Kako Omemba napotitev v vašem spremno pismo

Posted on

Kako Omemba napotitev v vašem spremno pismo

Če poznate nekoga v podjetju, ali nekdo z močno povezavo z družbo, je lahko koristno, da jih omenjam v spremno pismo, ko se prijavi na delovno mesto. Ob napotitev lahko pomagajo izstopati iz množice, ko ste iskanju zaposlitve.

Omeniti, da ste iz nekdo je kot pridobivanje sklicevanje zaposlitvi vnaprej. Najem menedžerjev in kadrovikov bo verjetno pobliže pogledamo kandidate, s katerimi si delijo medsebojne stike, in za dober razlog: študije so pokazale, da je najem prek napotnic zaposlenih rezultatov v hitrejši, cenejši, učinkovitejši najem zanaša na delovnih mestih.

Napotitev najame ponavadi tudi, da bi dobili do hitrosti hitreje, fit v boljši in bivanje v podjetje več.

Nasvet: Omenjajo vaše napotitev in skupno povezavo v vašem spremno pismo lahko razlika v pomoč vaše prijave dobijo opazil z bodočimi delodajalci.

Prav tako daje najem manager nekaj kontekst za delovno ozadju in zagotavlja dodatne informacije o vas.

Kaj je Napotitev Cover pismo?

Napotitev spremno pismo omenja medsebojno povezavo, ko zaprosijo za službo. Vas bo morda napotil kolega, prijatelja, zaposlenega v podjetju, ki vas zanima, stranko ali prodajalca, ali celo vaš kolegij kariere pisarni.

Prednosti obrača

Iz kandidati so vodilni vir novih zaposlitev, in mnogi delodajalci aktivno iskati napotitev pri zaposlovanju za odprte pozicije. 3. Tudi če podjetje nima formalnega programa zaposleni napotitev, napotitve običajno pozdravili kot način, da pospeši proces najemna in zagotovili močne kandidate za razpoložljiva delovna mesta.

Ob napotitev ime omeniti v vašem spremno pismo pomaga najem manager razumeti skupno povezavo, ki ste ga imeli z njimi ali njihovim delodajalcem. Napotitev pomaga tudi nanašajo svoje izkušnje v odprti položaj in glede na to, kako veš nanašajo stranko, lahko zagotovi nekaj vpogleda v to, kako dobro lahko prilegajo v podjetju.

Vaše spremno pismo zagotavlja tudi priložnost, da se na kratko poudariti svoje izobraževanje, znanje in usposobljenost za delo. Poleg omembe svojo napotitev, boste imeli priložnost, da dodate nekaj posebnih primerov, zakaj ste najboljši kandidat za delovno mesto in deliti druge podatke, ki niso vključeni v svoj življenjepis.

Koga vprašati za napotitev

Obstaja veliko različnih načinov, da se iz zaposlitev. Povezava v podjetju, lahko poizve o tem, ali imate zanimanje za raziskovanje novih priložnosti. Morda boste ugotovili, da ste povezani z zaposlenega na LinkedIn. Preden se uporablja za delovno mesto, si oglejte, da vidim koga poznaš v organizaciji.

Opomba: Napotitev ni nujno, da bo poslovno povezavo. Lahko zaprosi kdorkoli, ki ga poznate v podjetju ali ima stik v podjetju, če bi vam priporočamo za delo.

Bodite prepričani, da preverite pri posamezniku vnaprej vprašati, če so pripravljeni, da vam napotitev . Tudi če ste prepričani, da bi jamčiti za vas, kar potencialno napotitev heads-up, zagotovi, da bodo pripravljeni in sposobni ponuditi najboljšo možno priporočilo, glede zahteve za zaposlitev.

Lahko pošljete pismo ali e-sporočilo za napotitev , ki daje osebi čas in priložnost za razmislek skozi kaj lahko stori za vas, in kako naprej. Sprašuje pisno omogoča tudi povezavo out, če niste zadovoljni vam sklicuje.

Kako Omemba napotitev

  • Omemba ki vas sklicuje. Ko uporabljate  napotitev v spremno pismo , ki jih omenjam v prvem odstavku. Vključujejo posameznika po imenu in opisati svojo povezavo z njimi tudi.
  • Pojasnite, kako veš osebo. Na kratko predstavijo, kako veš osebo, in razloži, kako so prišli, da so seznanjeni s svojim delom kvalifikacij in spretnosti.
  • Opišite, zakaj so vas priporočajo. Če oseba, vam priporočamo, da se uporabljajo za ta poseben položaj, bo priložnost za omembo, zakaj so te podprl. Kakšne posebne lastnosti tvoje so jih misli, da bi bila primerna za podjetja in za delo? Kaj imaš za ponuditi podjetje?

Tukaj je primer iz uvodnega odstavka, ki omenja, da je bil kandidat iz kolega:

Primer: Kolega Amy Smith Priporočljivo je, da sem stik vas neposredno o prodajni reprezentativnem položaj na ABC, Inc. Amy in sem tesno sodelovala v industriji že vrsto let, in je mislila, da je družba bi bila primerna za moj stil in izkušnje v prodaji. Poudarila je, da je kot uspešno, nagrajene prodajalca, bi bil odličen dodatek k ekipi na ABC, Inc.

Nasveti za pisanje napotitve spremno pismo

Ime-kapljanje ne pride zlahka, da nekateri ljudje, še posebej, če ste se že borijo s tem, kako pisati o svojih dosežkih in sami prodajajo za najem manager. Čeprav bi bilo izziv, ki se iz zaposlitev vam lahko zagon pred konkurenco. Najmanj, kar bi moralo boste lažje šteje za razgovor. V najboljšem primeru bi lahko dal nogo v vrata, ki bi lahko privedle do ponudbe za delo.

Pregled primeri. Če niste prepričani, kaj pisati, da pomaga, da pogled na primere kritja črk, čeprav boste želeli meri vašega pisma, ki ustrezajo vašim posebne osebne in strokovne okoliščine.

Omemba napotitev slehernim. Ne pozabite vključiti kratko omembo svojih virov in priporočila takoj v spremno pismo. Ta strategija postavlja napotitev na sprednji mislih bralca, kar jim okvir za informacije, ki sledi.

Naredite najboljši prvi vtis. Razširite svoje prednosti in zakaj ste najboljši kandidat za delovno mesto. Vaše spremno pismo ponuja priložnost, da bi močan prvi vtis, saj je verjetno prva stvar, najem manager vidi, morda celo pred svoj življenjepis.

Delite svoje dosežke. Omeniti kratki primeri vaših uspehov na delovnem mestu, da dokaže, da ste najbolj usposobljena oseba za to delo.

Previdno lekturo pismo. Kot vse poslovne korespondence, poskrbite, da boste proofread vaše spremno pismo za pravilno črkovanje in slovnico, in preverite, da so informacije tekme v vseh dokumentov, ki jih predloži.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *