7 načinov, kako se zaščititi pred Delo na domu Goljufije

Posted on

 7 načinov, kako se zaščititi pred Delo na domu Goljufije

Delo od doma je vse bolj pogosta, kot se ljudje zavedajo prednosti, ki ni bilo treba voziti v pisarno, da bi v dohodek. Vendar pa je pomembno, da se zavedamo delo-at-home slabosti in prevare, ki lahko ogrožajo. Z nevede daje svoje osebne podatke na prevarant, tvegate izgubo vse svoje denarja in drugih sredstev. Evo, kako se zaščititi, da se prepreči to vrsto težav.

Vedeti, kako prepoznati prevara

Znanje je najboljša obramba, ko podjetje na internetu v iskanju na domu delovnih mest.

Torej, preden to storite, si vzemite čas, da se naučijo, kako povedati, katere možnosti so zakonite delo na domu delovnih mest in ki so delo na domu prevare. Več dela na domu objave delovnih mest in oglasov, ki jih imenujemo, bo več prevare boste naleteli in vzorec prevaro postal bolj jasen.

To pa bo, da se resnično zakonite delo na domu delo lažje prepoznati. Ti se bodo začeli opaziti znakov svetilk zdravih prevara delo-at-home, deloma zaradi identičnosti njihovih parcel.

Uporabite svoj razum

Pri ocenjevanju priložnost, najprej pomislimo, če se zdi donosna z vidika družbe, še posebej, če se zdi zelo donosen. Kako bi nosilce možnosti, da denar je, če so ti plačal toliko za tako malo dela?

Tudi, če je strategija trženja vsakega podjetja, ki temelji predvsem na prikazovanje legitimno, da je verjetno zato, ker se ponuja delo na domu prevara ali, vsaj, slabe denarja za izdelavo priložnost. Zato je kakršno koli delo, ki se promovira v oglasih iskalnik kot “delo legitimno delo-at-home” Najbolj verjetno je, ni zakonita.

Ne pozabite, če se zdi preveč dobro, da bi bilo res, to verjetno ni dobra priložnost. Ampak scammers so zahrbten, da sama zdrava pamet ni dovolj.

Naj bo vaš čustva in Check

Najpogostejši način, da prevaranti našli žrtve je, da igrajo na svoja čustva. Ko želite nekaj slabo, lahko vaša čustva vas vodijo k nelogične odločitve v zasledovanju njim. Iskanje zaposlitve delo-at-home ni enostavna, zato boste potrebovali potrpljenje in jasno glavo. Bodite posebej pozorni na vsako priložnost, ki je poskušal odigrati na svoja čustva z besedami si “zaslužijo” nekaj.

Naredi svojo domačo nalogo

Začnite z dvom vse, kar vidite, potem opravljate svoje raziskave z jasno glavo. Tudi če priložnost videti iskren, ne pošiljajte denarja za vse organizacije, ne da bi temeljito preverjanje ven. To vključuje ugotavljanje, kje se fizično temelji, ugotavljanje, če je kontaktni podatki, in jim v stik preko telefona. Poglej jo gor na socialnih medijih in narediti internetno iskanje za vse kritike. Pogosto pomaga narediti internetno iskanje z imenom podjetja in “prevara” ali “pregled.” Rezultati morda ne dajejo veliko informacij konkretnega, ampak je lahko izhodišče. Imejte v mislih, da je večina legitimnih podjetij ne zaračuna prosilcem za delo in da poslovne priložnosti niso nikoli brez tveganja.

Zavedati se tvegano možnosti

Medtem ko se delo na domu prevaranti vedno prihaja do novih sistemov, se nagibajo k spreminja na nekaj tem. Izogibati se je treba nekatere od teh možnosti, medtem ko so lahko zakonite delo na domu delovnih mest. Vendar pa pogosto niso, zato bodite zelo previdni s katero od teh:

 • Neposredna prodaja ali več ravneh trženja
 • Piramidne sheme, vedno izogibati!
 • Kompleti za start-up za podjetja
 • Vse, kar vključuje kasir preglede / ožičenje denarja vedno izogibati!
 • Domov sklop / ovojnica nadev, vedno izogibati!
 • Postati izdelek ponovno prodajalca ali na debelo
 • sistemi za vedno Stock trgovanja izogniti!
 • Imeniki Teledelo delovna mesta in podjetja
 • Ob spletne ankete
 • Navidezno nakupovanje
 • Podatkovni vnos / klicnih centrov

Ena zapleteno prevara tehnika je vzpostaviti celotno spletno stran, namenjeno razkrivajo prevare delo-at-home, da pri postopkih konverzije ljudi, da nekaj “legitimnih” delo na domu delovnih mest, ki je, seveda, jih niso legitimni.

Izogibajte se priložnosti za Search Engine oglaševanje in neželene e-pošte

Uporaba tradicionalnih kanalov za iskanje zaposlitve, da bi našli zaposlitev delo-at-home, kot so deske zaposlitve, iskanje dela motorje, in časopisov. Medtem ko se nahajajo v teh krajih ni garancije vodi so vedno legitimne, tisti, poslano po e-pošti ali na voljo v spletnih oglasih običajno niso. Vedno pojdite neposredno na spletni strani zaposlovanja družbe, če boste našli priložnost za zaposlitev v drugem kraju. Ne samo, da lahko preveri, če je to legitimno, boste lahko izvedeli več o položaju in družbe.

Imejte v mislih, da podjetja najemajo za zakonite delom od doma delovna mesta iščejo kvalificirane, zanesljive ljudi, da ne dela. Presejanje prosilcev je dolgotrajen proces, zato tisti, litje široko mrežo s pomočjo Googla, iskanje oglasov motorja, ali socialnih medijev oglaševanja so verjetno legitimno ne.

Ne Plačajte za možnosti

Delodajalci ne zaračuna zaposlenih, da delajo za njih, in prevare predstavljajo kot legitimne poslovne priložnosti bo prosil za denar. Smola je, da so podjetja pričakuje, da imajo začetne stroške. Vendar, pravi podjetja so običajno niso preproste izmenjave nekvalificirane delovne sile za plačilo, kot v domu montažo in shem ovojnice nadevom. Res doma poslovanja se razvija skozi čas s skrbnim načrtovanjem in raziskave, ne kupljenih spletni pogled nevidne. Obstaja veliko prostega zanesljive vire, ki navajajo legitimne podjetij, ki ponujajo delo od doma delovna mesta v industriji.

poročilo Goljufije

Če sumite, da ste bili scammed, se prijavite takoj. Če ste glede na finančne podatke, se obrnite na banke ali kreditne kartice, in o tem poroča zvezne države, državni tožilec ali poljubno število drugih organov.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *