6 Potencialni Pomanjkljivosti na delo na domu

Posted on

6 Potencialni Pomanjkljivosti na delo na domu

V redu, sedaj, ko ste prebrali 8 Razlogi za Be a delo-at-Home Matična ste vsi pripravljeni odreči podgane dirko (ali pa se mu pridružijo, če ste bili bivanje-at-home staršev). Ampak tukaj je še nekaj drugih vprašanj, na greben.

Ne bodo vsi našli vse to, da dejansko težave; to je odvisno od vaše kariere, osebnosti in družine. Toda prepoznavanje morebitnih pomanjkljivosti vam omogoča, da jih lažje reševanje. In večina teh je mogoče obravnavati z določitvijo temeljna pravila za svojo družino.

Neprijetno mešanje dela in doma

Ja, za nekatere je to bistvo, ampak vsi ne morejo hkrati pogaja zahtevam poslovanja in otrok. Če vam je težko reči “ne”, bodisi (ali oboje), lahko znajdete raztegne tanke. Vi ne želite, da za padec na delovnem mestu zaradi družinskih obveznosti posegajo v delovnem času ali na flip strani, da se počutijo, kot bi moral delati ves čas.

motečih

Tudi če imate redno varstvo otrok na vašem domu, ki se ukvarjajo z motečih je bistvena spretnost za delo na domu staršev. Čeprav imajo redne službe svoj delež motenj, so le redko tako osebne kot tiste, na katere naletite doma. Tudi s svojo pisarno vrata zaprta, boste slišali ihte otroka. Vaša materinska nagoni lahko pozivam vas, da udobje, tudi če poznate svojo ponudniku varstvo otrok lahko in mora ravnati z njimi.

Možni negativni učinek na napredovanje

Daleč od oči, daleč od srca. Telecommuters tvegajo, so opravili več kot za promocijo. To se lahko zgodi, ker iz nesolidarnega odnos delu zgornjega poslovodstva, ki lahko zaznajo možnost, da delo od doma, kot je pomanjkanje poklicne obveznosti. Res pa je tudi, da ne more vsa delovna mesta, zlasti višje corporate ladder greš, se uspešno telecommuted (čeprav, kaj delovna mesta se lahko učinkovito telecommuted je včasih stvar mnenja). Tako lahko pride do izbire med delo na domu in promocije.

Količina vs. kakovostnega časa z družino

Če se vi in ​​vaš otrok navajeni svojega časa skupaj pa neprekinjeno predvajanje, delo na domu bo popravek za oba. Dejstvo, da ste okoli, ne pomeni nujno, da ste na voljo. Ko vam je vaš sin navdušeno prinaša svojo najnovejšo umetniško ustvarjanje, to je super, da se je deliti v svojem navdušenju. Vendar, ko je njegova umetniška proizvodnja se začne, da spominja Picasso je, morda ne boste mogli dati vsako mojstrovino pozornost vas ali pa bi radi.

izolacija

To je potencial povračila za vse, ki temelji na domačih delavcev. In čeprav niste sami doma, včasih boste potrebovali nekaj odraslih podjetje za svojo osebno dobro počutje. Poleg tega se tvegajo osamitve strokovno, jih manjka na bistvene stiku s sodelavci.

Slabe prehranjevalne navade

Poln hladilnik tik nad vrati vaši domači pisarni vabi. Nastavitev svoj urnik lahko pomeni več odmorov za prigrizke. In ker mnogi otroci jedo ves dan, je potrebno zavestno prizadevanje za ohranitev zdravih prehranjevalnih navad.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *