Hur du skickar dina bilder till modellering organ

Posted on

Hur du skickar dina bilder till modellering organ

I huvudsak finns det fyra olika sätt att skicka bilder till lokala och internationella modellagenturer. Du kan skicka dem själv via e-post eller e-post, har din befintligt organ skicka dem, har en online modell scouting företag Skriv dem åt dig, eller prova lyckan med sociala medier.

Att ha en erfaren agent eller professionell modell scouting företag gör jobbet åt dig är alltid den bästa metoden. Men om du vill göra det själv, är det viktigt att göra det ordentligt. Många nya modeller inte inser att det är inte bara de foton som organ tittar på. Det är också hur du presenterar dina bilder till dem som räknas.

Om du skickar dina bilder i en slarvig sätt, då det gör agenter undrar om du saknar nödvändig uppmärksamhet på detaljer färdigheter en modell behöver. Om du är ledig i din korrespondens i stället för professionell, kan agenter tror att du har en förhöjd känsla av värde. Det finns också några andra begrepp att tänka på när du skickar in dina bilder till en modellagentur.

Kontrollera hur byrån godkänner Inskickade

Innan du skickar dina bilder till flera myndigheter, för att kontrollera hur de vill fotona. Vissa kan endast ta emot bilder via e-post och andra bara via mail.

Följ deras instruktioner till punkt och pricka för att visa din uppmärksamhet. Om du skickar dina bilder via e-post och de bara acceptera skickas fotografier du visar agenter som inte vet hur man ska följa anvisningarna.

Kontrollera att byrån accepterar din typ

Var noga med att bara skicka dina bilder till byråer som accepterar den typ av modell du är. Om de bara har öppningar för plus-size modeller, och du inte är plus-size, är du bara slösar byråns och din tid. Du kör också risken för att utveckla ett rykte om att vara unattentive.

Håll dig till fakta

Hur frestande det kan vara att berätta agenter hur länge du har drömt om att bli en modell, de behöver bara vissa uppgifter:

  • Ditt namn
  • Ålder
  • Höjd
  • Mätningar (byst, midja och höfter för kvinnor, och midja och jacka storlek för män)
  • Nuvarande position
  • Kontaktuppgifter (telefonnummer, e-postadress)
  • Medborgarskap (där ditt pass utfärdades)
  • Byråer för närvarande representerar dig, om någon

När du skickar dina bilder via e-post se till att inkludera all denna information i din e-post. Om du posta dina bilder är det viktigt att ha denna information på baksidan av varje foto.

På så sätt, om dina bilder blir separerade från varandra eller ditt personliga brev, då agenter kommer att veta vem du är och hur man kontaktar dig.

Kontrollera storleken på dina bilder

Om du skickar dina bilder via e-post, vara säker på att de inte är alltför stora. 1MB per foto bör vara högst 500 KB bättre. Om dina bilder är för stora, kan de ta för lång tid att ladda ner och din e kan hamna tas bort innan bilderna granskas.

Skicka inte dina bilder i en zip-fil och inkluderar inte din personliga hemsida. Agenter kommer troligen inte att öppna filen eller klicka på länken på grund av säkerhetsproblem med att länka och komprimera filer.

Adress varje myndighet Individuellt

Ta dig tid att ta itu med varje myndighet för sig i din e-post eller brev. Till exempel börja brev eller e-post med “Dear ABC modeller.”

Skicka aldrig ut en generisk massa e-post med e-postadresserna för många byråer som anges i “CC” i e-postmeddelandet. Ingen tycker om att tro att de inte var ditt första val.

Tänk på dina bilder och information som ditt CV. Du måste skräddarsy den för varje företag du söker till. Foto inlagor är inte annorlunda i att man bör ta sig tid att imponera agenterna.

Pay Attention to Detail

Agenter gillar intelligenta modeller. Var noga med att bevisa din korrespondens. Dålig grammatik och stavning kommer att föreslå för dem att du inte kan vara det rätta valet.

Modeller kan bli offentliga, tala och interagera med människor. Om du inte har möjlighet att formulera dina tankar tydligt kan medel inte vill kontakta dig.

Om du skickar dina bilder via e-post, se till att ditt kuvert är snyggt och läsbar. Inte sätta dina bilder i en pärm, fotoalbum eller mapp. Hjärta klistermärken, finare färgat papper, eller söta meddelanden på kuvert eller inuti ditt paket kommer att låta agenter vet att du kanske inte mogen nog att hantera en modelljobb.

Uppdatera din röstbrevlåda och Kontrollera Spam mappar

När du har tagit sig tid att skicka in dina bilder och du har ägnat uppmärksamhet åt varje detalj, inte förstöra den genom att ha en oprofessionellt röstmeddelande eller saknar en e-post.

Din röstmeddelande bör vara kort och rakt på sak. Du bör ange ditt namn och säga att du kommer tillbaka samtalet så snart som möjligt. Tala långsamt och uttala dina ord när du spelar in.

Kontrollera din brevlåda regelbundet för att se att det inte är full. Kontrollera också din e-spam och skräp mappar regelbundet för e-post som kan ha automatiskt blivit hamnat där.

Vara en professionell i varje skede

Kom ihåg att modellagenturer söker ett komplett paket. Det krävs mer än bara bra ser ut att bli en framgångsrik modell. Modeller ha för att vara professionell i varje aspekt av deras beteende. Om en myndighet är lägga mellan dig och en annan modell, desto mer professionella agerar och uppträder modell vara mer benägna att hyras.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *