Kako se ujemajo z vašim kvalifikacije za zaposlitev

Posted on

 Kako se ujemajo z vašim kvalifikacije za zaposlitev


Delodajalci ponavadi samo preživeti nekaj sekund odločanju, če ste dovolj dober primerna za delo, da opravičuje bolj temeljit pregled svoj življenjepis in spremno pismo, tako da boste morali prepričati, da je takoj jasno, da imate veliko spretnosti , izkušnje in lastnosti, ki jih cenijo najbolj.

Prav tako je pomembno, da se osredotoči na najbolj pomembnih sposobnosti in prednosti pri pisanju nadaljuje in kritje črke, in pri anketiranju. Bližje vaš tekmo za položaj in pokazati delodajalcu, kako bi dodali vrednost organizaciji, bolje vaše možnosti za iskanje zaposlitve uspeh.

Analizirajte Job Ad

Objave prostih delovnih mest se običajno izbruhnil na več odsekih. Pričakujejo, da se informacije o podjetju, podrobnosti o želenih kvalifikacije prosilcev, in opis odgovornosti vpletenih v vlogi. Nekateri so kratki, drugi pa vsebuje več podrobnosti o delovnem mestu in v družbi. Vzemite si čas za pregled napotitvi delovnih mest, tako da ste seznanjeni s tem, kaj želi delodajalec.

Tukaj je, kako dekodirati oglaševanje delovnih mest, tako da se lahko odloči, ali se uporablja, in začne z delom na svoj življenjepis in spremno pismo.

Naredi seznam

Če je posel dobro tekmo, naslednji korak je, da povezave med svoje sposobnosti in zahteve delodajalca, ki ga ustvarite seznam prednostnih kvalifikacij za idealnega kandidata za vaše ciljno delovno mesto. Če je naloga oglas dobro napisana in podrobno, boste morda lahko, da zbere veliko seznamu desno od oglas.

Izvleček katero od ključnih besed, ki opisujejo spretnosti, lastnosti ali izkušnje, ki jih je delodajalec navedene kot obvezna ali prednost. Oglejte si tudi delovnih dolžnosti in da nekatere predpostavke o kvalifikacijah, ki so potrebne za opravljanje teh nalog.

Na primer, če je oglas omenja, da bi organizirali prireditev za zbiranje sredstev za potencialne darovalce, lahko predpostavimo, da dogodek načrtovanje spretnosti bi bila zelo pomemben in ga je treba dodati na svoj seznam.

Pridobite več informacij

Včasih so delovna mesta so zelo kratka in ne razkrivajo veliko o pričakovanjih delodajalca. Poskusite videti na spletni strani družbe, saj lahko pride do daljše opis v razdelku človeških virov za njihovo spletno stran kot oglas, ki ga je videl.

Druga strategija je, da iskanje zaposlitve strani kot Indeed.com po isti naziv delovnega mesta, da bi dobili občutek, kaj drugi delodajalci iščejo pri kandidatih. Tudi iskanje Google videti opise podobnih delovnih mest. Na primer, če se prijavljate za delovno mesto kreditni analitik, poskusite z iskanjem s frazo “opis kreditni analitik delovnih mest.” Tukaj je, kako uporabljati napredne možnosti iskanja, da bi našli informacije dela.

Potreba spretnosti Vključi?

Ko niste prepričani o tem, kaj spretnosti ali lastnosti za vključitev, preverite ta seznam spretnosti za življenjepise, spremna pisma in intervjujev. Vsebuje seznam splošnih znanj, ki jih delodajalci najbolj iskanih, plus spretnosti za različne poklice. Vključite najpomembnejših sposobnosti v svoj življenjepis in spremno pismo.

Vprašajte za nasvet

Če ste res motivirani pristati posebno službo, intervju strokovnjaki na tem področju in jih vprašati, kaj je potrebno, da excel v svoje delo. Doseči, da kolegij alumni prek vašega akademije kariere in / ali nekdanjih pisarni, stikov LinkedIn in družinskih prijateljev, za oblikovanje seznama stikov za teh posvetovanj.

Naredite Match

Ko ste sestavil podroben seznam kvalifikacij za vaše ciljne službo, si vsak element na seznamu in začeti razmišljati o tem, kako bi lahko dokazali, da imajo to sredstvo. Napišite stavek o čim več kvalifikacij, kot je mogoče, s podrobnostmi, kako uporabiti to znanje ali razstavljen, da je kakovost v delu, prostovoljca, akademske ali co-učnega načrta vlogo.

Če je le mogoče, kažejo na morebitne pozitivne rezultate in priznanja ste jih prejeli ob uporabi znanja in spretnosti. Na primer, če delo zahteva močne pisati, bi lahko rekli: “Medtem ko je delal kot pripravnik akcije, sem napisal sporočila za javnost o platformi kandidata, ki je pripeljal v dveh člankov v lokalnih medijih.”

Prednostno kvalifikacijah v vašem spremno pismo

Prednostno stavke o svojih kvalifikacijah in vključi najtežje-hitting izjave v svojo spremno pismo. Sestavite izjavo teza za začetek vaše spremno pismo, ki reference 2-4 sredstva, ki bi vam odlično prilegajo za delo.

Na primer, za banko v banki delo bi lahko rekli: “Moje močne matematične sposobnosti, storitve za stranke usmeritve, pozornost do detajlov, in sposobnost za delo z natančnostjo, da je to delo odlično prilegajo za mene.” V naslednjih odstavkih, bi morali zagotoviti primere, kako in kje se uporabljajo te spretnosti.

Preglejte svoj življenjepis

Pregleda obstoječo življenjepis in se prepričajte, da ste vključeni toliko izjav o prednostnih usposobljenosti za delo, kot je mogoče. Seznam najvišje prednostne besedne zveze na začetku vaših opisov, da bi dobili največ pozornosti.

Če imate nekaj delovnih mest, ki so bolj kvalificirani kot drugi, lahko razvije vodilno kategorijo proti vrhu svoj življenjepis kot “Sorodno Experience” (če niso nedavne delovnih mest). Vzemite si nekaj minut za posodobitev opise delovnih mest, ki ste jih hrani. Jazzing svoje življenjepis opisi delovnih mest lahko vaš življenjepis veliko bolj impresivna.

Vključi Naslovi

Nekateri kandidati bodo imeli grozdov izkušenj, ki ustrezajo ključnih kvalifikacij. Vzemimo za primer, primer, kjer so pisanje in načrtovanje dogodek zelo kvalificirajo za določeno delovno mesto.

Če ima kandidat izkušnje, ki ustrezajo tiste kategorije, nato pa bi lahko ustvarili naslove, kot so “Pisanje Experience” in “Event Planning Experience” in kraj s tem povezane izkušnje v tistih delih življenjepis. Ustrezni naslovi bodo opozoriti delodajalca na ključnih kvalifikacij na prvi pogled.

V razgovorih za službo

Pred razgovor, pregleda seznam kvalifikacij, ki ste jo ustvarili, ko delajo na vaše prijave dela. Bodite pripravljeni na razpravo o posebnih sposobnosti in sredstva, ki jih imate na razgovorih za zaposlitev. Prav tako lahko ponovim, kar izpolnjuje pogoje si bodo izbrali v vaše delo intervju zahvalno not.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *