Front-End Web Developer personligt brev och CV Exempel

Posted on

Front-End Web Developer personligt brev och CV Exempel

Som en front-end webbutvecklare, du är en bra plats om du letar efter ett nytt jobb. Den Bureau of Labor Statistics projekt som Webbutvecklare jobb kommer att växa 15% mellan 2016 och 2026 – mycket snabbare än genomsnittet.

Dessutom webbutvecklare tjäna en bra lön. Medianen årslön 2018 var $ 69.430. Inte illa för ett jobb som du skulle kunna landa med ett intresseföretag grad.

Men medan denna ockupation inte kräver år av formell utbildning, det är en mycket skicklig yrke. Att vara en front-end utvecklare, behöver du grundläggande färdigheter som HTML, CSS och JavaScript. Beroende på jobbet kan du också behöva veta back-end språk som Ruby. Din personliga brev och CV ska visa att du har den kompetens och erfarenhet som krävs för att göra jobbet.

Vad som ska ingå i ditt personliga brev och CV

Markera dina kunskaper. Inkludera sökord från jobbet notering, särskilt de som rör tekniska färdigheter. Återigen kommer front-end utvecklare roller kräver kunskaper i HTML, CSS och JavaScript. Var noga med att inkludera mjuka färdigheter också, liksom förmågan att kommunicera tekniska problem och lösningar till icke-teknisk personal.

Betona dina mest relevant erfarenhet. Beroende på ditt arbete historia och arbetets krav, kan du välja en meritförteckning typ som framhäver din relaterade upplevelse. Till exempel, om ditt arbete historia visar en linjär progression mot denna roll, kan du välja att använda en kronologisk CV. Å andra sidan, om din karriär har tagit några sicksack, kan du välja en funktionell eller kombination meritförteckning som visar upp dina kunskaper.

Tips för att skriva en personligt brev och CV

Anpassa din personliga brev och CV för varje jobb. När du ansöker om en ny position, är det viktigt att du skräddarsy ditt personliga brev och CV till jobbet du söker. Noggrant analysera jobbet krav som anges i platsannonsen, och matcha din kompetens så nära som möjligt.

Förbered en portfölj att visa ditt arbete. När du ansöker om ett jobb som en front-end utvecklare, är ditt mål att visa att du kan lösa företagets problem och perfekt deras produkt. En online-portfölj är ett enkelt sätt att visa dina tidigare arbete och visa vad du kan göra.

Om du e-posta din personliga brev och CV, lista ditt namn och befattning i ämnesraden i e-postmeddelandet:

Ämne: Front-End Web Developer Position – Din första och efternamn

Inkludera dina kontaktuppgifter i din e-signatur, och inte räkna kontakt arbetsgivare informationen. Starta e-postmeddelande med en hälsning. Här är ett exempel på en formaterad e brev.

Front-End Web Developer följebrev

Här är ett exempel på ett personligt brev till en front-end webbutvecklare position. Se nedan för fler exempel, bland annat en prov CV för en front-end webbutvecklare, tillsammans med tips för e-post ditt personliga brev och CV.

Rita Sökande
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

September 1, 2018

James Lee
Chief Web Officer
Acme WebTech
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Dear Mr Lee,

Detta brev är att uttrycka mitt intresse för jobbet publiceras på din webbplats för en erfaren, detaljorienterad, front-end webbutvecklare. Som du ser, har jag sex års praktisk erfarenhet effektivt kodning webbplatser och applikationer som använder modern HTML, CSS och JavaScript.

Att bygga state-of-the-art, lätt att använda, användarvänliga webbplatser och applikationer är verkligen en passion för mig och jag är säker på att jag skulle vara ett utmärkt komplement till din organisation. Förutom min kunskapsbas, jag aktivt söka ny teknik och hålla dig uppdaterad om trender i branschen och framsteg. Detta har gjort det möjligt för mig att ligga steget före kurvan och levererar exceptionell arbete till alla mina arbetsgivare, inklusive de som jag har arbetat på projektbasis. Jag har bifogat en kopia av mitt CV detaljer min erfarenhet, tillsammans med länkar till webbplatser och applikationer Jag har haft äran att arbeta med.

Jag kan nås när som helst via min mobiltelefon, 555-555-5555 eller via e-post rita.applicant@gmail.com.

Tack för din tid och omtanke. Jag ser fram emot att prata med dig om denna möjlighet.

Vänliga hälsningar,

Rita Sökande (signatur för en papperskopia brev)

Rita Sökande

Front-End Web Developer Resume

Detta är ett exempel på ett CV för en front-end webbutvecklare. Se nedan för fler exempel.

Hank Sökande

123 ABC Street • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

FRONT-END WEB DEVELOPER

Översätta mönster till front-end-kod och bestämma utvecklare krav

Respekterade Front-End Web Developer med 10-plus års erfarenhet av att samarbeta med kreativa och utvecklingsteam på utförandet av idéer och projekt.

Viktiga färdigheter inkluderar:

● Att främja och kommunicera nya idéer

● Skapa processförbättringar

● Att införa ny teknik

● skriva att underhålla olika webbläsare kod

● uppskatta tid och kostnader för projekt

● Säkerställa kod är skalbar och reagerar

PROFESSIONELL ERFARENHET

SCOTTIE TECH COMPANY, Seattle, WA

FRONT-END WEB DEVELOPER (februari 2013 – Present)

Trans mönster till front-end-kod, uppskattning projekttid och kostnader, bestämma utvecklare krav och specifikationer, och arbeta med tvärfunktionella team för att definiera och utveckla produktplaner.

Noter prestationer:

● Ökad skalbarhet, underhållbarhet, och reaktionsförmåga olika webbläsare koden med 47%.

● Genomfört processförbättring som fördubblats system hastighet inom två år.

MALCOLM TECHNOLOGY, Seattle, WA

FRONT-END WEB DEVELOPER (juni 2008 – februari 2013)

Uppdaterad och rationaliseras befintlig kod för att förbättra webbplatsens prestanda för hela företaget.

Noter prestationer:

● Utnyttjad banbrytande JavaScript och HTML 5 tekniker, ramar, och bibliotek.

● Skrev supportdokumentation och utbildat till interna och externa användare.

Utbildning & REFERENSER

ABC Community College , Seattle, WA

Associate of Science i datavetenskap (Betoning: Web Development, Code Skriva), 2008

Certifieringar

Hyper Text Markup Language (HTML) och CSS Certified • National Code Writing Alliance (NCWA)

IT-kompetens

  • Git • WordPress • JavaScript • iOS • Android

Hur få din ansökan märkt

Markera dina färdigheter: Front-end webbutvecklare måste veta HTML, CSS och JavaScript. Glöm inte mjuka färdigheter som att kommunicera koncept till medlemmarna icke-tekniska team.

Anpassa din brev och CV: Matcha din kompetens och erfarenhet för att jobbet belysning och lyfta fram de egenskaper som gör dig en exceptionell kandidat.

Visa ditt arbete: Förbered en portfölj med arbetsprover som visar vad man kan göra.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *