Olika sätt att tjäna pengar hemifrån

Posted on

Olika sätt att tjäna pengar hemifrån

De skäl som människor vill tjäna pengar hemifrån är lika unika som deras individuella omständigheter. Vissa vill bara för att plocka upp lite extra pengar för att komplettera sina inkomster. Andra är verkligen letar efter en livsstilsförändring att förenkla balans i livet eller elimineras bortkastad tid pendling.

Med tanke på de olika kunskaper och erfarenheter människor har, det bästa sättet att tjäna pengar hemifrån varierar vilt. Följande lista av 17 olika sätt att ta in pengar från bekvämligheten av ditt hem har något för alla.

En av dessa har fått vara rätt för dig!

1. Direktförsäljning

Detta är den klassiska verk-at-home mamma gig, men det är för många fler människor än bara mammor! Att sälja saker du älskar kan vara ett bra sätt att tjäna extra pengar hemifrån, även om du arbetar i ett kontor större delen av dagen. Direktförsäljning är skalbar till din egen livsstil, ambition och talanger. Du kan hålla det avslappnade och oftast sälja till vänner och bekanta. Eller, om du verkligen få till nätverk på nätet och i person, kan du bygga en kundbas utanför dina befintliga kretsar.

Direktförsäljning är strukturerad som multilevel marknadsföring. Detta innebär att du kan också bygga en intäktsström genom att rekrytera andra säljare. Bara vara försiktig med pyramidspel, som fungerar på samma sätt.

2. Sök Utvärdering

Sök utvärderare är mänskliga pjäser på sökmotorernas algoritmer som kommer upp när du skriver in ett sökord. Efter mycket specifika riktlinjer de ger återkoppling för att se till resultaten är korrekta, fullständiga, relevant och aktuell.

För att bli en sökning utvärderare måste du vara expert på språket och kulturen. Ofta jobbsök utvärderings tvåspråkiga positioner, men det finns några öppna för engelsk bara search utvärderare. En högskoleexamen krävs ofta.

3. hyra ut ett rum i ditt hem

Använd ditt hem för att arbeta hemifrån. Om du bor i ett område där det finns en efterfrågan på korttidsuthyrning (som nära ett universitet eller centrum av en stor stad), kan du väl kunna hitta hyresgäster genom nätverk i din kommun. Men med uppkomsten av Airbnb och platser som det Internet har återigen gjort det mycket lättare att tjäna pengar hemifrån. Med hjälp av dessa platser kan du hyra en privat rum, delat rum eller ens hela huset för en natt eller månad eller vad tid du vill.

4. Kör din bil

Liksom Airbnb, blir en samåkning drivrutin för företag som Uber, Lyft eller Sidecar är ett sätt att ansluta sig till den delade ekonomin. Och även om det inte är tekniskt tjäna pengar hemifrån, gör det samma typ av flexibilitet och det är ett sätt att använda en tillgång som du redan äger (dvs bilen) för att tjäna pengar. Det finns saker att tänka på, men om att köra andra människor till exempel om din bilförsäkring täcker dig och hur du betala skatt på dina inkomster.

5. Få din chef så att du distans

För att komma igång att tjäna pengar hemifrån, är en av de mer uppenbara platser att titta på ditt nuvarande jobb. När företag tillåter distansarbete är det oftast en perk för befintliga medarbetare.

För att stänga ditt nuvarande jobb i en distansarbete en, är det första du behöver göra för att ta fram ett förslag distansarbete för din handledare. Men innan du gör det fundera över hur ditt arbete kan (eller kanske inte) fungerar som en distansarbete position.

6. Webbplats och App Testing

Företag behöver människor med alla olika nivåer av teknisk förmåga att testa sina webbplatser, appar och sociala medier erbjudanden. Registrera dig med en av dessa webbplats användartester företag och ta på snabba jobb surfa på nätet och spela med nya applikationer. Det är inte en karriär, men det är ett enkelt sätt att tjäna extra pengar hemifrån. Det enda att tänka på är att det inte är sannolikt kommer att bli en stadig spelning, bara enstaka. Läs mer om webbplatsen testning.

7. Call Center Agent

Att arbeta på ett virtuellt call center är ett bra sätt att starta en ny karriär hemifrån. Till skillnad från i många andra branscher, hem callcenterföretag nyanställa (ofta utan en massa erfarenhet) att arbeta på distans. Agenter kan arbeta i kundservice, försäljning eller teknisk support.

8. Chat Agent

Om talar i telefon är inte praktiskt för dig, kan du fortfarande arbeta kundtjänst jobb hemifrån. Många av samma företag som anställer call center agenter, även hyra chat agenter. Och förutom dessa kundservice chat jobb, det finns andra online chat jobb hemifrån. Dessa inkluderar att svara på frågor, gör Internet forskning, modererande i sociala medier och mycket mer.

9. Starta din egen Home Day Care

Om du älskar barn och vill ha en karriär inom barnomsorgen från ditt hem, sedan en hemma daghem kan vara rätt för dig. Starta ett hem daghem, precis som alla hem affärer tar en hel del arbete, forskning, uppstartskostnader och nätverk för att få det att gå. Varje stat har olika regler, vilket kan kräva fysiska förbättringar av ditt hem. Läs mer om att starta ett hem dagis.

En annan väg för att tjäna pengar i barnomsorgen är att helt enkelt barnvakt för familjer som du känner. Detta skulle dock kräver vanligen gå till andra människors hem.

10. Pet Care Business

Det finns en hel del tjänster som folk kommer att köpa för sina husdjur. Medan de flesta av tiden, kör en pet-tjänster verksamheten inte kommer att vara direkt från ditt hem, erbjuder de samma typer av livsstils flexibilitet ett hemmakontor. Vissa sällskapsdjur företag inkluderar:

  • Öppna en Doggie Daycare
  • Bli en hund Walker
  • Arbeta som en hund tränare
  • Starta en mobil Husdjursvård Business
  • Hus / Pet Sitting

11. Typ hemifrån

Om du är en snabb maskinskriverska det finns många sätt att tjäna pengar hemifrån genom att skriva. Vissa behöver erfarenhet och utbildning andra som du inte gör det. Datainmatning, till exempel, tar väldigt lite erfarenhet; Men om du inte är snabb nog att du inte kommer att göra några pengar. Special transkription arbete (som medicinsk) kan kräva en examen och erfarenhet för att komma igång.

12. BLI Writer

Vill du göra mer än typ ord utan skapa? Tänk dig en karriär skriftligen. Det finns så många sätt att bli författare (tror blogging, skönlitteratur skrift, och barnböcker), och de flesta av dem kan göras hemifrån antingen som en telecommuter och frilansare. Det fina med att skriva är att du kan börja i liten skala med mycket liten erfarenhet. Du kommer inte att göra en hel del i början men när du bygger din portfölj kan du expandera till mer lukrativa typer av skrivande.

13. plocka upp små jobb

Om du har kunskaper som efterfrågas, kan du alltid plocka upp udda jobb runt kvarteret, nätverk i den verkliga världen för att hitta verkliga jobb. Men det slutar inte där! Det finns nu så många sätt att använda Internet för att hitta små jobb. Korta uppgift webbplatser erbjuder olika sätt att hitta kvalificerade och okvalificerade arbeten både online och i den verkliga världen – handla och utföra kontroller pris städning, reparationer, skrivande, redigering, översättning, transkription, datainmatning, webbplats användartester, sociala medier uppgifter undersökningar och online forskning.

14. Sälj ditt hantverk

Ta hobby du älskar och gör det för pengarna … hemifrån. Antalet möjliga typer av hantverk du kan göra är oändlig – stickning, smycken, scrapbook, keramik, smycken, textilier och så vidare. För att göra detta arbete, men måste du inte bara skapa en kvalitetsprodukt, men du måste veta hur man ska marknadsföra den. Du kan gå gammaldags vägen och ta dina varor till hantverk visar och loppmarknader eller använda Internet för att utöka dina alternativ. Med online-alternativ som Etsy och eBay är din potentiella marknaden i världen, men så är dina konkurrenter.

15. Gå shopping

Det finns några sätt att tjäna pengar när du handlar. Du kan plocka upp korta uppgifter som innebär shopping, gillar att göra kontroller pris eller fotografera i butiker eller så kan du gå mystery shopping. Mystery shopping är definitivt ett verkligt sätt att tjäna pengar, men du måste vara försiktig eftersom jobben kan vara bete för bedrägerier, så du måste veta tecken på mystery shopping bedrägerier. Men det finns legitima företag som anställer mystery shoppers.

16. BLI handledaren

Handledning kan ske i hemmet eller på nätet. Den privatlärare tar nätverk och erfarenhet av undervisning att bygga upp verksamheten. Online handledning, dock kan ske genom företag som ansluter handledare med studenter samtidigt som den nödvändiga infrastrukturen (dvs webbkonferenser) för en sänkning av avgifterna. De flesta kräver en högskoleexamen och undervisningserfarenhet men för vissa dessa krav kan vara förhandlingsbart.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *