8 Anledningar till att arbeta hemma – fördelarna med att arbeta hemma

Posted on

8 Anledningar till att arbeta hemma - fördelarna med att arbeta hemma

Arbeta hemma har sina upp-och nedgångar, men för de flesta av oss proffsen uppväger nackdelarna med att arbeta hemma. Medan våra karriärvägar, hemmakontor uppställningar, och arrangemang barnomsorg kan variera kraftigt, distans skäl för att arbeta hemma är mer konsekvent.

Spendera mer tid med dina barn

Arbeta hemma kan du vara en del av dina barns rutiner hela dagen; inte bara morgon, kvällar och helger. Du kan ta en lunchpaus med ditt barn och höra alla dagens nyheter när de kommer hem från skolan. Work-at-home föräldrar inte har obegränsad tid med sina barn, men de har oftare möjligheter att vara med sina barn.

Öka eller bibehålla din inkomst

Mödrar som lämnat karriären att uppfostra barn kan lindra sin väg tillbaka in i arbetsstyrkan genom att arbeta hemma. Arbeta hemma kan innebära att ta på konsultarbete eller starta ett företag, samtidigt använder en hands-on, dag till dag föräldraskap stil. Eller, arbetande föräldrar som flyttar från en out-of-hemmakontor till distansarbete kan behålla sina inkomster, medan spendera mer tid hemma och spara på många kostnader på arbetsplatsen.

Ge upp pendla

När du reser till jobbet, du är varken arbetade eller umgås med familjen. Arbeta hemma eliminerar detta slöseri med tid ger mer tid för båda. Också, inte bara pendling ett drag, det är dyrt. Du sparar pengar på gas, offentliga transportkostnader och / eller bilförsäkring och underhåll genom att arbeta hemma.

Flexibel arbetstid

Även egenföretagare folk njuta ofta mer flexibilitet än distansarbete anställda, både i allmänhet har ökad kontroll över sina scheman. Många som arbetar hemma välja timmar tidigt på morgonen eller när barnen har gått till sängs.

Få en känsla av kontroll och belåtenhet

Gör tid för dig själv och din familj med den tid som sparas genom att arbeta hemma. Egenföretagare i synnerhet vinst en känsla av att kontrollera sitt eget öde, men distansarbete anställda som jonglera hem och arbetsuppgifter mer effektivt få en känsla av balans. Plus intäkter genom att arbeta hemma kan göra en skillnad på lyx som du annars avstår.

Spara pengar på kostnaderna för barnomsorg (eventuellt)

Detta gäller inte nödvändigtvis för alla, men en del föräldrar som arbetar hemma, beroende på sina jobb och ålder på sina barn, kan tjäna en levande med deltid eller ingen utanför barnomsorg. Bestämma hur mycket barnomsorg och vilken typ av barnomsorg som du behöver, sedan arbeta in det i din budget.

Fly kontorets social dynamik

Den här skär åt båda hållen. Vissa människor som börjar arbeta hemma missar de sociala aspekterna av ett kontor, men andra känner distraktioner onödiga möten, sociala sammankomster, eller oplanerade chattar på vattnet svalare minska sin effektivitet, vilket ytterligare förlänger tid borta från familjen.

Spara pengar på kläder och luncher

Och även om det är verkligen inte en bra idé att arbeta i ditt PJs, särskilt med barnen runt som ser till dig som ett exempel, kommer du förmodligen spendera mindre på arbetskläder genom att arbeta hemma. Såvida du packa din egen lunch (i så fall är det en uppgift från listan!), Kommer det belopp som du spenderar på luncher och kaffepauser minska.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *