8 motive pentru lucru la domiciliu – Beneficiile de a lucra la domiciliu

Posted on

8 motive pentru lucru la domiciliu - Beneficiile de a lucra la domiciliu

Lucrul la domiciliu are suișuri și coborâșuri ea, dar pentru cei mai mulți dintre noi argumentele pro depășesc dezavantajele de a lucra la domiciliu. În timp ce căile noastre de carieră, configurații de birou acasă, și modalități de îngrijire pot varia foarte mult, din motive Telecommuters’ pentru lucrul la domiciliu sunt mai consistente.

Petrece mai mult timp cu copiii

Lucrul la domiciliu vă permite să fie o parte din rutina copiilor dvs. pe tot parcursul zilei; nu doar dimineața, seara și în weekend. Puteți lua o pauză de masă cu copilul tău și auzi toate știrile zilei când ajung acasă de la școală. Work-at-home părinții nu au timp nelimitat cu copiii lor, dar ei au șanse mai frecvente să fie cu copiii lor.

Creșterea sau menține venitul

Mamele care au lăsat o carieră pentru a crește copiii pot ușura drumul lor înapoi în forța de muncă de lucru la domiciliu. Lucrul la domiciliu ar putea însemna preluarea de consultanță de muncă sau de a începe o afacere, în timp ce încă folosind un, stil parental hands-on de zi cu zi. Sau, părinții care lucrează care se deplasează dintr-un birou out-of-home la Telecommuting poate menține veniturile lor, în timp ce petrec mai mult timp acasă, și de a salva pe mai multe costuri la locul de muncă.

Renuntati naveta

Când vă deplasați la locul de muncă, sunteți nici timpul de lucru, nici cheltuielile cu familia. Lucrul la domiciliu elimina această pierdere de timp lasă mai mult timp pentru ambele. De asemenea, nu numai că este naveta o piedică, este scump. Vei economisi bani pe gaz, costurile de transport public, și / sau de asigurare auto și întreținere de lucru la domiciliu.

Program de lucru flexibil

Deși oamenii care desfășoară activități independente se bucură de multe ori mai mare flexibilitate decât telecommuting angajați, atât de obicei, au un control sporit asupra lor orare. Mulți dintre cei care lucrează la domiciliu alege ore dimineața devreme sau după ce copiii au plecat la culcare.

Obțineți un sentiment de control și mulțumire

Fa-ti timp pentru tine cat si familia ta cu timpul economisit de lucru la domiciliu. Desfășoară activități independente, în special, câștig un sentiment de a controla propriul destin, dar telecommuting angajații care jongleze acasă și să lucreze mai eficient responsabilitățile obține un sentiment de echilibru. Plus venitul generat de lucru la domiciliu poate face o diferenta pentru produse de lux pe care s-ar putea altfel renunță.

Economisiți bani cu privire la cheltuielile de îngrijire a copiilor (eventual)

Acest lucru nu se aplică în mod necesar tuturor, dar unii părinți care lucrează la domiciliu, în funcție de locurile lor de muncă și vârsta copiilor lor, pot câștiga un trai cu fracțiune de normă sau nu de îngrijire a copilului în afara. Determinarea cât de mult de îngrijire a copiilor și ce tip de îngrijire a copiilor care aveți nevoie, apoi locul de muncă, care în bugetul dumneavoastră.

Escape dinamicii sociale ale biroului

Acesta taie în ambele sensuri. Unii oameni care începe lucrul la domiciliu dor de aspectele sociale ale unui birou, dar alții se simt distragerile întâlniri inutile, adunări sociale, chat-uri sau neprogramate la Dozatorul reduce eficiența acestora, care se extinde și mai mult timp departe de familie.

Economisiți bani pe haine și prânzuri

Și, deși nu este într-adevăr o idee bună de a lucra în PJs, mai ales cu copiii din jurul care privesc la tine, ca un exemplu, veți cheltui probabil mai puțin pe haine de lucru de lucru la domiciliu. Dacă nu împachetam propria masa de prânz (dacă da, asta este o sarcină pe lista ta!), Suma cheltuită pe prânz și pauzele de cafea va scadea.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *