Prosta delovna mesta za poslovne študijske Majors

 Top 10 delovnih mest za poslovne Majors
Poslovni velikih razviti veliko dragocenih spretnosti in področja znanja, ki jim omogočajo, da znatno prispeva k podjetij in ne neprofitna svetov. Ti lahko zamislite v številkah. Poslovni založbe lahko količinsko nabor podatkov, oceni finančnega učinka odločitev, in uporabi podatke za varnostno kopiranje svoje predloge.

Študenti, ki so glavni v poslu naučijo pisati jasno in jedrnato, medtem ko obdelujete primer analize in druge poslovne dokumente za svojih razredih. Profesorji jih pogosto zahtevajo za dokončanje projektov v skupinah, tako da se naučijo izzive in vrednost timskega dela, medtem ko izboljšati svoje predstavitve in vodstvene sposobnosti.

Spretnosti Poslovni Majors Si

Secira poslovnih problemov in predlaganje rešitev s pomočjo poslovnih založbe izboljšati njihovo kritično mišljenje in analitične sposobnosti. Naučijo se uporabljati orodja informacijske tehnologije za zbiranje, organiziranje in predstavljajo podatke za predstavitve in dokumente.

Znanje, pridobljeno v ključnih temah, kot so trženje, upravljanje, človeške vire in računovodstvo pripraviti poslovne založbe voditi drugim na delovnem mestu.

V razredih, kot gospodarskega prava in poslovne etike, študenti pridobijo pravne in etične perspektive svetu okoli njih. Poleg tega, poslovne študentom globalno perspektivo in zahvalo za vrednost raznolikosti, ki ga študij poslovnih praks v drugih kulturah.

Top 10 delovnih mest za poslovne Majors

Vaše osebne vrednote, sposobnosti in interese bo vplival na vašo končno odločitev o karieri, toda v nadaljevanju so nekatere druge možnosti, da razmisli, ko gredo skozi proces odločanja.

1. Računovodja

Računovodje pomagajo organizacijam za financiranje njihovih dejavnosti, spoštuje državnimi predpisi, prihranite denar, in čim večji dobiček. So izkoristiti finančnega znanja in spretnosti naučili v šoli, da bi dobre odločitve o virih organizacije. Računovodje predstavljajo in sporoči podatke o podjetju, ki se s kolegi, ki se uporablja za bolj učinkovito delovanje in vlagateljev, da dobre odločitve o njihovih naložb.

Računovodje izvajanje revizij in zagotoviti svetovanje in davčno načrtovanje storitev. Pogosto se premaknete na vodilnih položajih v financah njihovih organizacijskih ali strank organizacij. Vse vrste poslovnih, vladnih neprofitne organizacije in izobraževalne organizacije, vključi storitve računovodje.

Plača: Po podatkih Urada za statistiko dela  (BLS), mediana letni prihodek za računovodje v maju 2018 je bil 70.500 $. Najnižja 10% zaslužili manj kot 43.650 $, in najvišja 10% zaslužili več kot 122.840 $.

Job Outlook: Zaposlovanje računovodij in revizorjev pa naj bi se med letoma 2016 in 2026-hitreje od povprečja za vse poklice, povečala za 10%.

2. svetovalec uprave

svetovalci za upravljanje ali analitiki upravljanja izvede postopek za stranke, ki niso v nasprotju metodo analize primera, ki se uporablja v mnogih razredov za poslovne velikih. Veljajo analitične in reševanje problemov, sposobnosti za svoje projekte in uporabiti veščine timskega dela in predstavitev obdelana s svojimi študijami. Svetovalci so strokovnjaki na zbiranje podatkov, njihovo organizacijo in sestavljanju poročil s svojimi ugotovitvami.

Analitiki so uporabniki moči tehnologije, saj obdeluje in predstavljajo podatke za svoje stranke. Ti si zagotovi orodja za preglednice, baze podatkov, in predstavitev tako pogosto uporabljali pri svojih razrednih projektov poslovnih velikih.

Plača: Po BLS , mediana letni dohodek za analitike, upravljanja v maju 2018 je bil 83.610 $. Najnižja 10% zaslužili manj kot 48.360 $ in najvišji 10% zaslužili več kot 152.760 $.

Job Outlook: Zaposlovanje analitikov upravljanja naj bi se med letoma 2016 in 2026-hitreje od povprečja za vse poklice, povečala za 14%.

3. Social Media Manager

Socialni vodje medijske uporabiti tech zdrava pamet in poznavanje tržnih komunikacij za poslovne založbe pridobljenih uskladiti prisotnost svojega delodajalca na strani kot so Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram in Tumblr. Krepijo poslovne dejavnosti, ugotoviti identiteto blagovne znamke, in dobili besedo ven o njihovi organizaciji. Socialni vodje mediji oblikujejo strateške načrte, pomaga pri razvoju vsebine in merjenje vpliva spletnih oglaševalskih akcij.

Socialni upravljavci medijev pridobi podporo osebja za zbiranje informacij za zgodbe, ki se lahko dajo na socialnih medijih. Kot poslovne založbe, morajo biti igralci ekipe in imajo fineso z ljudmi coax sodelovanje, ko nimajo formalne oblast nad sodelavci.

Plača: Po PayScale , vodje socialnih medijev zaslužijo povprečno plačo $ 49.340.

Job Outlook: Obstaja veliko povpraševanje po socialnih upravljavci medijev, kot je razvidno iz 35,038 delovnih mest objavljen na dejansko v času, ko ta članek je bil objavljen.

4. Finančni analitik

Poslovni velikih naučijo oceniti prednosti in slabosti podjetja ter analiza trendov v različnih panogah. Finančni analitiki izkoristiti te veščine za vrednotenje podjetja, industrijska, in s tem povezane naložbe za stranke in njihovo matično družbo. Oni razlaga računovodske izkaze, izračun razmerja in druge meritve, in pišejo poročila s priporočili za naložbe in dodelitev sredstev podjetja.

Finančni analitiki koristi od vaj s področja računovodstva, financ, ekonomije in matematike, ki je tradicionalno del poslovnega major.

Plača: Po BLS , mediana letni donos finančnih analitikov v maju 2018 je bil 85.660 $. Najnižja 10% zaslužili manj kot 52.540 $, in najvišja 10% zaslužili več kot 167.420 $.

Job Outlook: Zaposlovanje finančnih analitikov pa naj bi se med letoma 2016 in 2026-hitreje od povprečja za vse poklice, povečala za 11%.

5. aktuar

Poslovni velikih z močnim kvantitativne usmerjenosti njihovega ozadja lahko postanejo ključni akterji na področju zavarovalništva, ki deluje kot aktuar. Aktuarji izračunati verjetnost tveganih dogodkih, kot so smrt, poškodbe, nesreče, požari in bolezni, če bi zavarovalnice odgovoren za izplačilo terjatev. Jih uporabljamo znanje računovodstva, financ in ekonomike in izvajajo kompleksne analize scenarijev temelji na demografskih profilov.

Aktuarji, kot poslovnih velikih, uporabljajo preglednice, baze podatkov in statistične programske opreme za izvedbo svoje analize. Poleg tega morajo imeti močan pisanje, predstavitev in prepričljivih sposobnosti za zagotovitev podpore kolegom za njihove predloge.

Plača: Po BLS , mediana letni prihodek za aktuarjev v maju 2018 je bil 102.880 $. Najnižja 10% zaslužili manj kot 61.140 $, in najvišja 10% zaslužili več kot 186.110 $.

Job Outlook: Zaposlovanje aktuarji naj bi se med letoma 2016 in 2026, veliko hitreje od povprečne stopnje rasti za vse poklice, povečala za 22%.

6. College Sprejemi predstavnik

Plača: Poslovni založbe, ki so zainteresirani za delo v okolju kolegij je treba upoštevati položaj z pisarni sprejemi kot možnost. Sprejemov osebje pripravi na močne komunikacije, predstavljanja in prepričljive sposobnosti poslovnega duru, da bi dosegla bodoče študente.

Razvijajo marketinške načrte za strateško spodbujanje kolegij in spodbujajo aplikacij. Vstopnine osebje, kot so poslovne založbe, mora sodelovati z drugimi člani skupine o projektih in uresničevati programe.

Kolegij sprejemov vloga je v bistvu prodajno mesto za šole, tako da so poslovne založbe z trdne temelje v prodaji in trženju in odhajajočega osebnosti verjetno, da bo uspešen v tej niši.

Po Glassdoor , predstavniki Sprejemni zaslužijo srednji dohodek $ 46.148.

Job Outlook: Obstaja veliko odprtine za predstavnike college sprejemov, s 2701 prostih delovnih mest na dejansko v času, ko ta članek je bil objavljen.

7. Poslovni Učitelj

Plača: Izobraževanje dijakov o poslovnem svetu je možnost za poslovne založbe, ki so prav tako končajo zahteve za izobraževanje učiteljev.

Poslovni velikih potrebovali široko znanje, pridobljeno na področju trženja, upravljanja, financ in računovodstva za učinkovito opravljanje te vloge. Strong govorna komunikacija in medosebne spretnosti so potrebne za sodelovanje študentov.

Načrtovanje in predstavljajo stimulativne izkušnje so ključ do uspeha kot učitelj. Poslovni velikih more črpati široko paleto učnih pristopov, ki so naleteli, ko izpolni svojo diplomo.

Glede na BLS , mediana letni dohodek za učitelje visoke šole v maju 2018 je bil 60.320 $. Najnižja 10% zaslužili manj kot 39.740 $, in najvišja 10% zaslužil več kot 97.500 $.

Job Outlook: zaposlovanje učiteljev dijakov se bo predvidoma povečal za 8%, med letoma 2016 in 2026-približno enako kot povprečno stopnjo rasti za vse poklice.

8. Poslovni Reporter

Tiskanje, oddajanje in elektronski mediji vse zagotavlja obsežno pokrivanje dogodkov in dogodkov v poslovnih in finančnih sektorjih. Poslovni velikih naučijo analizirati podjetja in panoge ter sestaviti pisne povzetke o svojih ugotovitvah, tako kot novinarji. Razvijajo komunikacijske in predstavitvene spretnosti, potrebne za jasno artikulirano vsebine o poslovnem svetu.

Torej, če ste fascinira podjetja, vendar bi raje komunicirajo o tem, kot poslovati, bi poslovno poročanje za vas.

Plača: Po BLS , mediana letni prihodek za novinarje v maju 2018 je bil 41.260 $. Najnižja 10% zaslužili manj kot 23.490 $ in najvišji 10% zaslužili več kot 100.930 $.

Job Outlook: Zaposlovanje novinarjev v celoti pa naj bi se med letoma 2016 in 2026 zmanjšal za 9%, kar je precej nižje od povprečne stopnje rasti za vse poklice. Vendar pa je treba širjenje radijskega in spletnega medijskega poročanja v zvezi z gospodarskimi in poslovnih dogodkov zagotoviti boljše možnosti za tiste, specializirano za poslovno poročanje.

9. Corporate odvetnik

Odvetniki, ki prakticirajo koristi pravo gospodarskih družb ali poslovnega s širokim poznavanjem poslovnih subjektov in praks, ki jih poslovne založbe pridobili. Poslovni velik razvija trdne temelje za področja gospodarskega prava, kot stečajnega, vrednostne papirje, pogodbe, združitve, zbirk, poslovnih dedovanja in katoliških. veščine raziskave, pisanje in predstavitev poslovnih založbe razvili pomaga podjetij odvetniki opravljajo svoje delo.

Poslovni velikih s trdnimi akademskih evidence in LSAT rezultati lahko pridobijo sprejem na elitnih prava šolah.

Plača: Po BLS , mediana letna plača za odvetnike je 120.910 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužili manj kot 58.220 $, in najvišja 10% zaslužili več kot 208.000 $.

Job Outlook: Zaposlovanje odvetnikov naj bi se povečal za 8%, med letoma 2016 in 2026-približno enako kot povprečno stopnjo rasti za vse poklice.

10. Zdravstvo Administrator

Skrbniki v zdravstvenem sektorju mora imeti znanje računovodstva, proračuna, človeških virov, trženja, upravljanja, gospodarskega prava, etike in informacijske tehnologije-vse predmete, ki so zajete v poslovnem učnega načrta. Poleg tega so timsko delo, komunikacija, analitične in predstavitvene spretnosti poslovnega duru, so prav tako ključnega pomena za uspeh skrbnik zdravstvenega varstva.

Veliko poslovnih velikih, ki imajo interes na tem področju bo šel na diplomirati delo v  menedžmenta v zdravstvu .

Plača: Po BLS , mediana letne plače za vodje medicinskih in zdravstvenih storitev je bilo 99.730 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužili manj kot 58.680 $, in najvišja 10% zaslužili več kot 182.600 $.

Job Outlook: Zaposlovanje menedžerjev medicinskih in zdravstvenih storitev pa naj bi se med letoma 2016 in 2026, veliko hitreje od povprečne stopnje rasti za vse poklice, povečala za 20%.

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *