Sample Vprašanja za spremnega Intervjuji

Posted on

 Sample Vprašanja za spremnega Intervjuji


Stevardese lahko zaslužili dobro živijo počne nekaj, mnogi le sanjajo: potuje po svetu za delo. Urad za statistiko dela  predvideva, da bo to delo raste 10 odstotkov med letoma 2016 in 2026, hitreje kot povprečje za vse poklice. Prav tako se ponaša povprečno letno plačo v višini več kot 50.000 $ na leto – brez višjo izobrazbo zahteva.

Toda to delo ni vse glitz in glamur. Poleg zagotavljanja storitev za stranke, udobje in osvežilnih pijač za potnike, stevardese da vsakdo na krovu varno. Pomagajo izvajati preglede varnosti pred letom, kažejo na uporabo varnostnih pasov in druge varnostne opreme, in da potniki mirno v sili. Če se stvari ne gredo narobe v zraku, lahko celo rešujejo življenja, pridobivanje potnikov zdravniško pomoč ali pa bi gotovo, da vsi odvaja letalo varno, če je to potrebno.

Torej, to ni lahka naloga, če pa radi potujejo, imajo možnost, da upravljanje poudarili-out potnike, in lahko ohladi pod pritiskom, bi bilo idealno delo za vas. Če želite postati stevardesa, boste običajno morali srednješolsko diplomo, izkušnje storitve za stranke, in sposobnost, da prenesejo preverjanje preteklosti in pred delovno mamil. Nato boste stopijo na tri do šest tednov usposabljanja in postanejo s FAA certifikatom.

Če želite najeti kot stevardesa, boste morali asa razgovor. Preberite več o vrstah razgovor stevardesa bi se lahko vprašal, nasveti o tem, kako se pripraviti na razgovor, in seznam specifičnih vprašanj intervju.

Vrste Flight Attendant Intervju vprašanja

Flight spremljevalec intervjuji lahko vključuje več tipov vprašanj. Mnogi bodo skupne intervju vprašanja, ki jih lahko dobite na vsakem delovnem mestu, kot so vprašanja o zgodovini zaposlitve, vašo izobrazbo, svoje sposobnosti in usposobljenosti za delo, in svoje cilje za prihodnost.

Morda boste morali tudi vprašanja o tebi osebno, vključno z vprašanji o vaši osebnosti in delovni stil. Ti lahko vključujejo tudi vprašanja o tem, zakaj ste se odločili za kariero si storil.

Nekatere od vaših razgovor bo tudi vedenjski. Vedenjski intervju vprašanja, vas prosim, da pojasnite, kako ste obravnavali preteklih izkušenj na delovnem mestu.

Boste verjetno tudi vprašal o razmerah na vprašanja za intervju. Ti so podobni vedenjskih vprašanj intervju, s tem, da so vas o različnih delovnih izkušenj. Vendar pa je situacijski intervju vprašanja so o tem, kako bi ročaj prihodnje stanje v zvezi s svojo službo kot stevardesa.

Končno, bi morali vprašanja o določenem letalskega prevoznika, za katerega ste anketiranju.

Nasveti za Priprava za Flight Attendant Intervju

Za pripravo na razgovor, poskrbite, da boste vedeli, zahteve delovnega mesta. Pogled nazaj na svoj življenjepis in navede morebitne izkušnje, ki ste jih imeli, ki kažejo na vašo sposobnost za izpolnitev teh zahtev. To bo predvsem pomoč pri vedenjska in situacijska vprašanja intervju.

Pred razgovorom, narediti nekaj raziskav na podjetje, ki ga razgovor s. Poskrbite, da boste imeli občutek njihovega poslanstva, prebivalstva delajo z njim in kulture podjetja.

Morebitni osebni intervju vprašanja vključujejo “Kaj je hočeš biti stevardesa?” in “Ali menite, da si dober ekipni igralec?”

Vedenjski intervju vprašanja vključujejo naslednje:

 • Daj mi primer v času, ko se ukvarjal s stranko, ki iz nerealno ali nerazumno povpraševanje.
 • Povejte mi kaj o času, ki ga obravnava z jeznim stranko ali stranke. Kaj bi vi naredili drugače?
 • Povej mi kaj o zadnjem času ste izgubili potrpljenje pri delu.
 • Opišite konflikt ste jih imeli s sodelavcem. Kako ste rešiti spor?
 • Opišite stresno situacijo, v kateri si moral uporabiti svoje ustne komunikacijske spretnosti za rešitev vprašanja.

Situacijskih Intervju Vprašanja

 • Predstavljajte si, da ste videli potnik pa namerno nesramen v drugo stevardese. Kako bi se ukvarjajo s to situacijo?
 • Predstavljajte si, da ste videli dva potnika izpodbijanje preko svojih sedežev. Kako bi si to uredim?
 • Kako bi se ukvarjajo s potnikom, ki ni hotel upoštevati pravila (vodenje njegov varnostni pas pripet, itd)?
 • Kako bi vi ravnati zelo zaskrbljeni potnika, ki je strah letenja?

Vprašanja o organizaciji in drugih vprašanj

 • Zakaj želite delati za našo letalsko družbo posebej?
 • Kaj misliš, da si naša letalska družba razlikuje od drugih?
 • Zakaj so stevardese bistveno na letalih?
 • Kaj je po vašem mnenju naredi odlične storitve za stranke?
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *