Stvari ne vključi v Intervju Hvala You Letter

Posted on

Stvari ne vključi v Intervju Hvala You Letter

Pošiljanje hvala ti e-pošto ali opozorilo po razgovoru lahko pomaga, da boste izbrali za drugi razgovor ali celo ponudbe za delo. Na flip strani, lahko pisno napačno stvar, da delodajalec dvakrat premisliti o napreduje.

Keep It Pozitivno

Kakovost vaše nadaljnje komunikacije po razgovoru bo vplivala na oceno nekega delodajalca svoje kandidature. Pošiljanje zahvala zadeve, vendar pa mora biti dober ni eno samo na hitro “, hvala za intervju” e-poštno sporočilo.

Pomembno je poudariti, kako dobro se prilega delovnih mest z ozadjem, kot tudi vašo močno motivacijo za delo v tem položaju s tem delodajalcu. Prav tako boste želeli, da bi se izognili pravi, vse, kar bo povečalo dvome o svoj odnos, motivacija, ali kvalifikacije.

10 stvari, ki ne vključuje v zahvalno pismo za intervju

Ti nasveti o tem, kaj v nadaljnjih do pismu ne vključuje vam lahko pomaga izogniti pošilja napačno sporočilo za delodajalce.

  1. Ne vključujejo samo obvestilo o Appreciation:  poskrbite, da boste tudi potrditi svoj velik interes na delovnem mestu in na kratko razložite, zakaj je položaj je odličen fit.
  2. Vaša sporočila so Vzorci vaše pisanje spretnosti in pozornost do detajlov: ne pozabite, da skrbno lekturo in popravi črkovanje ali slovnične napake, in preverite, ali imate pravilno naziv, naslov in ime. To je priložnost za nadaljevanje z močnim pozitivnim vtisom, da ne bo niti malo napako.
  3. Ne omenjajo plač razpon v vašem pismu:  Počakajte, da se ponudba dana, da se pogaja plačo, saj bo vzvod biti največji, ko je delodajalec odločil, da ste prednostni kandidat.
  4. Ali ne bi bilo nobene izgovore ali Opravičujemo se za vse, kar je šlo narobe Med Intervju:  Ste bolje ne opozori na ta vprašanja. Poudarite pozitivne lastnosti, ki bi lahko boj proti vse pomisleke, ki so prišli gor v srečanje. Izjema bi bila, če menite, da je intervju je bil tako slab, da ste iz spora.
  5. Ne Omemba vse vidike stališča To povzroči, da se vprašanje primernosti Job:  Počakajte, da se je ponudba razširila pridobiti dodatna pojasnila o sestavnih delov vloge, ki zadevajo vas. Ne daje delodajalcu nobenih razlogov, na vprašanje, ali ste dobro tekmo pred dokončnim svojo izbiro. Izjema k tej smernici se lahko, če veš, da ne želite, da to delo, vendar si kot družba. V tem primeru, lahko omenimo, kako navdušeni ste bili z organizacijo in vprašal, če lahko pride drug položaj, ki je bil bolj primeren.
  6. Ne vključujejo točno isti jezik pisem Če ste jih Pošiljanje Ločeno na različnih anketarjev:  Pomislite na nekaj, kar vsaka oseba v skupni rabi, ki je v pomoč ali kurijo svoj interes. Drug pristop je ponovno potrditi sredstev, da bi si pomagali s prednostnimi nalogami naslov, da je posameznik omenil. Anketarji bodo navdušeni, če ste vzeli čas, da prilagodite svoje komunikacije.
  7. Ali ne bi bilo neutemeljenih ali pretiravanja Like “na zaposlitev je odlična izbira za My Ozadje.”: Bodite prepričani, da se vključi izjavo, da podpirajo svoje pripombe, na primer, bi lahko rekli: “Zelo sem navdušen nad možnostjo pristajanja. za odnose z javnostmi pridruženo delo, saj bi mi omogočili, da uporabljajo svoj močan pisanje, načrtovanje dogodkov in odnosov z mediji sposobnosti. “
  8. Ne vzemite pretirano agresiven pristop, ki ga Omenjajo vas bo poklical, da preverite o statusu svojo kandidaturo: Vi zagotovo lahko naknadni poziv proti koncu časovnega da je delodajalec, ki je za svojo odločitev. Ti pač ne potrebujejo, da se to omeni v svojem pismu.
  9. Ne nanašajo, če ste na vprašanje za njih:  Ni potrebe za vključitev reference s svojim sledi do korespondence. Če delodajalec želi seznam referenc, ki vas bo vprašal za eno.
  10. Ne vključujejo nobenih vprašanj o povračila stroškov za vaše anketiranje Stroški:  treba poslati čim prej po razgovoru Nadaljevanje komunikacijo. Vaše pismo mora biti usmerjena izključno na vaše zanimanje za delo in kako dobro se prilega. Vse druge informacije lahko odvrne pozornost od svoje sporočilo. Pošlji posebno noto kasneje za reševanje vseh vprašanj povračil.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *