Razlogov, zakaj si ne sluha Nazaj O delovna mesta

Posted on

Razlogov, zakaj si ne sluha Nazaj O delovna mesta

Obstaja veliko različnih razlogov, zakaj se ne sme slušni nazaj od delodajalcev, ko zaprosijo za službo. Prav tako ne sme slišati od najem manager, ko ste porabili čas razgovor za novo delovno mesto, ki je lahko še slabše. Ni vedel, kje si lahko težavno in stresno.

To je lahko izziv vedeti, ali morate imeti uporabo za več delovnih mest ali pa počakajte, da boste dobili dokončnega odgovora o položaju v vprašanju. Ko ste v tej coni, če nimate pojma o tem, kaj se dogaja z možnim položajem, je morda najbolje, da vaše iskanje zaposlitve napreduje, dokler ne boste imeli trdno ponudbo za delo. Stvari se lahko hitro spremeni, in dokler ne boste imeli formalno soglasje, da začne delati, to ni dokončan posel.

Zakaj ne družbe vzeli čas, da o tem obvesti kandidate, kjer stojijo v intervjuju procesa? In kaj lahko narediš, ko se zgodi, da vas? Oglejte si nekaj razlogov, zakaj si ne sluha nazaj od delovnih mest, in kaj lahko storite, da bi dobili posodobitev stanja na vašo prijavo.

Zakaj delodajalci ne Naj Vlagatelji vedeti

Medtem ko je vljuden (in desno) stvar, ki podjetja ne zahteva, da obvesti prijavitelje, ki vložijo prošnjo za zaposlitev ali življenjepis po odprtem položaju. 1

Nekateri delodajalci točko obveščanja vsem, ki se uporablja. Drugi pa ne. Velika podjetja imajo lahko programsko opremo, ki avtomatizira proces in pošlje potrdilo potrjuje, da je prejel zahtevek. Ti sistemi lahko zagotavljajo tudi informacije o statusu, če stojiš v postopku prijave.

Opomba: Manjša podjetja ne smejo imeti sredstva za nadaljevanje z vsakim kandidatom, še posebej, ko gre za velik bazen kandidatov za zaposlitev. V tem primeru bo verjetno treba obvestiti samo ljudje, družba želi intervju.

Razlogi Vlagatelji ne oglasi

Obstajajo lahko tudi drugi dejavniki, ki vplivajo proces najem. To pogosto ni tako poenostavljeno, kot si morda mislite, in to lahko traja nekaj časa, da aplikacije pregledu odloči, koga razgovor, in ki je kandidat za najem.

Po Predložitev prijava na delovno mesto ali Resume

Poleg tega, da je družba, ki nimajo vzpostavljen postopek za obvestila vlagatelje, tukaj je nekaj drugih razlogov, zakaj vaša prijava ni morda prejeli odgovor:

  • Ti nimajo zahtevane poverilnice.  Če nimate atribute najem manager išče, verjetno ne boste šteje za delo.
  • Vaš življenjepis ne ustreza zahtevam delovnega mesta. Lahko bi imeli kvalifikacije, vendar pa delodajalec ne bo mogel povedati, da ste igralcev. Pomembno je, da poskrbite, da svoj življenjepis kaže, zakaj si močan kandidat za ta poseben položaj.
  • Vaš življenjepis je nered.  Če ne predloži oblikovanega življenjepis, brez tipkarske napake ali slovničnih napak, bi lahko potem sami od trditev.
  • Ti ni predložil zahtevanih dokumentov.  Če podjetje zahteva spremno pismo, pisanje vzorcev, reference, ali katerega koli drugega materiala, ki podpirajo vašo prijavo, boste morali predložiti, ko se uporabljajo.
  • Družba je najel nekoga drugega.  To bi bilo nekaj tako enostavno, kot da je bil položaj napolnjena, vendar je družba še ne odstranite delo uvrstitev.
  • Najem načrti družbe so se spremenile.  Podjetje se lahko odloči, da ne bo to mesto ali pa so se morda spremenili zahtevam delovnega mesta za položaj. Proračun vprašanja so lahko zastal proces najemna. Upravljanje se lahko spremenili, kar je povzročilo začasno zamrznitev napotitvijo. Notranji kandidat bi se lahko zaposlili ali spodbuja.
  • Proces najem je lahko več, kot bi pričakovali.  Podjetje lahko čaka za zbiranje serije nadaljuje pred začetkom postopka razgovora.

Po Job Interview

Nekateri od razlogov, zakaj niso bili izbrani na razgovor z družbo, lahko tudi pojasni, zakaj niste prejeli nadaljnje komunikacije po razgovor za službo. Tam bi se še en kandidat, ki je bolj primerna za vlogo, ali je podjetje morda odločili, da držite za polnjenje položaj.

Še en razlog, zakaj ne boste slišali službo po razgovoru bi bilo, da najem manager ne sme se šteje, da je primerna za kulturo podjetja, ko govorimo neposredno z vami. Lahko bi bilo tudi, da en kandidat je morda napotil na sedanji zaposleni in pridobil prednost v izbirnem postopku. Upam, da je bilo vaše reference dobre stvari za povedati o tebi. Če pa ne, boste morda ne bo več v poštev.

Obstajajo tudi dejavniki, ki se lahko štejejo za “deal stikala” -those to jamstvo ne boste dobili ponudbo za delo. Poročila raziskave JazzHR kaj najem strokovnjaki pravijo, da bo out prosilca plačilo za delo. V prvih dveh ukvarjajo lomilci so tie: 90% vprašanih je navedlo, da ne bi najeti nekoga, ki je lagal o svojem življenjepisu ali uporablja svoj mobilni telefon med intervjujem. Sledile so, ne da bi imel dovoljenje za delo v ZDA (86%) in-slabe ustje prejšnjih delodajalcev (81%). Se razume kot aroganten lahko stane ste ponudbo za delo preveč, saj 76% najem menedžerjev je dejal, da ne bi najeti nekoga, menijo, da so arogantni. 2

Socialni mediji je še en razlog, zakaj ne boste slišali nazaj od bodočega delodajalca. CareerBuilder poročila raziskave, da je 57% vprašanih iskanja spletnih vsebin, ki bi povzročila jim ne najeti kandidata. 3

Ko je ponudba delovnih mest z zamudo

Če se ne oglasi takoj, ne domnevajo, da ne boste dobili ponudbo. Morda boste vedno dobili odgovor, vendar je lahko zavlekel. Na primer, lahko delodajalec naredili ponudbo za drugega kandidata, in čaka, da slišim nazaj. Podjetje se lahko delajo podrobnosti za organizacijska socializacija osebe so najeti, ali pa bi bil lahko logistične ali proračunska vprašanja, ki se umirja stvari navzdol.

Kaj storiti, ko vas ne oglasi

Kaj morate storiti, če ne boste dobili odgovora od delodajalca? Prva možnost je, da ne stori ničesar, bodite potrpežljivi in ​​počakajte. Če ste oddajo več vlog za zaposlitev in obiskuje veliko intervjujev, da lahko najlažje pot. To je lahko še posebej pametno, če nisi 100% prepričan, da je to najboljša naslednja naloga za vas.

Druga možnost, in to ni vedno enostavno je spremljanje pri delodajalcu, da vidite, kje stojiš. Proces se bo razlikovala glede na to, ali ste po gor na aplikacijo ali intervju.

Kako Nadaljevanje o uporabi

To je najbolje počakati vsaj teden ali dva, preden spremljala stanje prošnjo za delo, saj lahko traja podjetje vsaj tako dolgo, da aplikacije pregleda in začeti urnika intervjuje.

Nasvet: Veliko prostih delovnih mestih ne navajajo kontaktno osebo, tako da je lahko izziv, da bi našli nekoga zahtevati, o svoji aplikaciji. LinkedIn je lahko odličen vir za iskanje nekoga za najem ekipe podjetja.

Tukaj je nekaj načinov, da bi našli najem manager in nasvete za spremljanje z njimi.

Kako Nadaljevanje na razgovor

To je vedno dobra ideja, da bo čas za pisanje zahvalno pismo po razgovor za službo. Ali po e-pošti ali osebno, to je eden od najboljših načinov, da sledijo gor. Družba ne sme biti tako takojšnjo odločitev za izposojo, tako da ni panike, če ne slišite nazaj takoj. Druga možnost je, da pokličete najem manager in se jim zahvaljujem. To je lahko dober način, da bi dobili občutek za to, ali ste še vedno v trditev za delo.

Ne Stop vaš Job Search

Ne glede na to, ali se odločite počakati na odgovor delodajalca, ali pa, da bi poskušali spodbuditi odgovor sami, je pomembno, da priklopom stran pri iskanju zaposlitve. Vi ne želite izgubljati časa čaka, da spet slišati od delodajalca, ki se ne zanima za vas najem. Namesto, da lov delovnih mest, dokler ne boste odkrili pravo priložnost.

Spodnja črta

Morda ne bo About You Obstaja veliko razlogov, delodajalci ne sledijo s prosilci, in razlog, da si ne slišite nazaj morda nimajo nič opraviti z vašimi kvalifikacijami za delo.

Follow Up If You Can Morda je vredno vzeti čas za nadaljnje ukrepanje na stanje vašega kandidature, če lahko prideš v stik z odločevalca v podjetju.

Ne Cut Vaš Job Search Kratek ne prenehajte z iskanjem delovnih mest, medtem ko čakamo, da spet slišati od delodajalca. Kar tako naprej, dokler ne boste imeli trdno ponudbo, da ste udobno sprejema.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *