Hemtyp Jobbbeskrivning: Lön, färdigheter och mer

Posted on

Home Typist Job Description: Lön, kompetens & More

Ett hem maskinskriverska eller ordbehandlare typer dokument från sitt hemmakontor, ofta med hjälp av ljudfiler som källa. Dessa hem-baserade jobb täcker många typer av transkriptions -Från mikro jobb i datainmatning till inriktningar som kräver ytterligare utbildning som medicinsk transkription .

Inte alla typer av transcriptionist jobb är lämplig för at-home arbetet; till exempel, är domstol rapportering vanligen på plats. Men den kompetens, som utvecklats i på plats situationer kan vara värdefulla i att få en del av den lukrativa hemarbete såsom realtid transkription och textning.

Home Typist Arbetsuppgifter och ansvar

Home maskinskrivare och ordbehandlings jobb kräver vanligtvis förmågan att göra följande arbete:

 • Kommunicera med kunden eller arbetsgivaren om arbets specifikationer och frågor.
 • Känner till alla detaljer i en mängd olika ordbehandling apps.
 • Använd en dator för att knappa in uppgifter.
 • Korrekturläsa färdiga arbetet och korrigera fel i stavning, grammatik och interpunktion.
 • Skriv ut och göra kopior av färdiga arbetet.
 • Mail, leverera, eller elektroniskt överföra förda uppdrag till klienten eller arbetsgivare.
 • Fil färdiga dokument.
 • Faktura kunder eller skicka in en tid rapport till en arbetsgivare.
 • Möt klient eller arbetsgivare deadlines.

Förutom grunderna i att kommunicera med hjälp av rätt verktyg för handeln, och återvänder eller ladda upp den färdiga delen i tid, kan ytterligare ansvar för bland annat att utveckla en metod för att exakt spåra intäkter och kostnader, skapa ett register som är lätt att använda, förstå hur man följa en formatmall, och arbetar med olika typer av källmaterial, inklusive utkast, korrigerat papperskopia och röstinspelningar.

Home Typist Lön

Maskinskriverska och transcriptionist ersättning varierar beroende på klienten eller arbetsgivare, bransch eller område av expertis, och nivån på erfarenhet. Hem maskinskrivare betalas vanligtvis per styck eller per timme, även om vissa kan betalas per ljud minut eller per ord.

 • Median löner : $ 19,11 / timme
 • Topp 10% Löner : mer än $ 27,93 / timme
 • Under 10% Löner : mindre än $ 13,02 / timme

Viktigt: Hem maskinskrivare som kontrakt med klienter måste faktor i kostnader för en stationär eller bärbar dator, ordbehandlingsprogram, internet service, ergonomiskt utformade tangentbord och stol, tidsspårningsprogram, online eller papper ordbok, inkomstskatter, sjukförsäkring, och för ljud transcribers, hörlurar, transkription programvara och en transkriptions fotpedal för handsfree-ljudkontroll.

Home Typist utbildning, och certifiering

Det är bra att ha haft minst två års erfarenhet på plats, men de flesta hem-baserade transkription jobb kräver inte eftergymnasial utbildning eller särskild certifiering. Men för medicinsk transkription jobb , certifiering eller avancerad utbildning kan behövas, beroende på kundens eller arbetsgivarens krav.

 • Grundläggande Klasser : Lokala yrkesskolor och högskolor erbjuder skriva och engelsk grammatik kurser för dem som behöver en repetitionskurs eller kompletterande utbildning. Det finns också gratis online kurser organisationer som Alison som har kurser i touch typing , de grunderna i engelsk grammatik och mycket mer. Utbildning i grunderna i kontorsprogram är till hjälp för alla hem maskinskriverska, särskilt de som är tillbaka planen efter flera år.
 • Medicinsk Transkription certifiering och / eller vidareutbildning : Skaffa certifiering eller avancerad utbildning i medicinsk transkription är valfri men kommer sannolikt att hjälp när du söker efter kunder. Den Föreningen för Healthcare Dokumentation Integrity (AHDI) erbjuder två typer av certifikat för medicinska transcriptionists och godkänner program som ger avancerad utbildning inom området, till exempel, Ivy Techs Medical Transkription Editor program .

Hem Typist Skills & Kompetens

Ett antal färdigheter och egenskaper är avgörande för att bli en framgångsrik hem maskinskriverska:

 • Datorvana : Att veta hur man gör mer med en dator än att använda ordbehandlingsprogram är nödvändig för hemmet maskinskriverska. Det här jobbet kräver också möjlighet att installera ny programvara, logga in på ett företags system på distans, ladda upp filer och felsöka hemdator och anslutningsproblem.
 • Snabb, exakt skrivfärdigheter : kan skriva hastighet för olika typer av maskinskrivning och transkription jobb variera avsevärt. Till exempel kan en hastighet så låg som 60 ord per minut kan vara tillräckligt för en nybörjar datainmatning jobb, medan realtid transkription eller hemma bildtext jobb kan kräva hastigheter på upp till 300 ord per minut.
 • God hörsel och förmåga att lyssna : Förmågan att förstå accenter är viktigt när man talar med en kund eller transkribera ljudfiler.
 • Korrekturläsning färdigheter : Kunskap om korrekt stavning, interpunktion och grammatik är ett måste när man slutför ett projekt eller e-post en klient.
 • Kommunikationsförmåga : Oavsett om du skriver ett memo , skriva ett förslag , eller prata med en klient över chatt eller videokonferens , at-home maskinskrivare måste uttrycka idéer och riktningar klart och koncist.
 • Organisera / prioritera färdigheter, självdisciplin och fokus : At-Home maskinskrivare har inte en chef som talar om för dem vad de ska göra och när man gör det. Det är viktigt att arbeta smart, organiseras och disciplinerad och envist slipa på projekt som är beroende, snarare än läsningen kommande arbete eller kontroll sportresultat, väderprognoser eller sociala medier.
 • Förmåga att upprätthålla sekretess : Att hålla kundinformation säker och konfidentiell är kritisk, särskilt när känsliga uppgifter, såsom patientinformation, är inblandad.

Job Outlook

Enligt BLS, ordbehandlare och maskinskrivare är bland de snabbast sjunkande yrken, tillsammans med datainmatning Nyckelmetoden och dataoperatörer. Under perioden 2016-2026, är antalet ordbehandling och skriva jobb väntas minska med 24.800 eller 33% på grund av tekniska framsteg och spridningen av outsourcing. Medicinsk transkription sysselsättningen beräknas minska såväl men med en mycket långsammare 3% under perioden 2016-2026.

Å andra sidan, den blomstrande frilans eller spelning ekonomi , mer än 53 miljoner amerikaner stark som 2015 enligt BLS kan vara en fördel att hem maskinskrivare och transcribers. Som medlem i spelningen ekonomin dessa arbetare är i stånd att fastna skriva och transkribera spelningar som en gång gjordes internt av de anställda.

Arbetsmiljö

Transcribers eller maskinskrivare som arbetar hemifrån tillbringar större delen av sin arbetstid sitter framför en dator i ett hemmakontor eller ett annat område som inrättats för arbete som ett köksbord.

Hem maskinskrivare är ofta anlitad som frilansare eller oberoende entreprenörer, även om det kan finnas möjligheter till tidsbegränsad anställning eller på plats frilansuppdrag. Vissa företag lägga finns arbete för sina entreprenörer att fordran på en först till kvarn får först mala.

Home medicinska transcriptionists arbetar vanligtvis för transkription-tjänsteföretag som tillhandahåller tjänster till vårdinrättningar.

Arbetsschema

Hem maskinskrivare flexibel arbetstid, men många håller ett regelbundet schema som erbjuder flexibilitet för sista minuten rush projekt och hem nödsituationer. Många set arbetstimmar som passar behoven hos kunder och börja vid samma tidpunkt varje dag.

Hem maskinskrivare även schemalägga en tid att ta en kort paus varannan timme att gå runt och sträcka, och bara ta så mycket arbete som de realistiskt kan hantera.

Hur får jobbet

HITTA EN GIG och ansöka om IT

Nätverk med vänner, familjemedlemmar och kollegor och be om introduktioner till potentiella kunder. Kolla in resurser som Odesk, faktiskt, och Flexjobs att bygga en kundbas.

PREP FÖR flygprov

Potentiella kunder använder i allmänhet flygprov som en initial screeningsverktyg. Förbättra skrivhastighet och noggrannhet färdigheter med gratis skriva test och övningsfiler för transcriptionists.

ACE INTERVJUN

Var redo att sätta in intervjufrågor från potentiella kunder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *