Pravniškega pomočnika Perks – Najboljše stvari o Biti Paralegal

Posted on

Pravniškega pomočnika Perks - Najboljše stvari o Biti Paralegal

The Paralegal industrija je od leta 1970, ko se pravna pomočnik prvič pojavili kot bona fide karieri bistveno spremenila. zahteve odjemalca, ekonomska nujnost, in eksplozivni rasti so se Paralegali priljubljena poklicna izbira, in da nikoli ni bil boljši čas, da se paralegal. Osem pravniškega pomočnika kariere prednosti predstaviti nekaj vrhuncev dela na tem področju.

Rising Pay

Paralegal nadomestilo se stalno povečuje, v zadnjem desetletju kljub udarec v cestnem prometu v globinah 2009-2010 recesije. Kot paralegals opravlja širši in bolj kompleksen nabor nalog (paralegals tudi zastopanje strank na sodišču v nekaterih državah in upravnih sodišč), pravniškega pomočnika plače še naprej narašča. Povprečna paralegal plačo 50.561 $ na leto, vendar paralegals pogosto bolj skozi bonusov. Nadure lahko dodate tudi pomemben denar za plače paralegal je.

Eksplozivno Employment Outlook

The Paralegal polje je ena od najhitreje rastočih poklicev na svetu. Ameriško ministrstvo za delo, Bureau of Labor Statistics napoveduje zaposlovanje Paralegali in pravnih pomočnikov raste 15 odstotkov v desetletju, ki se konča leta 2026, veliko hitreje, kot je povprečje za vse poklice. Med dejavnike, ki spodbujajo te rasti je povpraševanje odjemalec za cenejše, bolj učinkovito zagotavljanje pravnih storitev. Ker urne postavke, ki jih odvetniki zaračunavajo po navadi so dvojne ali trojne stopnje Paralegali za isto nalogo, Odvetniška družba ekonomija mandatov povečana uporaba Paralegali za zmanjšanje stroškov. Kot rezultat, paralegal kariera je ena izmed najbolj vročih niso pravniki delovnih mest v pravnem industriji.

Enostavno Kariera Začetek

Za razliko od odvetnikov, ki morajo izpolniti sedem let formalne izobrazbe in opraviti izpit za prakso zakonodajo, lahko postane paralegal v manj kot nekaj mesecih študija. Poleg tega, paralegals ni treba udeležiti opeke in malte institucijo; lahko dobimo. Paralegali s stopnjo bachelor pri pravnih študij ali sorodnih stopnje ali diplome bachelor na katerem koli področju in paralegal potrdilo o Paralegal programa-ABA odobril imajo največ možnosti za zaposlitev.

intelektualni izziv

Paralegal delo je intelektualni izziv in vključuje vrsto znanj na visoki ravni. Najbolj uspešna paralegals so reševalcev problemov in inovativnih mislecev. Paralegali mora postati strokovnjaki za predmet, v svoji specialnosti področju in mojster pravnih postopkov, raziskav, pripravo in drugih veščin. Morajo ostati na vrhu spreminjajoče se zakonodaje in novih pravnih trendov in razvoja, medtem ko vmesnikov z odvetniki, ki nasprotuje svetovalca, prodajalci, uslužbenci, stranke in drugi. Delo se spreminja in vsak dan prinaša nove izzive.

Rising Prestige

Kot paralegals opravljajo bolj kompleksno in zahtevno delo, ki je paralegal prestiž narašča. Paralegali niso več zgolj odvetnika pomočniki; so ob predpostavki, da vloge za upravljanje v družbah, vodilno vlogo v odvetniških pisarn in podjetniške vloge v neodvisnih Paralegal podjetja. V preteklih letih so paralegals presegli podobo slavili pravna tajnica, da postanejo spoštovani člani pravne ekipe.

Priložnost za pomoč drugim

Kariero kot paralegal ponuja edinstveno priložnost, da druge pomoči. Te možnosti se razlikujejo glede na prakso prostoru paralegal je. Na primer, osebni paralegals poškodbe pomoč ranjenih tožniki prejeli nadomestilo za škodo; intelektualna lastnina paralegals pomoč strankam patent in zaščitijo svoje edinstvene zamisli in stranke družinsko pravo paralegals pomoč v razvezo zakonske zveze in skrbništva primerih konfliktnih-polna. Paralegali v javnem interesu sektorja za pomoč revnim in prikrajšane skupine prebivalstva s pravnimi vprašanji, od zaščite pred nasiljem zlorab pomoči pripravljajo oporoke.

Naročnik Kontakt

Medtem ko paralegals delo pod nadzorom odvetnika, veliko paralegals imajo neposreden stik s strankami. Na primer, paralegals intervju potencialnih strank za oceno utemeljenosti njihovem primeru, pripraviti strankam za usedlin in navzkrižnim zaslišanjem na sojenju, delo s strankami za zbiranje dokumentov in podatkov, pomoč strankam pri pripravi odkritje odzivov in služijo kot točko stranke za stike po vsej primer ali posel. Na nekaterih področjih praksi, kot so razveza, skrbništvo nad otrokom in telesne poškodbe, paralegals “imajo stranke roko” skozi težko obdobje. Za mnoge Paralegali, neformalno svetovanje in podporo zagotavljajo, da v težavah stranke so nekatere od najbolj vidikov nagrajevanja za delo.

Premik Struktura Pravna služba

V zadnjih nekaj letih, je pravna industrija doživela radikalen premik v načinu, kako so dobavljene pravne storitve. Odvetniki nimajo več monopola nad zakonom. Novi zakoni odpirajo vrata za paralegals opraviti širši spekter nalog, kot kdajkoli prej, kot zastopa stranke v upravnih obravnavah, ki opravljajo storitve neposredno za javnost (kot je priprava pravnih oblik ali s sestavo oporoke) in uvedbo navideznih Paralegal podjetij, ki podpirajo odvetniki na vseh področjih praksi. Kot številne organizacije in skupine potisnite zagotoviti enak dostop do sodnega varstva na manj posameznikov, bo paralegals služil ključno vlogo pri ohranjanju pravne stroške pod nadzorom.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *