Noi provocări comune Stagiari a face față

Posted on

Noi provocări comune Stagiari a face față

După ce face temele și cercetarea angajatorilor, trimiterea unui profesionist CV și o scrisoare de intentie bine scrise, și menținerea unei abordări proactive a procesului de stagiu, ai aterizat ceea ce pare a fi stagiul perfect pentru vara.

Ca majoritatea stagiari, sunteți gata pentru a începe să acumuleze experiență profesională, dar în prima zi la locul de muncă poate fi frustrant, dacă nu sunt îndeplinite așteptările dumneavoastră. Iată cum să susțină competența profesională și pentru a asigura stagiu dvs. este valoros și plăcută.

Ia-o abordare rațională a problemelor

Curba de învățare asociată cu un nou loc de muncă este abruptă, și va fi în mod inevitabil, ghinioane la începutul procesului. Învață să pună întrebări, să ia o abordare logică pentru orice situație, și nu pentru a sări la concluzii sau de a lua ceva personal, în timp ce încerca pentru a soluționa problemele. Iată câteva provocări comune stagiari se confruntă în primele câteva săptămâni la locul de muncă.

Problema 1: A fi cesionat Lucrării Grunt

În primul rând, amintiți-vă că trebuie să plătească taxe dumneavoastră ca intern pentru a obține în cele din urmă locul de muncă full-time visurilor tale. Există o mulțime de a învăța despre organizație, oamenii săi, misiunea, iar clientela le servește, și o mare parte din învățarea are loc în timp ce faci munca run-of-the-mill.

SOLUȚIE : Prin schimbarea perspectiva sarcinilor dezonorante, s -ar putea transforma o situație dezavantajoasă într – un avantaj. De exemplu, în timp ce face cafeaua s-ar putea face cunoștințe interesante. In timp ce depunerea de documente, puteți afla mai multe despre operațiunile companiei.

Problema 2: Nu ați fost compensați pentru munca ta

Este posibil să fi fost oferit 15 $ pe oră, dar observat că primesc doar $ 10 pe oră în salariu săptămânal. Sau, rambursarea promis pentru transport sau alimente nu a fost proferred după două sau trei săptămâni. Dacă oricare dintre acestea sau o situație similară sunt caz, este important pentru a afla ce poate fi problema înainte de a deveni descurajati si atitudinea ta este afectată. Nimeni nu te va da vina pentru verificarea la compensare sau rambursare.

SOLUȚIE:  Dacă au fost atribuite unui reprezentant de resurse umane în timpul Onboarding, contactează -i și de a afla de ce nu primesc compensația vă așteptați. Dacă nu aveți un contact HR, discutați cu superiorul dumneavoastră imediat sau persoana care ați fost în contact cu când ai fost angajat.

Problema 3: Te simti coplesit si imposibilitatea de a efectua la cele mai bune de capacitatea dvs.

Nu este neobișnuit pentru stagiari să se simtă copleșiți, iar multe sunt date cu siguranță o sarcină grea cu pregătire minimă. Persevereze în stadii incipiente, si dati-va ceva timp pentru a veni la viteza. Dacă vă simțiți presat de către supraveghetor dumneavoastră, explicați că doriți să ia timpul necesar pentru a face o treabă bună și pentru a minimiza erorile.

Cu toate acestea, în cazul în care disconfortul este persistentă, și nu vă simțiți că lucrurile sunt obtinerea mai ușor, ați putea dori să-și reconsidere în cazul în stagiu este în valoare de a continua.

SOLUȚIE:  Caută un al doilea aviz din partea altor stagiari, un coleg de la locul de muncă, sau pe cineva care aveți încredere pentru a vă oferi o perspectivă bună. S – ar putea fi faptul că sunt prea dur cu tine și că sunt performante foarte bine. S – ar putea fi faptul că angajatorul are cerințe nerezonabile. Dacă suspectați că acesta din urmă, discutați cu superiorul dumneavoastră despre așteptările lor și pentru feedback cu privire la performanța. Deși dificil, o discuție sinceră cu privire la performanța și așteptările arată maturitate. A învăța să fie confortabil în această situație , vă va sta în locul bun pentru viitoarele conversații de performanță.

Problema 4: Primiți puțin la nici un feedback

Evaluările regulate sunt vitale pentru toți angajații, dar mai ales pentru stagiari și candidații entry-level. Angajații trebuie să știe dacă fac o treabă bună sau dacă ceva trebuie să se schimbe. Mulți angajatori au vedere nevoia de feedback-ul, care plasează sarcina pe tine să-l caute.

SOLUȚIE:  Dacă primiți puțin sau nici un feedback, întrebați supraveghetorul dumneavoastră dacă efectuați în mod adecvat. Ar putea fi o întrebare casual , la o cafea , dacă vă simțiți mai confortabil cu un decor mai puțin formale. Această abordare permite supervizorul dvs. să fie mai puțin păzit despre care au trecut cu vederea nevoia de a – ți spun cum faci. De asemenea , puteți culege intuitii solicitând sfatul supervizorul dumneavoastră cu privire la anumite subiecte legate de muncă , cum ar fi modul în care ar trebui să se ocupe de situația A, B și C.

Multe provocări pe care le va confrunta la locul de muncă sunt asociate cu abordarea problemelor și a altor persoane într-un mod adecvat; probleme pot parea de netrecut, iar oamenii pot parea nerezonabil. Învață acest lucru, și să învețe lecția cea mai grea dintre toate.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *