Enostavno spletnih mest, ki zahtevajo malo ali nič izkušenj

Posted on

Enostavno spletnih mest, ki zahtevajo malo ali nič izkušenj

Ni vsakdo, ki želi, da delo na domu išče dolgoročne poklicne možnosti. Včasih si želim nekaj relativno enostaven, kjer lahko naredite nekaj dodatnega denarja hitro. Če je to vaš cilj, lahko naslednje spletne Zaposlitve biti zanimivo.

Spletna Postopek prijave je preprosta in enostavna z zelo malo zahteva od kandidatov. Nekatere možnosti se lahko začne na isti dan, ki ga uporabljajo za njih. Prav tako zahtevajo zelo malo zavezo in se običajno mogoče storiti na svoj urnik.

Upoštevajte, da ta delovna mesta ne plačujejo veliko, in jih ne bo zagotavljal referenco za svoj življenjepis. Lahko, zato je treba imeti več kot eno spletno službo, da bi želeno dohodek. Prav tako, kot ste neke z drugimi možnostmi, vedeti, kako prepoznati in se izognili delo-at-home prevare.

mikro Job

Mikro naloga je običajno majhen spletu naloga, za katero ste prejeli enako majhno pristojbino, običajno nekaj centov ali dolarjev. Včasih jih imenujemo kratke naloge.

Ta delovna mesta so storili s prijavo na spletni strani in izbiro nalog gospodarske družbe, včasih preprosto s klikom na povezavo. Amazon Mechanical Turk, Clickworker in ySense ponujajo te vrste nalog.

Delo je mogoče najti tudi na spletnih tržnic storitev. Tukaj delavci ponujajo malim storitve, običajno za določeno pristojbino, in kupci brskanje trg, da bi našli ljudi, ki ponujajo storitve, ki jih potrebujejo.

Zaposlitvene možnosti vključujejo crowdsourcing projektov, ki so podobne vnosu podatkov, kjer podjetja se vključijo vojsko virtualnih delavcev za opravljanje majhen del večjega projekta. Delavci lahko izkoristijo tudi nagradnih programov in raziskav, ki so morda prvotni delo-at-home mikro delovna mesta.

Ker je provizija je tako majhna in naloga traja tako malo časa, je cilj narediti čim več nalog, kot je mogoče. Vendar pa morate razumeti politiko plač, kot mnogi od teh podjetij ima minimalno izplačilo, kar pomeni, da če si zaslužil $ 8.55 delaš 20 mikro delovnih mest, boste morda morali počakati, dokler ste zaslužili toliko, kot 50 $, da dejansko dobijo svoj denar.

Spletna Juror

Odvetniki pripravlja na sojenje pogosto ustvarjajo modelno žirijo za pridobitev povratne informacije od posameznikov, ki so podobni tistim, ki lahko na koncu sedel na poroto. Ker je lahko drago, da imajo v osebno mock žirijo, cenejši spletne porotniki so logična alternativa. Morda poslušanje zvočnih in ogled video predstavitve, ali preberite materiala in odgovarja na vprašanja.

Ker so odvetniki iščejo ljudi, ki se ujemajo profil potencialnih resničnih porotnikov, spletnih podjetij žirije vprašati podrobna vprašanja prosilcev. Upoštevajte, da je treba nikoli razkriti številko socialnega zavarovanja ali kreditne kartice ali bančnih podatkov. Podjetja običajno plačati $ 10 do $ 60 na spletnih porotnikov. Kot večina spletnih podjetij žirija ne bo treba veliko porotnikov, prijavili za več podjetij vam daje boljše možnosti za pridobivanje izbral za “dolžnost žirije.”

Če želite postati spletni porotnika, boste morali, da se prijavite z več podjetji žirije, ki vključuje polnjenje iz obsežen vprašalnik. Prav tako boste morali izpolniti določene kvalifikacije, ki se razlikujejo med okrajih.

Vnos podatkov

Online vnos podatkov je vedno delo-at-home polje. Nova tehnologija omogoča lažje za podjetja najeti neodvisnih izvajalci za delo na vnos podatkov projektih.

operaterji vnos podatkov lahko dostopa do infrastrukture ali je podjetje na daljavo ali uporabo crowdsourcing tehnologije. Vnos podatkov lahko vključujejo področja, kot so osnovne splošne prepisu; Vendar pa je večina naloge transkripcija zahtevajo dodatne izkušnje.

Podjetja, da vnos podatkov najem delavcev vključujejo Axion Data Services, Sigtrack in podporo Ninja.

Spletna stran ali Application Testing

Če imate mnenje o tem, kaj deluje in kaj ne na spletu, boste morda primerni za delo v oddaljenem testiranje uporabnosti. Uporabniške preizkuševalci lahko tudi poberem dodatna dela pregledu spletne strani ali mobilne aplikacije, ki so morda še v razvoju. Saj ni treba biti zelo dobro seznanjen z internetom, ker nekateri razvijalci želijo začetnik je stališče.

Uporabnost preizkuševalci so morali opraviti teste, ki temelji na njihovih demografskih profilov, kot so izobraževanje, spletne znanja, starosti in uporabo socialnih medijev. Nato se glede vprašanja naslov ali nalog, ki jih opravljajo, kot registracijo na spletni strani, nato pa zagotavljanje povratnih informacij na spletu. Pregled običajno traja približno 15 do 20 minut in zasluži običajno okoli 10 $. Po končanem pregledu se testerji ne plača, dokler stranka sprejema njihove povratne informacije. Delo se lahko zavrne in neplačano za tehnične težave, pomanjkanje podrobnosti, ali drugih vprašanj stranka določi.

Ti položaji so predvsem najti v nobeni od družb, vključenih v elektronskem poslovanju, vodenje komercialnih poslov v elektronski obliki na spletu. Primeri so Amazon, eBay in Paypal.

Iskanje ocenjevalca

Iskanje ocenjevalci motor preuči internetne rezultate iskanja in daje povratne informacije o tem, ali so točni, ustrezni in spam-prost. Če želite to narediti, mora ocenjevalec biti dobro o trenutnem kulture in internet in imeti dobre komunikacijske sposobnosti. Včasih je potrebna višješolska izobrazba ali raje, vendar neposredna izkušnja ni obvezno. To še posebej delo-at-home priložnost zahteva nekaj izkušenj, ampak plača višjo plačo.

Ta delovna mesta so pogosto za dvojezičnih posameznikov, čeprav obstaja nekaj angleško-le pozicije. Naloga ocenjevanja iskalni gre z različnimi imeni, kot so iskanje ocenjevalca, internet ocenjevalca kakovosti oglas ocenjevalci, ali internet sodnik.

Podjetja, ki ponujajo to vrsto delo vključujejo Google, Appena, LIONBRIDGE in delovne sile Logiq.

lektor

Če imate oko za spotting pravopisnih napak ali tipkarske napake, ki jih lahko zelo primerna kot lektorja. Vendar pa lahko to delo zahteva ob lektoriranje tečaj ali nekaj predhodnih izkušenj, ali pa boste morali opraviti preizkus, preden bo najel.

Virtual Assistant

Kot virtualni pomočnik, vas bo zadolžen za delo, ki je podoben tistemu v pisarni pomočnika. Čeprav vam bo delo od doma, bi morali biti zelo organiziran, učinkovit in zanesljiv. Naloge običajno vključujejo vložitev in vodenje evidence, načrtujete sestanke in dogodke, in odgovarjanje na telefone.

Mnoga podjetja najem virtualni pomočniki. Na primer, Servcorp, ki je bila ustanovljena leta 1978 v Sydneyju, Avstralija, ponuja virtualne pisarne in storitve po vsem svetu. Ponuja delovne postaje, sejne sobe, sodelavci, tehnologije, in karkoli drugega, ki je potrebna za podporo vašega podjetja. Timeetc je drugo podjetje, ki ponuja virtualni pomočniki, da pomagajo strankam doseči svoje cilje. Podjetje ponuja prosti poskus, ki ga ima virtualni asistent opravlja eno začetno nalogo.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *