Prodaja Kariera: Top komisija, na podlagi prodaje Jobs

Posted on

Prodaja Kariera: Top komisija, na podlagi prodaje Jobs

Delo na na osnovi provizije od prodaje delo je lahko donosen način, da zaslužijo za preživetje, če ima komunikacijske sposobnosti, prodajne veščine in sposobnost, da zapre posel.

Kako plačilu provizije delo? Delodajalci imajo veliko različnih metod za nadomeščanje delavcev, vključno urnih plač, plače, nagrade, zaslužijo plače, stroškov iz življenjskih povečuje, in provizije. sistemi Komisije za zaposlene nadomestilo nagradnih za prodajo izdelkov neposredno potrošnikom ali drugim podjetjem.

Znesek provizije zaslužili temelji na doseganju prodajnih merila, kot so izpolnjevanje ciljev ali preseganje kvote.

Različne vrste komisije

Odvisno od delodajalca, lahko komisija plača na vrhu osnovno plačo ali plačo, plačani kot draw proti zaslužka prihodnje komisije, ali je bil plačan kot bonus.

 • Naravnost Komisija je najčistejša oblika komisije, kjer delavci prejemajo plačo, ki temelji izključno na prodajo, ki jih ustvarjajo.
 • Nariši Proti Prihodnost Komisija zagotavlja delavcem z dohodki, ki se odšteje od provizije, ko je zaslužil.
 • Plača Plus komisija sistemi vključujejo vzpostavitev določeno plačo za prodajno osebje, nato pa dodal, prihodki od provizij, ki temelji na prodaji proizvedenih.
 • Plača Plus Bonus ureditev za nadomestilo za posledico vzpostavitev določeno plačo, ki je bila dopolnjena z enkratnem znesku, ko zaposleni doseže določene prodajne cilje.

Kako je Komisija Izračunana

Obstaja veliko različnih struktur, da delodajalci uporabljajo kot osnova za izračun provizije.

Bruto Prodaja Komisija v svoji najpreprostejši obliki, lahko komisija na podlagi bruto obsega prodaje. Na primer, nepremičninski prodajalec proda hišo in dobi 1,5% prodajne cene, kot provizijo.

Odstotek dobička komisije lahko temelji na odstotku dobička na postavko, ki presega stroške delodajalca. Na primer, če avto stane prodajalca $ 20.000, lahko avtomobilski prodajalec zaslužijo 5% končne prodajne cene več kot 20.000 $.

Variabilni Komisija sistemi komisije Variabilni vključujejo različne stopnje komisije na različnih ravneh prodaje ali na doseganje konkretnih ciljev. Na primer, lahko prodajalec dobil 3% provizije na prvi 100.000 $ v prodaji, 5% prodaje iz $ 100,000- $ 200.000, in 7% za vse prodaje, ki presegajo 200.000 $.

Territory Sales Komisija ozemlju ali pri skupini prodaja komisija vključuje nagrajevanje vseh prodajalcev v ekipi če je skupina dosega ali presega prodajne cilje v svoji regiji.

Top 7 Komisija-Based Jobs

To so nekateri na osnovi provizije prodajnih mest z največjim potencialom zaslužka, ki temelji na informacijah, ki jih je urad za statistiko dela.

 1. Oglaševanje Prodajni predstavnik

Oglaševanje prodajni zastopniki prodajo oglasnega prostora na spletu, oddajanje in tiskanje medijskih platform za podjetja in posameznike. delovnih obveznosti vključujejo stika s potencialnimi strankami, ki prodajne predstavitve in vzdrževanje računov strank.

Plača: Mediana letna plača za oglaševanje prodajnih agentov je bilo 49.680 $ v maju 2017. Najmanj 10% zaslužili manj kot 24.320 $, in najvišja 10% zaslužili več kot 108.700 $.

Job Outlook: Zaposlovanje oglaševanje prodajnih agentov naj bi se zmanjšal za 4%, od leta 2016 do 2026. Vendar pa se obeti so veliko boljši v digitalni trg. Vedno večji delež oglaševanja se pričakuje, da bodo skoncentrirane v digitalnih medijih, vključno s spletnimi video oglasi, oglasi iskalnikov in drugih digitalnih oglasov, namenjenih za pametne telefone in tablete slogu računalnikov.

 1. energija Broker

Energija posredniki kupujejo ali prodajajo energente, ki se v imenu stanovanjskih ali poslovnih strank in javnih služb. So pogajanja in nadzira pogodbe za prodajo energije za potrošnike in podjetja.

Plača: Mediana letna plača za energetske posrednikov je bilo 52.510 $ v maju 2017.

Job Outlook: Zaposlovanje energetskih posrednikov se bo predvidoma povečal za 10-14%, od leta 2016 do leta 2026, hitreje kot povprečje za vse poklice.

 1. Zavarovanje Prodaja Agent

Zavarovanje prodajni agenti stik potencialnih kupcev in prodajo ene ali več vrst zavarovanj. Odgovornosti vključujejo pojasnjuje različne zavarovalne police in pomoč strankam izbrati ustrezne načrte.

Plača: Mediana letna plača za zavarovanje prodajnih agentov je bilo 49.710 $ v maju 2017. Najmanj 10% zaslužili manj kot 27.180 $, in največjo 10% zaslužil več kot 125.190 $.

Job Outlook: Zaposlovanje zavarovanja prodajnih agentov naj bi se rast 10% od leta 2016 do leta 2026, hitreje kot povprečje za vse poklice. Rast zaposlenosti je treba biti še močnejši agentov, ki prodajajo zdravstveno zavarovanje, saj je ta segment zavarovalniškega sektorja predvidoma rastejo hitreje kot drugi. Zaposlovanje zavarovalnih prodajnih zastopnikov v neposrednih prevozniki zdravstvenih in zdravstveno zavarovanje, pa naj bi se povečala za 28% od leta 2016 do 2026.

 1. Real Estate Brokers in prodajni zastopniki

Nepremičninskih posrednikov in prodajni zastopniki strankam pomaga nakup, prodajo in najem stanovanjskih in poslovnih nepremičnin. Čeprav posredniki in zastopniki storili podobno delo, so nepremičninski posredniki z licenco za upravljanje lastnih nepremičnin podjetja.

Plača: Mediana letna plača za nepremičninskih posrednikov je bilo 56.730 $ v maju 2017. Najmanj 10% zaslužili manj kot 24.160 $, in največjo 10% zaslužil več kot 151.660 $. Mediana letna plača za nepremičninske prodajnih agentov je bilo 45.990 $ v maju 2017. Najmanj 10% zaslužil manj kot $ 23.130, najvišja pa 10% zaslužili več kot 109.490 $.

Job Outlook: Zaposlovanje nepremičninskih posrednikov in prodajnih zastopnikov naj bi se zvišala za 6% od leta 2016 do 2026. To je približno tako hitro, kot je povprečje za vse poklice. Zaposlitvene možnosti so ugodnejši v obdobjih gospodarske rasti in nizkih obrestnih mer.

 1. prodaja Inženirji

Prodajni inženirji prodajajo zapletenih znanstvenih in tehnoloških izdelkov ali storitev za podjetja. Morajo imeti široko znanje delov in funkcij proizvodi “in morajo razumeti znanstvene procese, ki bi te izdelke dela.

Plača: Mediana plačilo za prodajni inženirji v maju 2017 je bil 98.720 $, z top 10% zaslužka najmanj $ 162,740 in spodnji 10% zaslužijo manj kot 56.940 $. Najvišja povprečna prodaja je bila v telekomunikacijah, računalniški sistemi, oblikovanje storitev in debelo elektronike segmente trga.

Job Outlook : Zaposlovanje prodajni inženirji naj bi se zvišala za 7% od leta 2016 do leta 2026, približno tako hitro, kot je povprečje za vse poklice. Rast zaposlenosti je verjetno, da bo močnejši prodajni inženirji, ki prodajajo računalniško programsko in strojno opremo. Močna rast industrije se pričakuje tudi v računalniških sistemov načrtovanja in s tem povezanih storitev.

 1. Vrednostnih papirjev, blago in finančne storitve Prodaja Agenti

Vrednostnih papirjev, blaga in finančne storitve, prodajni zastopniki povezati kupce in prodajalce na finančnih trgih. Oni prodajo vrednostnih papirjev na posameznike, svetujejo podjetjem, ki so v iskanju vlagateljev, in ravnanja poslov.

Plača: Mediana letne plače za vrednostne papirje, blago in finančne storitve prodajni agenti je 63.780 $ v maju 2017. Najmanj 10% zaslužili manj kot 33.060 $, in največjo 10% zaslužil več kot 208.000 $.

Job Outlook: Zaposlovanje vrednostnih papirjev, blaga in finančnih storitev, prodajnih agentov naj bi se rast 6 odstotkov od leta 2016 do 2026. To je približno tako hitro, kot je povprečje za vse poklice.

 1. Trgovina na debelo in Proizvodnja prodajni predstavniki

Trgovina na debelo in proizvodnjo prodajni zastopniki prodajajo izdelke za podjetja, vladne agencije in druge organizacije. A prodajni predstavnik kontakti stranke v imenu proizvajalca ali debelo, pojasnjuje značilnosti izdelkov, ki jih prodajajo, se pogaja cenah, in odgovarja na vsa vprašanja, ki jih imajo stranke o blagu.

Plača: Mediana plačilo v maju 2017 je bil 60.340 $, z top 10% zaslužka vsaj $ 120.280, in spodnji 10% zaslužijo manj kot 27.760 $. V tej kategoriji, prodajni zastopniki, ki prodajajo tehnične in znanstvene izdelkov prislužil najvišje plače.

Job Outlook: Skupna zaposlenost predstavniki debelo in proizvodnjo prodaje pa naj bi se povečala za 5% od leta 2016 do 2026. To je približno tako hitro, kot je povprečje za vse poklice.

Kaj je naslednji na prodaje poklicne poti

Kako si lahko razširili svoje prodajno kariero? Naslednji korak na poklicni poti za zaposlene, ki želijo napredovati iz prodaje vloga je običajno položaj vodja prodaje. Mediana plačilo v letu 2017, a vodja prodaje je 121.060 $. Zaposlovanje za to vlogo naj bi se povečala za 7% med letoma 2016 in 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *