Splošno Thank You Letter Vzorci in pisanje Nasveti

Posted on

Splošno Thank You Letter Vzorci in pisanje Nasveti

Hvala pisma, prijazno in iskreno napisal, so bistvenega pomena v poslovnem svetu. Ali je nekdanji šef vam zagotovi sklicevanje, je poslovni stik vam priporočamo, da svojega delodajalca, je kolega si je pomagal s projektom, ali potencialni novi šef vas je samo razgovor za delovno mesto, je treba vzeti čas za hvala vsem, ki pomaga pri vaši karieri ali iskanju zaposlitve.

Hvala črke so odličen način, da izrazijo svojo hvaležnost za pomoč ljudi. Vendar pa jih lahko tudi vam pomaga na več načinov. Zahvalno pismo lahko pomaga ohranjati stik z nekom v vašem omrežju. To vam lahko pomaga spomniti na najem manager, zakaj so primerna za položaj. Prav tako lahko kažejo tudi svojega nadrejenega, da ste profesionalni in vljudni.

Poskrbite, da boste vedeli, tako, kaj naj rečem v vašem pismu, in tudi, ali želite poslati svojo noto, kot so elektronska pošta, pisma, ali kartico. Reči pravo stvar v pravem formatu bo očarati svojega prejemnika, in da ga ali jo čutijo cenjeni.

E-pošta vs knjige vs. Notecard Hvala yous

Kako ste poslali svoj zahvalo pismo, je odvisno od mnogih dejavnikov. E-pošta je precej standard za poslovno komunikacijo v teh dneh. Če je poziv nadaljevanje bistvenega pomena – na primer, če želite izraziti hvaležnost za priložnost za razgovor pred najemom odbor svoje odločitve – e-poštni naslov je pot.

Tiskanje Hvala črke lahko v obliki neformalne, lastnoročno note ali formalno, vnesli pismu. Kako ste napisali pismo mora pokazati svoje razumevanje družbe in osebe, ki jo zahvalil. Če veste, da imate čas, da rele svoje zahvaljujoč po pošti, pisno hvala oddaje, ki ste jih posneli dodaten korak, da pokaže svoje spoštovanje.

Bolj tradicionalna podjetja pogosto raje bodisi natipkano pismo ali lastnoročni opombo. Vendar pa, če hočeš, da bo res prilagodite sporočilo zahvalo (na primer, če se zahvalil sodelavca koga ste delali z več let), menijo, lastnoročni kartico.

Kaj Vključi v zahvalo Letter

Ne glede na to, v kakšni obliki jih uporabiti za pošiljanje zahvala, da so nekatere komponente, ki jih je treba vedno vključiti.

Naslov osebo ustrezno. Na začetku pisma, obravnavajo osebo z ustrezno pozdrava, kot so “Spoštovani gospod priimek.” Ali “Dragi priimka.” Če je oseba dobro vedeti, uporabite ime osebe. V nasprotnem primeru mu obravnavati kot gospod, Ms., ali drug ustrezen naslov.

Reci hvala. Priti do točke zapisku hitro. Reči besede “hvala” v prvem stavku ali dveh, tako da je oseba, ki ve, zakaj pišete. Če pošiljate e-poštno sporočilo, vključuje stavek “Hvala” v vrstici, kot tudi.

Daj (nekaj) posebnosti. Poskrbite, da določite, kaj si rekel hvala za. Pojdi v nekaj podrobnosti, tako da je oseba, ki razume točno tisto, kar cenim. Na primer, če si rekel hvala, da nekdo, ki ti je dal nasvet delovnih mest, pojasnite, kaj ste ugotovili, da je najbolj koristno. Če si rekel hvala po razgovor za službo, spominjajo na osebo določenem trenutku iz intervjuja (ali nanj spomni, zakaj so primerna za delo). Malo podrobneje prikazana oseba, kaj si res cenim, in zakaj.

Reci hvala še enkrat. Pred podpisom off, ponavljam svoje spoštovanje.

Odjavi se. Uporabite ustrezno zaprtje, kot je “najboljši” ali “S spoštovanjem.” Potem pa na koncu s svojim podpisom (lastnoročni in vnesli, če je pismo, napisano na roko, če je kartica, in vnesli če je e-pošta).

Nasveti za pisanje zahvalno pismo

Pošljite v najkrajšem možnem času. Napišite in pošljite seznanil v najkrajšem možnem času. Ne zamude pri pošiljanju zahvalil, še posebej po razgovor za službo. Ne pošilja pismo, hvala po intervjuju lahko poškoduje vaše možnosti za pridobivanje najel.

Bodite pozitivni, vendar iskren. Izrazite svojo hvaležnost, vendar ne pretiravajo. Ljudje lahko povem, ko se vam zahvaljujem nota je neiskrena. Na primer, če se zahvalil delodajalca po odstopu od delovnega mesta, morate izraziti svoje hvala, in se osredotočiti na to, kaj vam je všeč pa tam delajo. Vendar pa ne laži in da ste ljubili vse, če nisi res. Osredotočite se na pozitivnih, vendar ne laži.

Prilagodite vsako pismo. Prilagodite vsak hvala pismo, ki jih pošiljate. Na primer, če pošljete hvala ugotavlja, da vsem, ki jih anketirani s službo, dodamo nekaj za vsako noto o svojem posebnem pogovoru z vsako osebo. Ne samo kopiraj in prilepi isto sporočilo za vsakega posameznika – ta bo prišel čez kot neiskrena.

Naj bo kratko. Hvala opombe mora biti kratek. Naj bo vaš seznanjen ni več kot nekaj jedrnatih odstavkih.

Urejanje, urejanje, urejanje. Hvala, upoštevajte, na delovnem mestu mora biti strokovno. To pomeni, da mora biti dobro napisana in brez napak. Lektoriranih pismo skrbno, preden ga pošljete.

Vzorec Splošno Zahvaljujemo na pismo

To je primer splošni hvala pismo.

Jason Jones
123 Main Street
razpoložljive posesti v Vzorčnem, CA 12345
555-555-5555
jason.jones@email.com

1. september 2018

Cedric Lee
Account Manager
Acme najem
123 Poslovni Rd.
Poslovni City, NY 54321

Spoštovani gospod Lee:

Upam da si dobro. Hotela sem reči, hvala ti, ker mi je pisal pismo napotkov za delo v Acme Retail.

Res cenim ste si vzeli čas za pisanje pisma. Vesel sem, da sporočamo, da imam drugi intervju z družbo naslednji teden! Bom kaj veš, kako to gre.

Še enkrat, najlepša hvala. Zelo cenim vašo pomoč pri mojem iskanju zaposlitve.

Lep pozdrav,

Jason Jones [lastnoročni podpis]

Jason Jones

E-pošta zahvalo pismo Vzorec

Pri pošiljanju črka e-pošte, v nasprotju s tradicionalnim poslali enega, ni treba, da so vaše povratni naslov ali vaš naslov na začetku sporočila. Preprosto seznam vaših kontaktnih informacij v svoj podpis.

Zadeva: Hvala!

Draga gospa Lee,

Rad bi se vam zahvalil za neprecenljivo podporo ki ste ga navedli, da me v mojem nedavnem iskanju kariere.

Ko sem začel s tem iskanjem, sem imel zelo malo pojma, kako iti o tem – ali pa predvsem, kako do omrežja za odkrivanje novih zaposlitvenih možnosti. Informacije in svetovanje si dal (in, predvsem, seznam oseb, ki jih deli z mano), ki vse razlike v mi pomagal, da se osredotoči moje iskanje zaposlitve.

Vesel sem, da poroča, da sem sprejel nov položaj z ACME Auto! Še enkrat, hvala tako zelo veliko. Zelo cenim vašo velikodušnost.

S spoštovanjem,

Terry Lau
123 Main Street
razpoložljive posesti v Vzorčnem, CA 12345
555-555-5555
terry.lau@email.com

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *