Vad gör en revisor göra? Lön, nödvändig kompetens, & More

Posted on

Vad gör en revisor göra? Lön, nödvändig kompetens, & More

Revisorer säkerställa riktigheten av bokslutet för individer, företag och organisationer. De ser till att lagar och förfaranden följs, och skatter är korrekta och betalas i tid. Revisorer förbereda finansiell dokumentation och förklarar sina iakttagelser till individer eller ett företags eller organisations ledning.

Det finns flera typer av revisorer. Ledning revisorer förbereda finansiell information som används internt av de företag som anställer dem. Revisorer som arbetar för revisionsbyråer eller är egenföretagare utföra revisioner och förbereda finansiella dokumentation och skatteblanketter för kunder. Statliga revisorer arbetar med myndigheter finansiella poster. De granskar även företag, organisationer och individer som är föremål för statlig reglering och beskattning.

Revisor arbetsuppgifter och ansvar

Typiska arbetsuppgifter revisorer måste kunna utföra följande:

 • Förbered budgetar
 • Ange transaktioner och förena saldon
 • Förbered korrekta arbetsdokument, scheman och avstämningar för revision
 • Skicka fakturor till konton
 • Driva betalningsvillkor med konton
 • Håll dig uppdaterad om statliga och lokala skattelagar
 • Arbeta med externa revisorer
 • Spela in och utbetalningar

Revisorer utföra ett brett spektrum av arbetsuppgifter beroende på deras arbetsgivare och särskilt fokus på deras arbete. Oavsett om du arbetar med företag, privatpersoner eller myndigheter, revisorer måste kunna lämna juridiska ekonomiska dokument, till exempel sådana som offentliga företag måste upplysa investerare. I fallet med enskilda kunder, kan det vara något så grundläggande som årliga inkomstskatt former.

Revisorer som arbetar inom företag behöver för att kunna analysera interna finansiella dokument, se till att avdelningar följer lagen och göra budgetrekommendationer.

Accountant Lön

Löner för revisorer kan variera kraftigt beroende på arbetsgivaren. Några stora företag kan betala högre löner, och oberoende revisorer med en lång lista över kunder kan också tjäna mer.

 • Median Årslön: $ 69.350 ($ 33,34 / timme)
 • Topp 10% Årslön: $ 122.220 ($ 58,75 / timme)
 • Under 10% Årslön: $ 43.020 ($ 20,68 / timme)

Källa: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Utbildning, och certifiering

Den minsta utbildning som krävs för att bli en revisor är en kandidatexamen. Många revisorer kommer att fortsätta högre grader och certifieringar för att göra sig mer säljbar.

 • Utbildning: En kandidatexamen i redovisning eller ett närliggande ämnesområde är nödvändig för att komma igång i en karriär som revisor. Vissa arbetsgivare föredrar kandidater som har en magisterexamen i redovisning eller beskattning eller en MBA med en koncentration i redovisning.
 • Certifiering: För att kunna lämna in sina handlingar med den amerikanska Securities and Exchange Commission, revisorer måste bli en auktoriserad revisor (CPA). Enskilda stater beviljar licensieringen enligt sina egna regler och bestämmelser. Efter att ha tagit en högskoleexamen, revisorer måste passera  Uniform CPA Examination .

Revisor Skills & Kompetens

Förutom formell utbildning och licens, de mjuka färdigheter som krävs för att vara en revisor är:

 • Kundservice färdigheter: Många revisorer tillbringar mycket tid åt att arbeta med kunder, bedöma deras behov och hjälpa dem med deras ekonomi eller skatter. Detta kräver att tala och lyssna färdigheter som ingår i kundtjänst.
 • Analytiskt tänkande: Revisorer måste kunna identifiera trender eller problem när du granskar ekonomi för individer eller företag.
 • Problemlösning: Att arbeta som revisor innebär ofta att hjälpa kunder att lösa specifika ekonomiska problem. I många fall, revisorer upptäcka problem och behöver rekommendera lösningar när detta händer.
 • Microsoft Office färdighet: Revisorer kommer att tillbringa en hel del tid åt att arbeta med standard program som används för företag, särskilt Microsoft Excel eller något annat kalkylprogram.
 • Välorganiserad: Spårning och analys av ekonomin kräver en hög nivå av organisation för att hålla koll på intäkter och kostnader som de utvecklas.

Job Outlook

Enligt US Bureau of Labor Statistics , är jobbtillväxt för revisorer uppgå till 10 procent för tio år slutar på 2026. Det är bättre än 7 procents tillväxt beräknas för alla yrken. Jobbutsikter inom detta område ofta är knutna till hälsa av ekonomin, men revisorer alltid kommer att behövas eftersom fler företag går allmänheten och som skattekoder blir mer komplexa.

Arbetsmiljö

Företag miljöer kan variera, men de flesta revisorer heller för ett större företag som behöver deras tjänster eller de arbetar självständigt betjänar privatpersoner och småföretag. Vissa oberoende revisorer kan arbeta ute hos en hemmakontor.

Arbetsschema

Arbetsscheman följer vanligtvis normal kontorstid. Den största undantaget är under skatt säsong då många revisorer kommer att arbeta längre timmar för att träffa kunder innan deadline arkivering.

Hur får jobbet

STUDIEN
en kandidatexamen i redovisning är ett minimum.

FÅ EN CPA
utan att bli en auktoriserad revisor kan utsikter till arbete begränsas.

Få erfarenhet
Det bästa sättet att bygga upp ett förtroende och förstärknings kunder är genom att göra ett bra arbete.

Jämföra liknande jobb

Karriärvägar som liknar den hos en revisor, tillsammans med median årliga löner, inkluderar:

 • Budget analytiker: $ 75.240
 • Kostnad Estimator: $ 63.110
 • Finansanalytiker: $ 84.300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *