Cum să se ocupe un loc de muncă de căutare în timpul unei pandemii

Posted on

Cum să se ocupe un loc de muncă de căutare în timpul unei pandemii

Dacă v-ați pierdut locul de muncă din cauza COVID-19 sau au fost în mijlocul unui loc de muncă vânătoare când a lovit coronavirus, nu intra în panică și nu renunțe la căutarea de locuri de muncă.

Chiar dacă poate fi o provocare, există modalități în care puteți căuta cu succes pentru munca in timpul unei pandemii. Unele industrii sunt tăiere înapoi, dar altele sunt de angajare.

Notă : Unele organizații vor avea nevoie de mai mulți lucrători decât în trecut, și ar putea avea nevoie pentru a le obține la bord rapid.

Caută Într – adevăr , pentru „angajarea în regim de urgență“ și locația dvs. pentru a vizualiza deschideri imediate. Acest lucru vă va da un sentiment de ceea ce locuri de muncă sunt în cerere în locația.

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru vanatoare de locuri de muncă în timpul unei pandemii.

Verificați Beneficiile tale

Înainte de a începe căutarea de muncă, asigurați-vă că culegeți orice beneficii pierderea de locuri de muncă la care ai dreptul. Verificați cu departamentul de resurse umane sau de manager pentru detalii cu privire la ceea ce este disponibil.

Important : Ați putea fi eligibil pentru ajutor de șomaj. Dacă v – ați pierdut slujba din cauza COVID-19, de asigurare de șomaj extins pot fi disponibile.

Guvernul federal, guvernele de stat, iar unii angajatori sunt acordarea de compensații suplimentare de șomaj pentru angajații afectați. prestații de șomaj standard de stat sunt deja în vigoare.

În cele mai multe state, puteți aplica pentru beneficii on-line. Verificați cu site-ul dvs. de birou de șomaj de stat pentru liniile directoare de eligibilitate și beneficii.

Pregateste-te pentru a Job Search

Actualizați CV – ul și profilul LinkedIn. Dacă nu ați avut să caute de lucru într – un timp, să ia ceva timp pentru a actualiza CV – ul și LinkedIn. Asigurați – vă că pentru a optimiza CV – ul pentru locul de muncă pe care doriți de fiecare dată când aplicați.

Scrie o scrisoare de intentie. De asemenea, să ia timp pentru a scrie o scrisoare de intentie de fiecare dată când se aplică pentru un loc de muncă. Aceasta va ajuta la cererea dumneavoastră obține observat. Nu scris s -ar putea răni șansele de angajare. CareerBuilder raportează că 10% dintre angajatorii intervievati nu a spus , inclusiv o scrisoare de intentie a fost o clipă afacere-breaker.

Fiți conștienți de piața locurilor de muncă

Nu orice ocupație și industrie vor fi afectate în același mod. Washington Post raportează că primele concedieri legate de coronavirus lovit pe piața locurilor de muncă săptămâna trecută.

Companiile din turism, servicii alimentare, ospitalitate și planificarea evenimentului au fost cu atât mai greu, precum și cele cu sediul în zone care au cunoscut primele cazuri, cum ar fi statul Washington. Pe de altă parte, domeniul asistenței medicale este angajarea, ca sunt magazine alimentare și servicii de curățenie.

Important : Lucrătorii nu trebuie să presupună că industria lor nu este angajarea.

Cu toate acestea, industrii cum ar fi cumpărături on-line și de livrare au crescut, și servicii esențiale, cum ar fi asistenta medicala si depozitare sunt angajarea rapid la satisfacerea cererii. Unele locuri de muncă sunt în plină expansiune, iar angajatorii recrutează în mod activ candidați pentru ocuparea forței de muncă.

Amazon este angajarea de 100.000 de noi posturi complete și part-time din SUA în centrele sale de împlinire și de rețea de livrare pentru a satisface cererea de la oameni care se bazează pe serviciul său.

Walmart este angajarea de 150.000 de noi asociati sa lucreze in magazine, cluburi, centre de distribuție și centre de îndeplinire. Aceste roluri vor fi temporare, dar poate converti la roluri permanente în timp.

Compania implementează, de asemenea, un nou Expedite procesul de angajare pentru roluri-cheie, cum ar fi casierii și stockers. Ciclul tipic aplicare de două săptămâni, vor fi reduse la un proces de 24 de ore.

Căutare locuri de muncă online

În timpul unei căutare tradiționale de locuri de muncă, poate fi important pentru căutarea de locuri de muncă și de rețea, în persoană, precum și on-line. În climatul actual, cu toate acestea, veți dori să se concentreze pe căutarea și aplicarea pentru locuri de muncă on-line pe site-urile de locuri de muncă de top, mass-media sociale, și în mod direct pe site-urile companiei.

Găsiți și să urmăriți de noi locuri de muncă postări rapid și simplu prin:

  • Luând timp pentru a organiza căutarea de locuri de muncă. Acesta va face lin proces.
  • Configurarea alerte de locuri de muncă, astfel încât sunt notificați despre postări noi de îndată ce acestea sunt listate.
  • Utilizarea hashtaguri pentru a accelera căutarea de locuri de muncă.

Luați în considerare de lucru-de-acasă Opțiuni

Cu incertitudinea generală a unei pandemii, vă puteți găsi într-o situație în care absolut nu se poate lucra în afara casei. Poate că aveți brusc copii mici acasă, pentru că școlile lor au fost închise pe termen nelimitat.

Sau, poate că tu te-ai probleme de sanatate care stau la baza, care ar face să vă extrem de sensibile la infecție ar trebui să vă lăsați casa ta.

Vestea bună este că, în cazul în care aveți o conexiune la internet, aveți capacitatea de a căuta și de lucru de la domiciliu de locuri de muncă de teren, care va suplimenta cel puțin venitul (și, în funcție de skillset profesională, puteți găsi chiar și un work- de la domiciliu de locuri de muncă, care este la fel de profitabilă ca și vechiul loc de muncă).

Căutare Site-uri de top de locuri de muncă

Începeți prin tastarea fraze de cuvinte cheie, cum ar fi „munca la domiciliu“, „independent“ sau „Telecommute“ într-una dintre cele mai importante site-uri de locuri de muncă.

Căutare la distanță și Gig Site-uri de locuri de muncă

De asemenea, a verifica afară site-uri care lista de locuri de muncă gig, și site-uri de nișă cum ar fi FlexJobs care se concentreze pe pozițiile de la distanță. FlexJobs are o listă de 20 de companii de la distanță, care sunt pline de angajare acum, precum și o listă cu primele 100 de companii cu locuri de muncă la distanță.

Fii gata să ofere soluții

Acesta este un timp o provocare pentru angajatori precum și lucrători. Dacă se poate arăta managerul de angajare pe care le-ați luat ceea ce este nevoie pentru a ajuta compania rezultate, va crește șansele de angajare.

Gândiți -vă la problemele cu care se confruntă companiile și explică modul în care le veți rezolva. Indiferent dacă se aplică spațiilor publice curate sau cod de scriere, modul de a obtine angajat este de a arăta potențialilor angajatori că aveți abilitățile de care au nevoie. Decoda locuri de muncă și de listare a sublinia dvs. cele mai valoroase calificări în scrisoarea de intenție, în secțiunea de profil a CV – ului, și în interviuri de locuri de muncă.

Dacă puteți face treaba de la domiciliu, este posibil să aveți o șansă mai bună decât oricând de a obține atenția unui manager de angajare a lui. Multe întreprinderi și firme de servicii profesionale, în special în spațiul tech, sunt cu angajații lor lucreze de la domiciliu. pălărie înseamnă o mulțime de globii oculari sunt pe un lot întreg de cutiile poștale iar unele dintre ele fac parte din angajarea managerilor. Dacă aveți experiență telecommuting, acest lucru ar fi bine să menționăm pe CV – ul.

Fiți pregătiți să Ace interviu

Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru interviuri video. Practica intervievare prin intermediul camerei. Dacă nu ați intervievat prin Skype sau Zoom, există un pic de o curbă de învățare.

Faceți cunoștință cu tehnologia și de a face un interviu practică înainte de a vorbi cu managerul de angajare. Să acorde o atenție aproape de iluminat și de fundal precum și modul în care arată tinuta ta interviu pe aparat de fotografiat.

Petrece timp în rețea

Amintiți-vă că în rețea nu are nevoie de a întâlni în persoană. În epoca de LinkedIn, grupuri de Facebook și alte rețele sociale, nu trebuie să fie în măsură să strângă mâna cuiva pentru a face o impresie bună.

Important : Acum este un moment deosebit de bun pentru a practica una dintre cele mai importante rețele preceptele: dacă doriți ca oamenii să vă ajute mai târziu, să fie dispus să – i ajute chiar acum.

Scrie recomandări LinkedIn pentru foștii colegi. Consultați prietenii pentru pozițiile deschise la compania dumneavoastră. Oferta de a Corectează-ți CV-ul prietenului si scrisoarea de intentie. Acesta vă va da un sentiment de satisfacție, și va contribui la consolidarea rețelei pentru viitor.

Upgrade-vă abilitățile

Este posibil să aveți timp suplimentar, iar dacă o faci, este o oportunitate de a actualiza abilitățile dumneavoastră. Există multe oportunități de a lucra pe skillset online, inclusiv LinkedIn Learning, Coursera, și multe alte site-uri unde puteți învăța noi competențe.

Fiți răbdători și Kind

Coronavirus a afectat multe aspecte ale vieții de zi cu zi, în plus față de locul de muncă. Dacă nu sunteți din nou pe locuri de muncă audiere cât mai repede doriți, să fie pacient și un fel de angajarea de manageri și conexiunile de rețea. Toată lumea are probleme pentru a face față și face tot posibilul într-o perioadă dificilă.

Procesul de angajare poate fi mai lung si diferit de ceea ce folosit pentru a, dar vei ajunge acolo. Când faceți, faceți timp să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat cu căutarea de locuri de muncă.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *