Easy Online jobb som kräver liten eller ingen erfarenhet

Posted on

Easy Online jobb som kräver liten eller ingen erfarenhet

Inte alla som vill arbeta hemma söker långsiktiga karriärmöjligheter. Ibland kan du bara vill ha något relativt lätt där du kan tjäna lite extra pengar snabbt. Om det är ditt mål, kan följande nätet jobb vara av intresse.

Online ansökningsprocessen är enkel och okomplicerad med mycket lite krävs av kandidater. Vissa möjligheter kan startas på samma dag som du söker dem. De kräver också mycket lite engagemang och kan normalt göras på ditt schema.

Observera att dessa jobb inte betalar mycket, och de kommer inte att ge en referens för ditt CV. Du kan därför behöva ha mer än en online jobbet för att göra önskad intäkter. Också, som du sortera igenom andra möjligheter, vet hur man känner igen och undvika arbete-at-home bedrägerier.

Micro Job

En micro jobb är oftast en liten online uppgift som du får en lika liten avgift, vanligtvis ett par cent eller dollar. De kallas ibland korta uppgifter.

Dessa jobb görs genom att logga in till ett företags hemsida och välja uppgifter, ibland helt enkelt genom att klicka på en länk. Amazons Mechanical Turk, Clickworker och ySense erbjuda dessa typer av uppgifter.

Jobb kan också hittas i onlinetjänster marknadsplatser. Här arbetare erbjuder små tjänster, vanligtvis en fast avgift, och köpare surfa på marknaden för att hitta personer som erbjuder de tjänster de behöver.

Arbetstillfällen inkluderar crowdsourcing projekt som liknar inmatning av data, där företag engagera en armé av virtuella arbetstagare att utföra en liten del av ett större projekt. Arbetare kan också dra nytta av belöning program och undersökningar, som kanske den ursprungliga arbete-at-home mikro jobb.

Eftersom avgiften är så liten och uppgiften tar så lite tid, är målet att göra så många uppgifter som möjligt. Du bör dock förstå lönepolitik, eftersom många av dessa företag har en minsta utbetalning, vilket innebär att om du tjänar $ 8,55 gör 20 mikro jobb, kan du behöva vänta tills du har tjänat så mycket som $ 50 för att verkligen få dina pengar.

Online Jurymedlem

Advokater förbereder sig för rättegången skapar ofta en falsk jury för att få feedback från personer som liknar dem som så småningom kan sitta på en jury. Eftersom det kan bli kostsamt att ha ett personligt mock jury, billigare på nätet jurymedlemmar är den logiska alternativet. De kan lyssna på ljud och titta på videopresentationer eller läsa materialet och svarar på frågor.

Eftersom advokater söker personer som matchar profilen potentiella verkliga jurymedlemmar, online-jury företag ställa detaljerade frågor om de sökande. Observera att du ska aldrig lämna ut ditt personnummer eller kreditkort eller bankinformation. Företagen betalar normalt $ 10 to $ 60 till nätet jurymedlemmar. Eftersom de flesta online-jury företagen inte kommer att behöva en hel del jurymedlemmar, registrera dig för flera företag ger dig en bättre chans att få plockas för ”jury plikt.”

För att bli en online jurymedlem, måste du registrera dig med flera jury företag, vilket inkluderar att fylla i ett omfattande frågeformulär. Du kommer också att behöva uppfylla vissa kvalifikationer, som varierar mellan länen.

Datainmatning

Online datainmatning är ett växande arbete-at-home fält. Ny teknik gör det lättare för företag att anställa fristående entreprenörer att arbeta med datainmatning projekt.

Datainmatning operatörer kan få tillgång till ett företags infrastruktur på distans eller använda crowdsourcing teknik. Datainmatning kan innefatta områden som grundläggande allmän transkription; De flesta transkriptions uppgifter kräver ytterligare erfarenhet.

Företag som anställer datainmatning arbetare inkluderar Axion Data Services, Sigtrack och support Ninja.

Webbplats eller applikation Testing

Om du har synpunkter på vad som fungerar och vad som inte på webben, kan du vara lämpad för ett jobb i fjärranvändartester. Användar testare kan också plocka upp ytterligare arbete Att gå igenom webbplatser eller mobila applikationer som fortfarande kan vara under utveckling. Du behöver inte vara mycket kunnig om internet eftersom vissa utvecklare vill ha en nybörjare synvinkel.

Användbarhet testare ombeds att utföra tester utifrån deras demografiska profiler, såsom utbildning, web kunskap, ålder och sociala medier används. De får sedan frågor till adress eller uppgifter att utföra, till exempel registrering på en webbplats och sedan ge feedback på nätet. En översiktlig granskning tar vanligtvis cirka 15 till 20 minuter och tjänar vanligtvis ca $ 10. Efter att ha avslutat en översyn är testare betalas inte förrän kunden accepterar deras feedback. Arbetet kan avvisas och obetald för tekniska problem, bristen på detaljer, eller andra frågor kunden bestämmer.

Dessa positioner främst i alla företag som deltar i e-handel, genomföra affärstransaktioner elektroniskt på nätet. Som exempel kan nämnas Amazon, eBay och Paypal.

Sök Evaluator

Sökmotor utvärderare undersöker sökresultaten internet och ge feedback om huruvida de är korrekt, relevant och spam-fri. För att göra detta måste utvärderaren vara kunnig om den aktuella kulturen och internet och har god kommunikationsförmåga. Ibland kan en högskoleexamen krävs eller att föredra, men direkt erfarenhet är inte obligatoriskt. Denna speciella arbete-at-home tillfälle kräver viss erfarenhet men betalar en högre lön.

Dessa jobb är ofta tvåspråkiga individer, men det finns några engelska enbart positioner. Arbetet med sökandet utvärdering går under många namn, såsom sökandet utvärderaren internet bedömare, annonskvalitets rater eller internet domare.

Företag som erbjuder denna typ av arbete inkluderar Google, Appen, Lionbridge och arbetskraft Logiq.

Korrekturläsare

Om du har ett öga för observation stavfel eller stavfel kan du vara väl lämpad som en korrekturläsare. Dock kan det här jobbet kräver att ta en korrekturläsning kurs eller någon tidigare erfarenhet, eller du kanske måste ta ett prov innan de fick hyra.

virtuella assistent

Som en virtuell assistent, kommer du att få i uppdrag med arbete som liknar den hos en kontorsassistent. Även om du kommer att arbeta hemifrån, bör du vara mycket organiserad, effektiv och pålitlig. Uppgifter hör vanligtvis arkivering och föra register, schemaläggning möten och evenemang och svara på telefon.

Många företag hyra virtuella assistenter. Till exempel Servcorp, som grundades 1978 i Sydney, Australien, ger virtuella kontor och tjänster över hela världen. Det erbjuder arbetsplatser, mötesrum, medarbetare, teknik, och allt annat som behövs för att stödja din verksamhet. Timeetc är ett annat företag som tillhandahåller virtuella assistenter för att hjälpa kunderna uppnå sina mål. Företaget erbjuder en gratis rättegång genom att ha en virtuell assistent utföra en första uppgift.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *