Kako napisati eno stran Nadaljuj

Posted on

Kako napisati eno stran Nadaljuj

Če bi svoj življenjepis biti daljši od ene strani, ali bi morali poskusiti, da se kondenzirajo, da ostane na strani? Ni res da ali ne odgovora. Dolžina svoj življenjepis je odvisna od vrste kandidata ste in vaše ravni izkušenj.

Kako napisati Ena stran Nadaljuj

Na splošno, večina delodajalcev želijo kratek življenjepis brez veliko tujih informacij. Te porabijo samo sekund ga pregleda, tako da je bolj kompakten je, lažje bo za najem manager ali zaposlovalec za pregled. Poleg tega so mnogi delodajalci uporabljajo programsko opremo za pregledovanje aplikacij delo materialov, tako da preverite, ali je vaš življenjepis osredotočena na delovnem mestu ste, ki se uporablja za vam bo pomagal izbrani na razgovor.

V nekaterih primerih lahko daljši življenjepis v redu. Na primer, grafični oblikovalci ali vizualnih umetnikov koristi od ustvarjanja ilustriran življenjepis in akademiki, raziskovalci, ali dolgoletni vodstvo morda potrebovali več kot eno stran, da zajame širino svoje izkušnje. Ampak na splošno, je najbolje, da se prepreči preobremenjenost zaseden nabornikov s življenjepis, da vleče naprej in naprej.

Kako dolgo Delodajalci Želite Nadaljuj, da Be

Tu so podrobnosti o tem, kaj podjetja raje, ki temelji na raziskavi Nadaljuj SADDLEBACK College:

 • One-Page Nadaljuj – 47,7%
 • Two-Page Nadaljuj – 11,4%
 • Odvisno od ravni položaj – 34,1%
 • Ni izbrano – 6,8%

Prednosti Ena stran Resume

Še posebej, če ste se uporablja za veliko podjetje, obstaja velika verjetnost, da se bo vaš življenjepis natisne bodo pregledali več ljudi, ali vsaj delijo v elektronski obliki. Ob kratek in jedrnat življenjepis, zaradi česar je lažje za najem manager in tudi poveča svoje možnosti izstopa.

Razen če ste izrecno zahteva, da predloži posebne vrste življenjepis, z vztrajanjem na preprost, eno stran je surefire način, da poskrbite, da bo mogoče prenesti – ali izpisal – in pregleduje vse, ki želijo gledati . To je veliko lažje, da se glasi eno stran življenjepis, kot je pregledati dokument več strani.

Kdaj Uporaba Nadaljuj Multi-stran

Glede na raziskavo zgoraj, večina delodajalcev želijo eno stran življenjepis razen če je pozicija zahteva izkušnje. Če je opravilo želi zaposlenega z bogatimi izkušnjami, lahko in mora vključevati vse svoje veljavne izkušnje na svoj življenjepis (čeprav večina delodajalcev ne želijo kandidati vključuje več kot 10-15 let izkušenj).

Obstajajo tudi nekateri poklici, ki so izjeme na eno stran življenjepis. Na primer, v akademskih krogov, medicine in mednarodnih delovnih mest, življenjepis, je pogosto precej daljši od ene strani. Grafični oblikovalci ali likovni umetniki lahko ustvarite tudi ilustrirano ali grafičnega življenjepis, ki lahko preseže eno stran. Vendar pa ti poklici so izjema od splošnega pravila, da je ena stran spet najboljši.

Kako Cut in Trim na Resume

Prepričajte se, da vse, kar vključuje v svoj življenjepis, je pomembna za položaj, do vaše besedo izbiri. Ker mnogi delodajalci uporabo sistema za sledenje vlagatelj (ATS), na zaslonu aplikacij delo materiale, poskusite uporabiti ključne besede iz uporabe v svoj življenjepis. To bo povečalo vaše možnosti, da je bil v prvem krogu življenjepis pregledov.

 • Ustvarite inventar . Če ste borijo za Zmanjšati svoj življenjepis na eno stran, začnite z ustvarjanjem popis vaše dosežke in delovne aktivnosti. Seznam svoje odgovornosti in svoje dosežke v zelo podrobno. Vaš popis dokument lahko steče kar tri ali štiri strani. Poskusite vključiti raznoliko paleto znanj, ki so privedle do uspehov v vsaki vlogi.
 • Ujemajo z vašo usposobljenost za delo . Analizirati vsako delo, ki ste razmišlja in krog izjave, ki najbolj ustrezajo zahtevam za določeno pozicijo. Kos skupaj najbolj ustrezne izjave v krajšem, ciljno različico svoj življenjepis.
 • Začetek dolga in zmanjšati . Prvi osnutek je lahko več kot eno stran. Če je odgovor pritrdilen, poskusite odpraviti izjav, ki zagotavljajo manj pomemben dokaz o tem, kako bi dodali vrednost vloge, dokler ne prideš na eno stran. Poskušajte biti čim bolj natančni z informacijami, ki jih seznam in tako jedrnato, kot si lahko v pisni obliki.
 • Uporabite označen seznam in imejte opisov delovnih mest jedrnato. Osredotočite se na svoje dosežke, ne pa vaši dnevni odgovornosti.
 • Izrežite vse dodatnih let . Tudi če ste izkušen kandidat, bi morali vsebovati več kot 10 ali 15 let izkušenj na svoj življenjepis.
 • Trim poglavje izobraževanja . Saj ni treba, da vključujejo visoko šolo ali nadaljnjega izobraževanja razredov, če to izboljša svojo kandidaturo.
 • Preskoči referenc . To ni potrebno reči “reference na voljo na zahtevo” na svoj življenjepis. To je razumljivo, da si bo reference, če je to potrebno, v okviru postopka za izdajo naloga.

Predloži dodatne informacije na spletu

Seveda, to je vedno dobra ideja, da bi imeli več informacij, ki so na voljo za povezave ali upravljavci kadrovskimi strokovnjaki, ki želijo večjo sliko ozadje in kvalifikacij.

Lahko racionalizirati svoj življenjepis z zagotavljanjem dodatnih informacij na spletu. Vključno povezave do vašega profila LinkedIn ali osebni spletni strani vam bo omogočilo, da pustite, da se informacije off svoj življenjepis, prihrani vam prostor.

Vključuje izjavo na dnu svoj življenjepis, kot so “dodatne informacije, priporočila in vzorcev v vrednostne papirje so na voljo na www.linkedin.com/in/yourname.” Če ste sprožilo zanimanje za zaposlovalec s svojim kratek življenjepis, potem bo ona biti motivirani, da zbere več poglobljene informacije o vašem ozadju.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *