Športni Kariera Priprava se začne v šoli

Posted on

Športni Kariera Priprava se začne v šoli

Kariera v športu je lahko možnost za ljudi z več različnimi vrstami okolij, tudi tiste, ki niso športniki. Ne glede na poti v športni karieri, močno izobrazbe in izkušenj s pomočjo pripravništva in zaposlitev s krajšim delovnim časom bo potrebno.

Nekatere šole in univerze ponujajo programe za upravljanje športa, ampak vaši dodiplomski študij ni treba biti tako specifična za športne kariere. Športne ekipe in lige potrebujejo poslovnih in finančnih strokovnjakov, ki lahko pomagajo upravljanje dejavnosti. Trženje in odnosi z javnostmi strokovnjaki so potrebni za zanimanje in so potrebni trenerji in fizioterapevti, da športniki zdravi in ​​v odličnem stanju. Tudi zakon stopnja lahko vodi do poklica kot sredstvo, ki predstavljajo športnike ali kot svetovalec za franšiz in lig.

Nekateri poklici vključujejo neposredno delajo za športne ekipe, drugi pa vključujejo dela za ločeni podjetji, ki prav tako podpirajo športnike ali ekipe. Na primer, lahko fizikalna terapija klinika specializirani za delo s športniki in videli igralce iz strokovne, visoke šole ali visoke šole ekip na tem območju. Novinarji so verjetno delo za lokalne organizacije novic, ki pokrivajo športne ekipe.

Izvenšolske dejavnosti

Veliko študentov, ki jih zanimajo športne kariere s športom na visokih šolah in visokošolskih ravneh. Očitno je, da na kraju področju lahko izkušnja je dragocena priprava za prihodnje trenerjev, atletskih trenerjev, športnih direktorjev in drugih. Dejstvo je, timsko delo naučili v športom in zavezanost zahtevane lahko pomaga oseba napredek v mnogih kariere.

Ampak, če ga ne športno nagnjena, obstaja še veliko priložnosti. Kot pri drugih oddelkov na kampusu, atletske oddelek je pogosto delo s krajšim delovnim časom na voljo za študente. Tudi če je to samo služba odgovarjati na telefone, še vedno je priložnost, da pridobijo izkušnje in vzpostaviti povezave na področju, kjer želite delo.

Oddelek za športno informacije običajno potrebuje študente za pomoč pri sledenju statistiko in pisanje novic. Šola papirja morda športni novinar. Razmislite koli oddelek na univerzi, da je verjetnost, združljiva z atletiko, in tam možnosti, ki so na voljo.

Če ste še vedno v srednji šoli, se posvetujte z učitelj, trener ali svetovalec o možnostih, ki so na voljo.

Nasvet : Interesne izkušnje vam bo pomagal izvedeti več o svojih prednosti, všeč in kaj ne, in motivacije. V mnogih pogledih, so morda prav tako pomembna kot vašo šolanjem.

Pripravništva in krajši delovni čas

Veliko programov za upravljanje športnih bo pripomorejo k povezovanju študentov na odlične priložnosti stažu. Študenti smer v nekaj drugega kot upravljanje športnih vedno najdete sorodne športe pripravništva s pomočjo svetovalcev in svetovalcev. atletska oddelek ali športne informacije, oddelek A šole lahko ponudijo pripravništva za različne položaje. Profesionalni športne ekipe in pol-profesionalne športne ekipe ponujajo tudi pripravništva, kot tudi podjetij, pridruženih s športno industrijo.

Za razliko od prakse, delovnih mest ne bo dobil kolegij kredit, vendar pa lahko dobite z izkušnjami. Profesionalni športne ekipe pogosto potrebujejo krajšim delovnim časom ali sezonsko pomoč, in šolske športne in športno informacijske službe najem študentom s krajšim delovnim časom, čeprav so pripravništva ni na voljo.

Nasvet : Ali se bodo delovna mesta ali pripravništva, lahko možnosti so na voljo neposredno prek delodajalca ali prek namenske straneh za iskanje zaposlitve, kot TeamworkOnline.com.

sodelovanje

Čeprav niso vsi povezani-športne delovna mesta vključujejo sodeluje kot športnik, je dobra osnova, da imajo in odličen način, da bi dobili nogo v vrata. Precej kakršno koli delo v zvezi z coaching ali skavti je samo realno na voljo, da nekdo, ki ima izkušnje igranje šport. Tudi delovna mesta, ki ne zahtevajo neposredne izkušnje kot športnik bo lažje dobiti, če imate atletske izkušnje, da bi lahko nanašajo na neki ravni do tistih na sredini izbrani poklic.

To ne pomeni, da morate biti visoko usposobljeni in zelo uspešen športnik. Benchwarmer z ugledom za trdo delo v praksi pogosto kaže tudi vrste poteze delodajalcev v vsakem poklicu volje vrednosti. In priporočila lahko dobite od trenerja, ki ceni svoje delo etiko kljub pomanjkanju igralnega časa je lahko stvar, ki dobi si nogo v vrata za delo ali pripravništvo.

ključ takeaways

Ne samo za športnike

Veliko karierne poti-finance, pravo, trženje, zdravstveno varstvo, in še več za podporo poslovanju športa.

Delo s krajšim delovnim časom

Šolske atletske in šport informacijske službe pogosto najem študentom.

Pripravništva

Profesionalni športne ekipe in lige ponudijo pripravništva na različnih področjih.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *