Kaj morate vprašati, preden se prijavite z agencijo za modeliranje

Posted on

Kaj morate vprašati, preden se prijavite z agencijo za modeliranje

Kot model, ki jih je treba vzorčnimi modeliranje agencije, kolikor so te razgovore kot bodoči model. Ko se prvič srečata s modeliranje agencije, ki jih bomo vas vprašam vse vrste vprašanja, zakaj želite biti model, tip modeliranje hočeš, in zakaj ste se odločili svojo agencijo. Ta osnovna vprašanja vam bo pomagal zaslužiti agencije za vas in vašo osebnost vedeti, da se lahko ugotovi, če si primerna za njihovo poslovanje.

Vendar pa, tako kot so te velikosti za mesto v njihovem podjetju, morate biti ocenjevanje agencije, da vidim, če bodo najbolj primerna za vas.

Vprašanja agencije za modeliranje

Kot so pomembna, saj spraševalec vprašanja za vas in vaših odgovorov, je prav tako pomembno, da se spomnite, da ste razgovor agencijo kot dobro. Pred podpisom s modeliranje agencije, boste morali, da jih boste pokazati smo strokovno, ki se ukvarjajo in navdušeni nad vašo modeliranje kariero, ki ga delaš toliko raziskav, kot je mogoče (preživijo nekaj kvalitetnega časa jih Googling ali kliče po) in jih spraševati prava vprašanja.

Naj agencija vodi intervju, vendar ne bo strah povedati, kaj je v tvoji glavi, ko je pravi čas. In ne pozabite, da ni sramota prosi agenta ponoviti nekaj, ali ga dodatno pojasni. Vstop agencije je velik posel, in morate biti 100% prepričani, kaj ste se prijavili za.

Bodite pripravljeni narediti nekaj aktivno poslušanje, kot si vprašal ta vprašanja. Morda celo želeli imeti beležko in svinčnik priročno, da zapišete svoje odgovore.

Ali moram, da se udeležijo vaše modeliranje šolo?

Nič ni narobe, če gre za modeliranje šola, ki ste jo pravkar ne potrebujejo modeliranje razredov postati model. Nobena od najboljših agencij modeliranje v New Yorku, Parizu, Milanu ali Tokiu zahtevajo, da model gre za modeliranje šolo, nato pa podpisal.

Če agencija zahteva, da se prijavite za svoje razrede, preden jih bo predstavljala, boste morda želeli iskati drugje.

A Boutique Agencija ali Večja agencija?

Pristanek pogodbo z veliko agencije naj bo vaša prednostna naloga, vendar je velikost agencije je prav tako pomembna kot njen ugled. Velike agencije z veliko modelov na svojem urnika ima lahko neskončno strank trka na svojem pragu, ampak da tudi pomeni, da je večja konkurenca med modeli. Kot nov model posebej, da ne bi dobili osebno pozornost, kar potrebujete za nadaljevanje svoje kariere.

Torej, če ste šele začenjajo, boste morda ugotovili, da je manjši, butični agencija bolj tvoj stil.

Kdo so nekatere stranke agencije?

Zaslišanje o strankah vrh agencije vam bo dala vpogled v kakovost agencije, kot tudi vrste trgov, ki jih pokrivajo. Nekatere agencije se osredotočajo bolj na glamur modeliranje tipa, medtem ko se lahko rezervira več delovnih mest za komercialne ali uredniške modelov. Nobenega smisla podpisom z visoko modo agencije, če ste v prvi vrsti poslovni model.

Kaj Vrste Jobs Do You knjigi, za svoje modele?

To je koristno poznati razčlenitev vrst modeliranje delovnih mest v agenciji. Koliko je vzletno-pristajalne steze in koliko dela je uredniški? Prav tako, se posvetujte o odstotkih komercialnega dela, izpostavljenost tiskanje medijev in promocijski.

Njihov odgovor bo pomagal ugotoviti, če vaši poklicni poti ujemajo agencija mora ponudbo.

Kakšna so vaša komisija cene?

Morate razumeti, pogodbe, ki jih uporabljajo. V Združenih državah Amerike, legitimni agencije, da svoj denar izven komisije. Stopnja razlikujejo, vendar na splošno, agencija odbiti 10% do 20% od tega, kar si zasluži. Z drugimi besedami, se jim izplača samo, če ste plačani. Agencija lahko zaračuna tudi stranko do dodatnih 20%, kot plačilo storitev.

Imejte v mislih, da so modeli štejejo za samozaposlene izvajalci, ne pa zaposleni v agenciji. To pomeni, da je povsem normalno, modelov, da vlagajo v svoje zagonske stroške, ki nimajo nič opraviti z agencijo, na primer modela storitev za poizvedbe, spletnih profilov, comp kartice, in Photoshoots. Prav tako je do vas, da vložijo svoje davke in da četrtletno ocenjene plačila davka.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *