Spremni dopis Nasveti: Kako bi lahko vaš Cover Letter Izstopajo

Posted on

Spremni dopis Nasveti: Kako bi lahko vaš Cover Letter Izstopajo


Ena od najtežjih stvari o pisanju spremno pismo za delo je, da lahko preživijo veliko časa in truda pisanje odlično pismo, vendar ne vem, če kdo se dogaja, da ga preberete. Pisanje dobro spremno pismo je delo. Morate se prepričajte, da je dobro napisana, kaže, da delodajalec, zakaj ste usposobljeni, in nima nobenih očitnih napak, ki vas lahko stane intervju.

Kaj je najboljši način, da dobite spremno pismo opazili, ko je delodajalec tono njih pogledati skozi? Obstaja nekaj hitrih in preprostih korakov, ki jih lahko sprejme, da napišete spremno pismo, ki bo navdušil najem manager.

Oglejte si te nasvete in si oglejte, katere bo delo za vas najbolje. Tudi nekaj manjših sprememb lahko naredi veliko razliko.

Quick Nasveti za Get Your Cover Letter opazil

1. Izberite pravo vrsto pisma. Preden začnete pisati spremno pismo, se prepričajte, da ste izbrali pravo vrsto pisma. Slog se bo razlikovala glede na to, ali pišete pismo, da gredo z življenjepis, sprašuje o delovnih mestih ali omeniti napotitev.

2. Poiščite kontaktno osebo. Če boste našli kontaktno osebo za vaše spremno pismo, boste lahko, da ga prilagodite, in ne boste imeli nekoga, da nadaljnje ukrepanje s prepričati vaše pismo dobi pogledal.

3. Vključite napotitev. To je vredno vzeti nekaj minut, da vidim, če poznate koga, ki se lahko nanašajo na delo. Preverite svoj LinkedIn omrežje in svoje Facebook prijatelje odkriti vsakogar, ki dela v podjetju, ki te lahko nanašajo.

4. Izberite osnovno pisavo.  Izberite pisavo, ki je enostaven za branje. Times New Roman, Arial, in Calibri deluje dobro.

5. Naj bo kratek in preprost. Cover pisma ni treba dolgo. V bistvu, vse dolgotrajen pismo bo narediti je, da bralec oči glazuro več. Nekaj odstavki veliko, in vaše pismo nikoli ne sme biti daljše od ene strani. Če vaše pismo predolgo ne uporabljate manjše pisave, urejanje in narežemo besede namesto tega.

6. Pustite veliko belega prostora na strani. Drug način za izboljšanje berljivosti je presledkov med pozdrav, odstavkov, in vaš podpis. To je veliko lažje brati tudi v razmiku-pismo, kot da je posneto tisti, ki je težko brati, ker je preveč informacij gnetejo v premalo prostora.

7. Povežite spremno pismo za svoj življenjepis. Izberite isto pisavo tako za svoj življenjepis in spremno pismo in vaše prijave bo videti polirani in strokovno.

8. Naredite tekma med svoje sposobnosti in kvalifikacije za zaposlitev. Eden od najbolj pomembnih načinov, da se vaše spremno pismo, opazil je, da bi jasna povezanost med zahtevami delovnih mest, navedenih v pomoč želel oglas in poverilnice. Ne pričakujte, da delodajalec pogruntal.

9. Označite le najbolj pomembne informacije od svoj življenjepis. Ne uporabljajte spremno pismo, da ponovimo in ponoviti, kar je v svoj življenjepis. To je priložnost, da se osredotoči na specifične spretnosti in atribute imate, da bo v korist delodajalca. Oglejte si razliko med življenjepis in spremno pismo za več informacij.

10. Prilagajanje vaše pismo in pokazati delodajalcu, kaj imate v ponudbi podjetja. To ni vredno pošiljanje spremno pismo, ki se ne meri. To je vaša smola dobiti intervju, zato si vzemite čas, da prilagodite svoje pismo, omeniti napotitev, če jo imate, in delite svoje najmočnejše kvalifikacije. Tukaj so nasveti za pisanje po meri spremno pismo.

11. Uporaba T-Shape za vas kritje pismo. Spremno pismo v obliki črke T navaja svoje izkušnje in zahteve delodajalca, običajno v tabeli, po uvodnem odstavku in nad zapiranjem.

12. Uporaba nabojev. Uporaba označen seznam, je druga možnost za pridobivanje informacij zaznali v vašem pismu. Odstavki zameglijo skupaj, vendar krogle pripravi bralnika oči z vsebino na strani. Prepričajte se, da je vsak zaporedna točka je kratka in se začne z akcijskim besedo. Oglejte si nasvete za vključitev krogle v spremnem dopisu in je primer pismo z naboji.

13. Obstaja nekaj stvari, ki jih ne bi smeli vključevati v spremno pismo . To ni potrebno, da vsebujejo osebne podatke. Nikoli ne vključujejo zahteve plače, če delodajalec izrecno zahteva, da to storite. Ne omenjam, kako ste zapustili svoje zadnje delo, še posebej, če so odpustili. Naj bo vaš dopis osredotočila na delovnem mestu, za katerega ste, ki se uporablja in jo obdržali dejstev.

14. Zaprite pismo s tem, kako bo spremljal (če imate kontaktno osebo) in vključujejo vaše kontaktne podatke, tako da je enostaven za delodajalca, da stopijo v stik. Nato dodamo zapiranje in svoje ime, in ste skoraj končano. Tukaj je izbor zaprtij, ki delajo dobro za kritje črk.

15. Preverite za tipkarske napake in slovničnih napak. Ne kliknite pošiljati ali nalaganje, preden so si vzeli čas, da skrbno proofread vaše pismo. Grammarly je grozen orodje za to, da so vaši zajema črke popolna. Preberi na glas in lahko poberem nekaj več napak. Prav tako, preverite te nasvete za lektoriranje platnicami črke sami.

16. Vključi e-poštni podpis, ko pošljete kritje črk. Ko email spremno pismo, se prepričajte, da vključuje podpis s svojim imenom, telefonsko številko, e-poštni naslov in naslov profila LinkedIn, če jo imate. To bo enostavno za zaposlovalca, da stopijo v stik z vami.

17. E-pošta je k sebi, da se prepričajte, da je oblikovanje je kot nalašč. Še ena stvar, preden ste poslali pismo. Pošlji kopijo za sebe, za končni pregled. Poskrbite, da bo oblikovanje je, kot si ga želijo in ga lektorira še enkrat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *