Kako postaviti cilje za svojo modeliranje kariero

Posted on

Kako postaviti cilje za svojo modeliranje kariero

Ti bi moral začeti svojo kariero z načrtom. To vam pomaga ostati osredotočen, na pravi poti, in se gibljejo na najboljši poti. Za modele , bodo cilji posebnih nastavitev vam in vaš agent biti jasnejši glede delovnih mest, ki jih mora sprejeti.

Imejte v mislih, vaš agent mora ohraniti svoje cilje iskreni, in ugotoviti, ali so izvedljivi za modeliranje kariero. Če imate zastavljene cilje, da vaš agent ne zdi smiselno, vam bodo pomagali ponovno ovrednotiti jih ustvariti bolj realistično seznam. Obstaja trg za vse vrste modelov. Ampak ne morejo vsi modeli storiti vse vrste modeliranja. Tukaj so štirje specifični cilji, ki vam bo pomagal hitri zagon svojo modeliranje kariero in vas na pravi poti.

Ugotovite svoj “pogled”

Medtem, “Želim, da se model,” je kraj za začetek, bi morali dobiti več specifičnega o vrsti modeliranja in dela, ki jo želite storiti, in še posebej, kaj boste mogli storiti. Morda ste vedno želeli biti top modni model, ampak tvoj “pogled” je bolj komercialne narave. Ali vaše raziskave na različnih gospodarskih panog in ugotovimo, katere eden, ki vas najbolj primerna za in jo vključujejo v postavljanju ciljev. To je še posebej pomemben cilj, da se pogovorite s svojim sredstvom, saj pomembno vpliva na vrsto poslov, ki ste jo bodo jemali.

Kraji, ki jih želite delu

Če želite biti kopalke modela , morda imate določene eksotične lokacije v mislih za plaže zadel. Ali pa, če želite biti modni model, se bo morda sanjali hoja v vzletno-pristajalne steze kaže v pariškem tednu mode. Glede na te cilje in jim slediti vam bo pomagal ostati osredotočen in vas motivira za delo do njih. Mnogi ljudje priporočajo tehnike vizualizacije za doseganje ciljev, in si predstavlja sebe modeliranje oblikovalec kopalke na lepi plaži zveni kot precej veliko časa!

Get Veliko izpostavljenosti

Pridobivanje fotografij, ki jih vidimo kot veliko ljudi, kot je mogoče, je bistvenega pomena v konkurenčnem modeliranje poslovanja. Bolj vas vidijo modnim agencijam in strankam več možnosti boste imeli, da se podpiše in knjigo več delovnih mest. Najboljši kraj, ki se hitro vidijo zaupanja agencije modeliranje je ModelScouts.com.

Prijava z veliko agencije

Da bi dosegli svoje modele ciljev, ki jih boste potrebovali pomoč usposobljenim in izkušenim sredstvom z vaše strani. Vaš posrednik vam bo pomagal dobiti službo, upravljanje rezervacij, pogajanja plačo, vam dragocene nasvete in modeliranje vpogled, kot tudi mnoge druge pomembne naloge. Če delite svoje modele cilje s svojim sredstvom, bodo vam realno sliko o tem, kaj potrebujejo vaši modeliranje prihodnje nalaga takšen in katere cilje je treba prilagoditi, kot tudi najboljših načinov za njihovo doseganje.

Sedaj, ko imajo nekatere cilje v mislih, je naslednji korak je, da jih zapisati v lahko dostopnem mestu. Morda v seznamu na hladilniku, ki visi na vaši kopalnici ogledalo, ali vnesli v računalnik – kjerkoli lahko hitro priti na njih, da jih ponovno prebrati. Stalne opomniki vaših ciljev vas bo spodbudila, da sprejemajo odločitve, ki vas bo na poti k njim in na koncu njihovo doseganje.

Zakaj Cilji Matter in kako jih doseči

Spomnite se, zakaj ste nastavili teh ciljev na prvem mestu je še en pomemben taktika za doseganje ciljev. Skupaj s svojim seznamom ciljev, napišite seznam ZAKAJ tistih, ki so vaši cilji in kaj doseči jim bi pomenilo za vas. Mogoče modeliranje kariere pomeni svobodo, da vas – svoboda potovanja in vedno delo v različnih krajih in upravljati svoj čas drugače kot 9-5 službo.

Ali pa, na primer, modeliranje, mogoče le hobi za vas, in v tem primeru, je vaš cilj je, da se zabavate in uživate. Ko ste ponudili modeliranje delo res ne želite, da se , spomni se, da je vaš cilj, da uživate, vam bo pomagal, da je odločitev, da je zavrnil.

Po drugi strani pa, če je vaš cilj je, da zaslužiti denar, se spominja tega vas bo prepričal, da je v vašem interesu, da sprejme službo. Ko je vaš modeliranje zastopnik zaveda svoje cilje, bodo tudi vodilna sila pri vas do njih, kar je razlog, zakaj je tako nujno, da se prijavite z velikim modeliranje agencije.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *