Förbättra din idrottskarriär brev

Posted on

Förbättra din idrottskarriär brev

Följebrevet gör din personlighet lysa igenom, ger dig chansen att främja höjdpunkter i ditt CV och presentera dig, kan du skräddarsy ditt budskap till den enskilde arbetsgivaren, och ger dig en chans att beskriva varför du är en bra passform för jobbet. Det är ett kraftfullt verktyg!

Det är också din chans att visa din kommunikationsförmåga och din nivå av engagemang och entusiasm när det gäller öppna idrottskarriär position. Här är några tips att ge ditt personliga brev ett lyft:

Anpassa ditt personliga brev

De flesta föreslår att skära ner ditt CV till en enda sida, eller åtminstone förkorta den. Följebrevet kan du erbjuda detaljerna som inte kan visa upp ditt CV.

Om du tjänat all-konferens heder i fotboll och nu är du ansöker om en fotboll coaching läge, följebrevet erbjuder dig en chans att tala om den erfarenheten. Medan CV kan reduceras till ”tjänade all-konferens heder i fotboll,” följebrevet medger möjlighet att tala om de skäl som du kunde åstadkomma den äran.

Om organisering är din styrka, se till att shows igenom i ditt personliga brev. Om det är kreativitet, låt det skicklighet syns igenom på ett professionellt men elegant brev.

Target brev till viss position

Helst bör du inte behöva göra många ändringar i idrottskarriär CV, men vara beredd att göra stora ändringar i varje brev. En väldigt olika följebrev behövs ofta om en position du bedriver skiljer sig avsevärt från en annan du försöker att landa.

Fokusera på de attribut som kommer att hjälpa dig att bli den bästa kandidaten för tjänsten. Om det är en annons eller en kontakt anger vad kvalifikationerna för positionen är över dessa kvalifikationer och ta itu med var och en. Fokus på varför du är en bra passform för jobbet som du talar om dina kvalifikationer.

Om du inte uppfyller ett av de kvalifikationer, är nu din chans att förklara varför arbetsgivaren bör göra ett undantag. Antag att de letar efter fem års erfarenhet, men du har bara tre år. Du kan notera ”Medan jag bara har coachat high school fotboll i tre år, spelade jag college fotboll alla fyra år och tjänade alla-konferens heder.”

Visst inte ljuga eller överdriva, eftersom du inte vill starta ett jobb på detta sätt, riskerar att förlora jobbet i denna fråga i framtiden, eller har detta som ett bekymmer i bakhuvudet.

Anslutningar med potentiella arbetsgivare

Om du har några personliga kontakter till en potentiell arbetsgivare, se till att tala om dem i följebrevet. Det kommer att tillåta människor läser ditt personliga brev för att göra denna sammanslutning.

Säga att du söker ett jobb med en mindre league baseball laget efter examen från college. Även i high school, har du arbetat med det här laget i eftergifter. Förutsätt inte att alla kommer omedelbart att känna igen ditt namn. Kom ihåg positioner förändras, och kanske en person eller två i beslutsprocessen kanske inte är medveten om din tjänstgöring under tidigare perioder.

Kanske din tidigare chef, Mr Smith, vars åsikt respekteras, har nämnt att du kommer att tillämpa. Nu när du nämner dina tidigare band till klubben, kan läsaren tänker, ”Oh yeah, är detta den sökande mr Smith berättade om.” Dessutom använder Linkedin för att upptäcka kopplingar till företaget du kanske inte vara medveten om.

prestationer

Så i college och din första åren i skolan, har ni staplade upp prestationer som arbetar i den atletiska avdelningen på en liten skola. Du är ute efter att flytta till en ny utmaning och att din kredit, är listan över prestationer på ditt CV lång.

Följebrevet erbjuder dig en chans att lyfta fram några av de prestationer som bäst gäller för den specifika position du bedriver. Om du ansöker om en sport jobbinformation, kan du skriva, ”Jag fick många utmärkelser i skolan, men jag är särskilt stolt över var hedras av kollegiet Sports Information Directors Association 2005 för …”

Begär en intervju

När du har kortfattat sagt läsaren varför du skulle vara en bra passform för jobbet, vara säker på att uttrycka ditt intresse för möte med din blivande arbetsgivare. Det visar återigen entusiasm och kommer att påminna läsaren att granska dina kontaktuppgifter.

Cover Letter Prov för en Sports Job

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85.820
000-123-4567
e-post: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 mars 2019

Mr James Jackson, chef
Grand Canyon Rafters
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Dear Mr Jackson:

Vänligen acceptera detta brev och den medföljande CV som ett tecken på min djupa intresse ställning Infield Coach som har öppnat med Grand Canyon takbjälkar.

Under de senaste 7 åren har jag haft förmånen att tjäna som chef baseball coach för Desert View High School i Tempe, Arizona. I denna egenskap har jag utbildat över 50 spelare som har gått vidare till play baseball i college, farmarliga, och majors nivå uppnå 4 5A statliga mästerskap, 2 5A State tvåorna ranking och 6 regionala mästerskap.

Som personligen givande som jag tycker coaching höga schoolers, jag saknar sommaren spänningen i att bidra till en mindre league baseball program. Från 2009 till 2012 spelade jag som Catcher för Glendale Desert hundar, kasta ut löpare försöker stjäla andra eller tredje på 60% av mina försök. Jag skulle därför mycket glada över att resa med Grand Canyon takbjälkar som din Infield Coach, utnyttja mina beprövade coachning färdigheter för att bidra till framgång för din 2019 sommarsäsongen och därefter.

I mig du skulle hitta en motiverande coach med en livslång passion för baseball kompletteras med möjligheten att ta fram det bästa i varje enskild spelare. Skickliga på att identifiera personliga styrkor och utmaningar i mitt gruppmedlemmar, jag förstår hur man skräddarsy min coaching stil på ett sätt som bidrar väsentligt till spelare tillväxt, förbättring och framgång.

Tack för din tid att granska denna ansökan; låt mig veta om det finns någon ytterligare information jag kan ge. Jag skulle vara mycket tacksam för möjligheten att träffa dig för en personlig intervju, och jag ser fram emot att höra från dig snart.

Vänliga hälsningar,

Coach Barry Allen

Korrekturläs

Förutom åter läst brev själv, se till att ha en pålitlig vän eller två läste brevet. Om någon i fältet du vet kan granska brevet ännu bättre. Uppmuntra dem att inte bara markera stavfel men kritik din totala brev och föreslå några idéer som de kan ha.

Kanske ni håller, håller, eller komma till någon beslut i mitten. Men du kommer att vara aktivt fundera på hur bäst att kommunicera dina erfarenheter och kvalifikationer. Kom ihåg att du kommer att skriva olika följebrev för varje specifik position, så noggrant korrekturläsa varje gång.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *