Osnovni Kariera Dejstva o prodajni delovna mesta

Posted on

Osnovni Kariera Dejstva o prodajni delovna mesta

Kako so vaši moči prepričevanja? Če ste odgovorili z “odlično”, potem prodajno delo bi bilo prav za vas. Kot prodajno osebo, boste morali, da bi dobili ljudi, družbe ali organizacije za nakup blaga ali storitev od podjetja, ki ga zastopate. Lahko nastavite znamenitosti na delo v različnih industrijskih panogah, vključno s proizvodnjo, prodajo na drobno, informacijske tehnologije, kmetijstva, farmacije, zdravstva, finančne storitve, prevoz, gostoljubnost in strokovnih storitev.

Prodajni strokovnjaki lahko Torbariti veliko različnih izdelkov. Med blagom in storitvami, ki jih prodajajo, so oblačila, avtomobili, delnice in obveznice, zdravil, medicinske opreme, zavarovanje, računalniška tehnologija, elektronika, kmetijsko mehanizacijo, oglaševalskega prostora ali časa, živine, počitnice in nepremičnin. Prodajni oseba običajno specializirana za eno gospodarsko panogo ali vrsto izdelka.

Osnovna dejstva o prodajni delovna mesta

 • Od leta 2016, US Bureau of Labor Statistics (BLS) ocenjuje, da več kot 14,5 milijona ljudi, je delala v prodaji in sorodnih poklicih. Ta številka ne vključuje samozaposleni delavci.
 • Obeti delo za to področje, je dobro. BLS pričakuje pet odstotkov rast delovnih mest na tem področju, med leti 2014 in 2024, ki je skoraj tako hitro, kot je povprečje za vse poklice. To bo povzročilo približno 778.000 novih prodajnih delovnih mest.
 • Prodajni delavcev in zaposlenih v sorodnih poklicih zaslužili srednjo letno plačo $ 26.590 v maju 2016. Letna plača za vse poklice, je bil 37.040 $, kar zaslužek na tem področju nekoliko nižja kot v drugih.
 • Nadomestilo posameznika pogosto vključuje osnovno plačo povečano za provizijo, ki se običajno izračuna kot odstotek od prodaje ene naredi.

Je prodaja Job pravi za vas?

Kariera v prodaji, tako kot vse druge poklicne dejavnosti, ni dobra izbira za vsakogar. To lahko ali pa ne bo pravi za vas. Preden premaknete naprej, bi morali ugotoviti, ali imate kaj je potrebno za uspeh na tem področju. Kot je že omenila, za uspeh v prodaji, morate biti prepričljivi. Odlične komunikacijske sposobnosti so bistvenega pomena. Morate biti dober poslušalec, kakor tudi imeti možnost, da dobro komunicirati ustno. Primeri medosebne spretnosti vam bo omogočilo, da se povežemo z drugimi.

Potrebna je tudi zaveza, da trdo delajo in veliko potrpljenja. Včasih je veliko truda, da zaprete prodajo, in morda boste morali potrpežljivo čakati, medtem ko je stranka predstavlja svoj um. Zavrnitev je pogosta, zato morate biti Nedražljiv kot dobro.

Prodajna Zaposlitev

Kakšne so vaše možnosti, če hočeš, da nadaljuje kariero v prodaji? Več poklicnih naslovov spada v prodajno dežnik. Ti vključujejo delo v množico okoljih, vključno maloprodajnih trgovin in uradov. Ljudje, ki delajo v teh okoljih so rekli, da je v notranjosti prodaje. Nekateri posamezniki, ki so zaposleni v prodajnih mest srečanje s kupci v njihovih domovih ali podjetja po imenovanju. Drugi gredo od vrat do vrat, nenapovedanih obiskov potencialnih kupcev. To se imenuje izven prodaje.

 • Oglaševanje prodajni predstavniki
 • Zavarovalni agent
 • Real Estate Agents in posredniki
 • Trgovina na drobno Prodajalec
 • Prodajni inženir
 • Vrednostni papirji, surovinami in finančne storitve Prodaja Agent
 • Potovalni agent
 • Trgovina na debelo in Proizvodnja Prodajni predstavnik

Kako izbrati dobre prodaje Job

S tako veliko industrije in proizvodov, iz katerih lahko izbirate, kako se boste odločili, kaj prodati?

Obstaja več meril, ki jih je treba gledati pri izbiri prodajno službo. Ti pri odločanju bi morale razmisliti o potencialni dohodek, vaše zanimanje za izdelek, ki ga prodajajo, in varnost zaposlitve.

Medtem ko se plače niso nujno povezana z zadovoljstvom z delom, si bo seveda treba, da živi. Delovna mesta, ki prodajajo vrednostne papirje in blago; drugi instrumenti investicijskih; finančne storitve; in smole, sintetične gume in umetnih sintetična vlakna in filamenti ponudbo proizvodnjo najboljše zaslužka potencial po BLS.

Ob dejal, da, če imate le malo zanimanja za te proizvode, bo to vplivalo na vašo motivacijo. Manj motivacija bo povzročilo manj prodaje, ki bo v zameno, povzroči, da imajo nižjo plačo, če vaš nadomestilo vključuje provizijo ali izgubili svoje delo, če je vaš delodajalec ni zadovoljen z vašo uspešnost. Tako pomembno, kot je, da živi, ​​bi morali razmišljati tudi o vaše zanimanje za izdelek, ki ga prodajate.

Končno, morate vedeti, da boste lahko našli zaposlitev.

Če ste zainteresirani za določeno gospodarsko panogo ali vrsto proizvoda, vendar pa obstaja nekaj delovnih mest na voljo, morate pogledati za drugo področje, na katerem do dela. Značilno je, da večje povpraševanje za izdelek, večja je varnost zaposlitve delavcev, ki jo prodajajo. Najbolj varna delovna mesta v zdravstvenih in informacijske tehnologije.

Izobraževanje in usposabljanje

Vaša priprava za prodajno službo odvisno od izdelka, ki ga prodajajo. Morda boste potrebovali več kot srednješolsko diplomo je prodati nekaj izdelkov, vendar če iščete zaposlitev Hawking znanstvene ali tehnične izdelke, na primer, bodo delodajalci najem le kandidate za zaposlitev, ki imajo diplomo. Če želite prodati zavarovanja, boste potrebovali tudi diplomo. A diploma ni obvezna za oglaševanje prodajni zastopniki, ampak zaslužek ena bo bistveno izboljšali svoje možnosti za pridobitev zaposlitve.

Morda boste potrebovali dovoljenje za opravljanje poklica, odvisno od izdelka, ki ga želite prodati. Na primer, posamezniki, ki prodajajo investicijske instrumente, finančne produkte in zavarovanja, mora imeti licenco.

Kako priti do prodajnega Job

Ali ste iskali za položaj na ravni vstop ali boljšo službo kot dosedanjih, so mesta, posebne prodaje zaposlitve, ki bi lahko samo na položaj, ki ga iščejo, lahko uporabite tudi splošna mesta, zaposlitev kot Indeed.com. Delodajalci objavili odprtin neposredno Dejansko, in stran zbira tudi oglasi za delo iz drugih iskanje zaposlitve mest, strokovnih organizacij, in spletne strani podjetja. Druga možnost je, da lahko naložite svoj življenjepis in delodajalci bodo lahko našli, ko so iskali nekoga, s svojimi kvalifikacijami.

Vaša poklicna mreža je odličen vir za učenje o možnostih zaposlovanja. Razširite vaše omrežje s pomočjo spletne mreže na mestu. Najbolj znana je eden LinkedIn. Morda ne boste mogli povezati z drugimi prodajnimi strokovnjaki ali člani svojega omrežja, ki poznajo ljudi, ki delajo na tem področju.

Ko je delodajalec vas razmišlja za položaj, boste morali, da ga pritrdite ga odlikuje na razgovor za službo. Vodja prodaje bo vprašal, boste vprašanja o vaših prodajnih veščin. On ali ona bo prav tako želeli vedeti o svojih prednosti in slabosti. S pomočjo vaših odgovorov, boste morali pokazati svoje sposobnosti, da sledijo skozi in mislimo na noge.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *