Europass življenjepis Pisanje Nasveti

Posted on

Europass življenjepis Pisanje Nasveti

Kot je Evropska unija povečala, več in več standardov, ki jih je Evropski parlament izvaja, da se poveča kakovost življenja in da bi ga na določeno raven, kjer bodo državljani skupaj živijo in delajo v EU vsi uživali enake pravice.

Ko se uporablja za položaj znotraj katerega koli od držav članic EU, ali ste študirajo ali preprosto poskuša pridobiti izkušnje, eden od najbolj pomembnih vprašanj je, da bi lahko, da bi svoje znanje in sposobnosti jasno razume, da vaš potencialni delodajalec.

Kaj je Europass?

Dne 15. decembra 2004, s sklepom št 2241/2004 / ES, Evropski parlament in Svet sprejela enoten pregleden okvir kvalifikacij in kompetenc z vzpostavitvijo Europass.

Europass  je sestavljen iz petih dokumentov: Europass življenjepis (CV), Europass jezikovna izkaznica je Europass certifikat, Europass priloga k diplomi, in dokument Europass mobilnost. Prvi dve obliki lahko izpolnite sami, medtem ko so ostali trije izpolnjen in s strani pristojnih organizacij izdala.

Ustvarjanje svoje dokumente

Če nimate življenjepis še ni, ga lahko ustvarite na spletu z uporabo Europass življenjepisa graditelja . Lahko ustvarite spremno pismo z uporabo istega sistema. Če že imate življenjepis, si lahko to in uredi jo naložite na spletu . Boste morali, da ga shranite v oblak ali izvoziti, ko ste končali.

Lahko uporabite sistem Europass ustvariti potnega lista znanj in jezikovno izkaznico , in da se pregleda Priloga k spričevalu , Europass mobilnost , in priloga k diplomi , boste morali zaprositi za delovna mesta v EU.

Europass CV Pisanje Nasveti

Ustvarjanje Europass življenjepis je prvi in najpomembnejši korak v procesu, ki išče zaposlitev. Preden se  začnete pisati  svoj Europass življenjepis, obstaja nekaj točk, ki jih morate vedeti.

Vaš življenjepis Europass je začetni stik s potencialnim delodajalcem, in boste morali pritegniti pozornost delodajalca v prvih 10-15 sekundah branja Europass življenjepis. To je edini način, da bodo zagotovili tudi  intervju za to delo . Ampak, preden začnete pisati, se morate spomniti na nekaj pomembnih korakov:

Pregled primeri , preden začnete. Boste našli primere PDF za vsako državo v EU na spletu. Uporabite jih kot vodilo za ustvarjanje svoj življenjepis.

Svoje spretnosti in sposobnosti morajo biti jasno in logično predstavil, tako da bo vaša izkušnja izstopajo.  Bodite pozorni na podrobnosti, saj da je vsebina predstavitve. To vključuje pravopisne napake in ločila.

Na splošno velja, naj bi svoj življenjepis Europass kratek.  Ponavadi je za osebo s samo nekaj let izkušenj, dve strani več kot dovolj. Za strokovnjake z več izkušnjami, lahko napišete Europass življenjepis z več kot dveh straneh. Če se prijavljate za vodilni delavec, boste morali navesti pretekle izkušnje podrobneje, vključno z razlogi, zakaj bi moral vaš potencialni bodoči delodajalec upoštevati vam ponuja izvršni plačo. V tem primeru, napišite Europass življenjepis s čim več strani, kot je to potrebno.

Vedno prilagoditi svoj življenjepis z opisom delovnih položaja se prijavljate. Poskusite tudi, da označite morebitne kvalifikacije, ki jih posedujejo, da se s strani delodajalca zahteva. Ne laži v življenjepisu, saj lahko odkrili, da je laž pred ali med intervjujem.

Europass CV ima standardno logični vrstni red, v katerem se predstavijo svoje sposobnosti in znanje. Boste morali izpolniti:

  • Osebne informacije
  • opis delovnih izkušenj
  • Opis usposabljanje in izobraževanje
  • Spretnosti in opis kompetence

Formatiranje vaš Europass življenjepis

Upoštevajte predlagano pisave in postavitev Europass CV, saj je to standardiziran z odločbo št 2241/2004 / ES. Natisnite življenjepis na belem papirju, da se prepričajte, da je postavitev pravilna.

Ne pozabite, da mora biti vsebina in bistvo vašega življenjepisa razvidno, da potencialni delodajalec v roku 10-15 sekund po branju. Glede na to, morate vedno uporabljati kratke stavke. Osredotočite se na pomembne vidike svojega usposabljanja in delovnih izkušenj, in pojasnjujejo morebitne prekinitve v svojih raziskavah ali karieri.

Ko ste končali s pisanjem Europass življenjepis, se prepričajte, da ima nekdo drug  pregled in preveriti,  da se prepričajte, da je vsebina jasno, enostavno razumeti, in ne vsebuje pravopisne napake.

Imejte v mislih, da je vaš Europass življenjepis je v Evropski uniji ključnega pomena za uspeh v postopku, ki išče zaposlitev. To je postal standard Dokument, ki se uporabljajo za vsako delovno mesto v kateri koli državi članici Evropske unije, hkrati pa ga tudi lažje za iskalce zaposlitve in delodajalce.

Kdaj Uporaba življenjepis Namesto Nadaljuj

V Združenih državah Amerike, je življenjepis se uporablja samo pri uporabi za akademske, izobraževalne, znanstvene ali raziskovalne položaje.

Življenjepis se lahko uporablja tudi, da zaprosijo za štipendije ali nepovratnih sredstev. V Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Aziji, lahko delodajalci pričakujejo, da bodo prejeli življenjepis namesto  življenjepis .

Izberite ustrezen življenjepis Format

Prepričajte se, da ste izbrali kurikularni obliko vitae , ki je primerna za položaj, ki ga prijavljate. Če se prijavljate za štipendijo, na  primer , vam ne bo treba vključiti v osebne podatke, ki bi bili sicer vključeni v mednarodnem CV.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *