A Seznam najbolje plačani urnih delovna mesta

Posted on

A Seznam najbolje plačani urnih delovna mesta

Nekateri ljudje mislijo, da delovna mesta, ki plačujejo na uro plačajo manj kot plačanih delovnih mest, vendar to ni vedno tako. Številni polni delovni čas urnih delovnih mest ponujajo precejšnje plače in dobre koristi. Mnogi ljudje raje urnih delovnih mest, ker omogočajo prožnost, in pogosto omogočajo delavcem, da zapustijo svoje delo v pisarni.

Tu so 15 najbolj priljubljenih, visoke plačilne urnih delovnih mest. Ta delovna mesta so nekatere od najbolj priljubljenih urnih delovnih mest, je danes na podlagi najpogostejših iskanj zaposlitve na Indeed.com. Podatki plača je od urada za statistiko dela ‘ocen maja 2017. Povprečni dohodek, navedene so bile povprečne urne plače za vsak poklic.

Pomočnik / sekretar

Tajnice in upravne asistenti opravljajo uradniške in organizacijske naloge za organizacijo. Delajo v skoraj vsako industrijo, vključno s pravom, medicino in vlade.

Plačati je odvisna od industrije in zahtevnosti nalog sekretarja. Na primer, izvršni tajniki in izvršilne upravne pomočniki, ki delajo na vodilnih delavcev, lahko zaslužite do povprečno $ 27.60 / uro.

Povprečna pomočnik Plača: $ 18.21 / uro

Zobozdravstveni asistent

Pomočniki delo v zobnih uradih, ki opravljajo različne naloge, od nege bolnika na snemanje držimo nekaj vajah.

Nekatere države zahtevajo, da Pomočniki diplomiral iz akreditiranega programa in mimo državnega certifikacijo izpit, medtem ko druge države zahtevajo samo usposabljanje na delovnem mestu.

Večina Pomočniki s polnim delovnim časom, vendar se mnogi odločijo za delo s krajšim delovnim časom. Nekatere zobne asistenti večere ali konec tedna, odvisno od časa njihove pisarne.

Povprečna Zobna asistentka Plača: $ 18.09 / uro

finančni referent

Finančni uradniki opravljajo različne administrativne naloge za banke, zavarovalnice in druge organizacije.

Posebna delovna mesta finančni referent v razponu od bančnih preštevalca za knjigovodje na izplačane plače uradnikov. Večina uradniki zahtevajo visoko izobrazbo in usposabljanje na delovnem mestu je, čeprav so nekateri specializirani uradniki zahtevajo univerzitetno izobrazbo s poslovno ali ekonomije.

Povprečna Finančni Clerk Plača: $ 18.60 / uro

Delavec

Gradbeni delavci opravljajo številne naloge na gradbiščih, ki segajo od priprave gradbišča za razkladanje materialov, upravljanje s stroji. Gradbeni delavci lahko pomagajo zgraditi stavbe, porušimo stavbe, gradnjo cest, ali kopati tunele ali gredi.

Nekateri gradbeni delavci so samozaposleni, drugi pa delajo za gradbenega izvajalca ali podjetju. Večina gradbenih delavcev zahtevajo kratko usposabljanje na delovnem mestu, čeprav so nekateri gradbeni delavci opravljati pripravništva programe, ki nudijo tehnično navodilo.

Nekateri delavci zaslužijo potrdil v posebnih veščin, kot so beton dodelavo, da se naučijo, da opravljajo bolj strokovno delo, ki jim lahko zaslužite več denarja.

Povprečna Gradbena Laborer Plača: $ 16,080 / uro

Predstavnik servis

službo za predstavnike interakcijo s strankami v organizaciji, odgovarjanje na vprašanja o izdelkih organizacije in storitev, in naročil ravnanje strank, vračila, in pritožb.

Lahko interakcijo s strankami osebno ali prek telefona ali interneta. Ponovitev lahko deluje v skoraj vseh panogah, od maloprodaje za financiranje z zavarovanjem.

Veliko ponovitev dela s krajšim delovnim časom, in lahko delajo zjutraj, zvečer ali pozno v nočni izmeni. Ta delovna mesta so primerna za ljudi, ki potrebujejo prilagodljiv delovni urnik.

Povprečni servis predstavnik Plača: $ 15.81 / uro

Dostava Storitve Truck Driver

vozniki dostava tovornjakov poberem, prevoz, in odložite blaga v majhnem geografskem območju, kot so občine ali mesta. Nekateri vozniki, znan kot lahka voznikov tovornjakov, bi blaga iz distribucijskega centra v različnih dobavnih lokacijah.

Nekateri vozniki služi tudi kot prodajni delavcev; priporočajo izdelke za svoje stranke, saj dostavljajo. Vozniki vozniško dovoljenje, in običajno prejmejo kratko usposabljanje na delovnem mestu.

Dostava Storitve Truck Driver povprečna plača: $ 14.06 / uro

Voznik avtobusa

Vozniki avtobusov prevoz ljudi na mestih, kot so šole, delo in posebne dogodke. Nekateri (na primer vozniki avtobusov tranzitnih in šola voznike avtobusov) vozi na redni progi, medtem ko druge transportne stranke dogaja najeta potovanjih.

Vozniška plača in urnik se razlikujejo glede na določeno delovno mesto. Tranzitni vozniki avtobusov lahko zaslužite do $ 18.46 / uro, vendar pa imajo lahko za delo ob koncu tedna ali večerne izmene.

Šolski avtobus vozniki zaslužijo povprečno $ 14,93 / uro, vendar pa deluje le, če je šola v seje.

Povprečna avtobus voznika Plača: $ 15.87 / uro

Phlebotomist

Phlebotomists zbiranje vzorcev krvi pri bolnikih. So del večjih medicinskih laboratorijskih ekip v bolnišnicah, zdravniških ambulantah in diagnostičnih laboratorijih. Phlebotomists mora imeti diplomo visoke šole ali GED a

Nekatere države zahtevajo, da imajo phlebotomists državno licenco ali potrdilo, kot tudi. Obstaja veliko drugih položajih v laboratorijskem ekipe, vendar phlebotomist stališča, še posebej, so trenutno v veliko povpraševanje.

Povprečno Phlebotomist Plača: $ 16.19 / uro

monter

Sestavljavci in proizvajalci gradnjo različnih izdelkov, od motorjev letala do igrač. Lahko so odgovorni za testiranje kakovosti končnih izdelkov tudi. Sestavljavci običajno delo v proizvodnih obratih.

Večina sestavljalec položaji zahtevajo visoko diplomo šole in nekaj izkušenj na delovnem mestu. Vendar pa nekateri bolj specializiranih položajih zahtevajo več formalno izobrazbo s tehničnimi šolami; ta stališča ponavadi plačati več denarja. Na primer, lahko sestavljavci letal (ki potrebujejo tehnično znanje) zaslužijo povprečno $ 26.64 / uro.

Povprečna Assembler in Fabricator Plača: $ 15.31 / uro

Medical Assistant

Medicinski pomočniki opravljajo različne kliničnih in administrativnih nalog v pisarnah zdravstveni delavci. Naloge lahko segajo od pomoč pri pregledih bolnikov do imenovanja razporejanje bolnikov.

Medicinski pomočniki običajno mora imeti visoko izobrazbo in usposabljanje na delovnem mestu je, vendar ni potrebna licenca ali certifikat. Kot phlebotomist položajih, medicinski pomočniki pozicije so trenutno v porastu.

Povprečna Medical Assistant Plača: $ 15.61 / uro

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *