.

Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordate. Aștept cu nerăbdare să vorbesc cu tine despre această oportunitate.

Toate cele bune,

Rita Solicitant (semnătură pentru o scrisoare suport de hârtie)

Rita Solicitant

Front-End Web Developer Reluare

Acesta este un exemplu de un CV pentru un dezvoltator de web front-end. A se vedea mai jos pentru mai multe exemple.

Hank Solicitant

123 ABC Street • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

FRONT-END WEB DEVELOPER

Traducerea codului design front-end și determinarea cerințelor de dezvoltator

Respectat Front-End Web Developer cu 10-plus de ani de experiență în colaborarea cu echipe creative și de dezvoltare cu privire la executarea de idei și proiecte.

competențe-cheie includ:

● Promovarea și comunicarea ideilor noi

● Crearea de îmbunătățiri ale procesului

● Instituirea noilor tehnologii

● Scrierea maintainable cod cross-browser

● timp și costuri pentru proiectele Estimarea

● Codul Asigurarea este scalabil și receptiv

EXPERIENTA PROFESIONALA

Scottie TECH COMPANY, Seattle, WA

FRONT-END WEB DEVELOPER (februarie 2013 – prezent)

Traduceți modele codului front-end, timp de proiect și estimarea costurilor, determina cerințele dezvoltator și caietul de sarcini, și de a lucra cu echipa eco-funcționale pentru a defini și de a dezvolta foi de parcurs de produs.

realizări notabile:

● Creșterea scalabilitate, mentenabilitate, și capacitatea de reacție a codului de browser cu 47%.

● îmbunătățirea proceselor implementate care sa dublat viteza de sistem în termen de doi ani.

MALCOLM TECHNOLOGY, Seattle, WA

FRONT-END WEB DEVELOPER (iunie 2008 – Februarie 2013)

Actualizate și reformulate codul existent pentru a îmbunătăți performanța site-ului pentru intreaga companie.

Realizări notabile:

● Utilizată de ultimă oră JavaScript și HTML 5 tehnici, cadre, și biblioteci.

● Redactarea documentației de sprijin și de formare oferite utilizatorilor interni și externi.

EDUCAȚIE & ACREDITARE

ABC Community College , Seattle, WA

Asociați of Science în Informatică (Sublinierea: Dezvoltare Web, Codul de scriere), 2008

certificări

Hyper Text Markup Language (HTML) și CSS Certified • scriere Alianța Națională Cod (NCWA)

Information Technology Skills

  • Git • WordPress • JavaScript • iOS • Android

Cum de a obține observat Aplicația dvs.

Evidențiați – vă abilitățile: dezvoltatorii web front-end trebuie să știe HTML, CSS, JavaScript. Nu uita despre soft skills , cum ar fi comunicarea conceptelor membrilor echipei non-tehnice.

Particularizarea scrisoarea de intentie si CV: meci abilitățile și experiența pentru iluminatul de locuri de muncă și de a sublinia calitățile pe care le face un candidat excepțional.

Arata dvs. de lucru: Se prepară un portofoliu cu probe de lucru care să demonstreze ceea ce se poate face.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *