Če pogledamo Zdravstvena Podpora Zaposlitev

Posted on

Če pogledamo Zdravstvena Podpora Zaposlitev

Brez žensk in moških, ki delajo v podporo zdravstvenega varstva, bi bila industrija zdravstvenega varstva ne bi mogla delovati. Seveda potrebujemo zdravnike, zobozdravnike, fizične in delovnih terapevtov in drugih zdravstvenih delavcev, vendar ne tiste, ki opravljajo upravne in klinične podpore ne bi mogli opraviti svoje delo. Tukaj je nekaj kariere podporo zdravstvenega varstva.

Zobozdravstveni asistent

Pomočniki zagotavljajo različne vrste oskrbe bolnikov in opravljajo pisarniške naloge in laboratorijske dolžnosti. Čeprav nekateri ljudje usposabljajo od zobnih programov, ki pomagajo pri Skupnost šol in trgovskih in strokovnih šol, večina, ki želijo vstopiti na to področje deležno usposabljanja na delovnem mestu. Nekatere države licenco zobozdravstvene asistente. Leta 2009 Pomočniki zaslužili srednjo letno plačo $ 33.230 in mediano urne plače $ 15.98.

Zdravje Services Manager

vodje zdravstvene storitve načrtujejo, neposredno, usklajuje in nadzoruje izvajanje zdravstvenega varstva v objekte, vključno bolnišnicah in domovih za ostarele. Za delo na tem področju eden mora zaslužiti magisterij v zdravstveno administracijo storitev, dolgotrajno dajanje nego, zdravstvene vede, javnega zdravja, javne uprave ali poslovne administracije. Vsaka država v ZDA, morajo skrbniki zdravstvene nege objekt opraviti izpit za izdajanje dovoljenj. Zdravstvene menedžerji storitve zaslužili srednjo letno plačo $ 81.850 v letu 2009.

Domov Zdravje Aide

Domov zdravstveni svetovalci zagotavljajo osnovno oskrbo za ljudi s posebnimi potrebami, kronične bolezni, kognitivnih ali ki imajo težave, povezane s starostjo. Domov zdravstveni svetovalci prejmejo usposabljanje na delovnem mestu od registriranih medicinskih sester, licenco praktične sestre ali izkušene pomočnike. Morajo biti potrjena, če agencija za katere delajo prejme povračilo iz Medicare in Medicaid. Domov zdravstveni svetovalci zaslužili srednjo letno plačo $ 20.480 in mediana urne plače $ 9.85 v letu 2009.

Medical Assistant

Medicinski pomočniki opravljajo upravne in kliničnih naloge v pisarnah zdravnikov ali drugih zdravnikov. Čeprav medicinski pomočniki potrebujete le srednješolsko diplomo in usposabljanje na delovnem mestu, nekaj popolno je od enega do dveh let programa formalnega izobraževanja. Medicinski pomočniki zaslužil srednjo letno plačo $ 28.650 in mediana urne plače $ 13,77 v letu 2009.

medicinski sekretar

Medicinski sekretarji opravljajo uradniške naloge v zdravstvenih pisarnah. Za delo kot medicinski tajnik eden mora imeti diplomo visoke šole in osnovne pisarniške spretnosti na. Formalno izobraževanje, da se naučijo medicinsko terminologijo je potrebno tudi. Medicinski tajniki zaslužili srednjo letno plačo $ 30.190 in mediana urne plače $ 14.51 v letu 2009.

Medicinska transcriptionist

Medicinski transcriptionists prevesti zdravnikov in drugih zdravstvenih strokovnjakov “narekuje posnetke v pisnih poročil, dopisov in drugih dokumentov. Čeprav se ne zahteva, da so post-sekundarno izobraževanje v medicinske prepisu, mnogi delodajalci raje najem tistim, ki ne. Medicinski transcriptionists zaslužili srednjo letno plačo $ 32.600 in mediana urne plače $ 15,68 v letu 2009.

Delovni terapevt pomočnik in Aide

Poklicne stranke terapevt pomočniki pomagajo z dejavnostmi in vaj, določenih v načrtu zdravljenja razvila delovna terapevtka. Poklicne pomočniki terapija pripravo materialov in opreme, uporabljene med zdravljenjem. Opravljajo tudi uradniške naloge. Poklicne pomočniki terapevt morajo imeti sodelavec diplomo ali certifikat iz akreditiranega univerzi oziroma tehnično šolo, medtem ko je delovna terapija svetovalci običajno dobijo večino njihovega usposabljanja na delovnem mestu.

V več kot 40 državah morajo poklicni terapevt pomočniki se licencirana, registrirana ali certificirana. Poklicnimi svetovalci terapija nimajo te zahteve. Delovni terapevt pomočniki zaslužil srednjo letno plačo $ 50.250 in mediana urne plače $ 24.16 v letu 2009, medtem ko zdravljenje Poklicna pomočniki zaslužil 25.730 $ na leto, in 12,37 $ na uro.

Fizično terapevt pomočnik in Aide

Fizioterapevt pomočniki opravljajo različne naloge, pod vodstvom fizioterapevtov. Fizikalna terapija svetovalci pomoč make sej terapija produktivni z opravljanjem nalog, kot so vodenje sobe zdravljenja čisto in organizirano. Fizioterapevti ali fizioterapevta pomočniki nadzira fizikalne aides terapije. Za delo kot pomočnik fizioterapijo v mnogih državah moramo zaslužiti sodelavec stopnjo z dokončanjem akreditirana, program fizioterapevta. Fizikalna terapija svetovalci običajno potrebujejo samo diplomo visoke šole in usposabljanje na delovnem mestu je. Fizioterapevt pomočniki zaslužil srednjo letno plačo $ 48.290 in mediana urne plače $ 22.22 v letu 2009. fizikalne terapije pomočnikov zaslužili srednjo letno plačo $ 23.890 in mediana urne plače $ 11.49.

Veterinarska pomočnik

Veterinarski pomočniki skrb za živali v laboratorijih, živalskih bolnišnicah in klinikah. Samo na delovnem mestu je potrebno usposabljanje za to delo. Veterinarski pomočniki zaslužil srednjo letno plačo $ 21.700 in mediana urne plače $ 10.43 v letu 2009.

Primerjava Zdravstvena Podpora Kariera
 minimalna Izobraževanjelicencamediana Plača
Zobozdravstveni asistentUsposabljanjeDovoljenje ali registracija req. v nekaterih državah$ 33.230 / leto .; $ 15.98 / h.
Zdravje Services ManagerMagisterijLicenca req. za delo v obratu v zdravstveni negi$ 81.850 / leto.
Domov Zdravje AideUsposabljanjeLicenca req. če je zaposlen z agencije prejemnice Medicare in Medicaid povračila$ 20.480 / leto .; $ 9.85 / h.
Medical AssistantUsposabljanjeNoben$ 28.650 / leto .; $ 13.77 / h.
medicinski sekretarUsposabljanje in vaj v medicinsko terminologijoNoben$ 30.190 / leto .; $ 14.51
Medicinska transcriptionistPost-sekundarno izobraževanje s področja medicinske prepisu ni potrebna, ampak perferred.Noben$ 32.600 / leto .; $ 15.68 / h.
Delovni terapevt pomočnikSodelavec ali potrdiloDovoljenje, potrdilo ali registracija req. v večini držav$ 50.250 / leto .; $ 24.16 / h.
Delovna terapija AideUsposabljanjeNoben$ 25.730 / h .; $ 12.37 / h.
Fizično terapevt pomočniksodelavecDovoljenje ali registracija req. v večini držav$ 48.290
Fizikalna terapija AidesodelavecDovoljenje ali registracija req. v večini držav$ 23.890 / leto .; $ 11.49 / h.
Veterinarska pomočnikUsposabljanjeNoben$ 21.700 / leto .; $ 10.43 / h.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *