Pisanje Hvala Letter za Job napotitvi

Posted on

Pisanje Hvala Letter za Job napotitvi

Ali ste kandidat delo vstopnega ali doživeli strokovni napredek na vaši poklicni poti, je pomembno za razvoj in vzdrževanje trajne odnose s sodelavci v vaši industriji. Tudi v današnji trg dela, kaj se uporablja, ki se imenuje “old boys” omrežje “je živ in zdrav; pogosto ob strokovni stik pripravljeni, da vam sklicevati zaželeno delovnih položaju lahko naredijo razliko, ali rezultat intervju ali ne.

Eden od načinov, da se utrdi ta odnos je rele svoje hvala v pisni obliki stikov, ki vas se nanašajo na delovno mesto, tudi če ni dobil ponudbo za delo. Poleg tega bo vaš e-poštni ali opomba jim sporočite stanje vaše prijave in jih ne sme hraniti na razgledni za druge položaje, da te nanašajo.

Kaj vključiti v svoj NAPOTITVE Hvala You Letter

Ko si rekel hvala, je pomembno, da pravilno in uradno zahvalil tistim, ki so vzeli čas in uporablja svoj vpliv, da vam s pozitivnim napotitev. Tu so primeri hvala pismo, ki ga lahko pošljete (po e-pošti, pošti ali LinkedIn) za osebo, ki vas je iz za delo.

Ko napišete pismo ali e-poštno sporočilo, se prepričajte, da je oseba, posodobitev statusa na vaše prijave ali ponudbe za zaposlitev, kot jim tudi iskreno zahvaljujem za napotitev.

Če pošiljate hvala sporočilo po elektronski pošti, ni treba, da so vaše povratni naslov ali naslov vašega stika. Izkoristite jasno pod črto (na primer: “Hvala iz [vaše ime]” ali “Hvala – [Ime]) in seznam kontaktnih podatkov v svoj podpis.

Vi bi morali opreti svojo odločitev o tem, kako obravnavati prejemnika glede na to, kako dobro jih poznate. Če ste znani in komuniciranje z njimi pogosto, da je v redu, da jih obravnavajo s svojim imenom. Če pa so bili tvoj mentor ali inštruktor šola v formalnem, konzervativno nastavitev, uporaba “Mr. / Gospa / profesor “, čemur sledi njihov priimek.

Imejte v mislih, da so ti vzorci, ki samo kot primer – ne samo jih kopirali in lepljenje, jih prilagoditi, da odraža svoje okoliščine in osebni ton glasu.

Prav tako glej spodaj za primer e-pošte hvala pismo za napotitev.

Vzorec zahvalo pismo za napotitev

Vaše ime
Vaš e-naslov
Vaše Mesto, država poštna številka
telefon Število
vaš e-poštni

Datum
Ime
Naslov
Organizacija
Naslov
Mesto, država poštna številka

Spoštovani gospod Jones,

Hvala, ker ste tako zelo me napotuje Junior računovodja [ali vstaviti drugimi nazivi delovnih mest] položaj na ABCD. Hvaležen sem za čas, porabljen pregledu moje prošnje in mi priporoča za delo.

Želela sem deliti z vami razburljivo novico, da sem bil izbran za intervju v-oseba z ABCD za najem manager naslednji teden. Ko me je poklical, da nastavite čas za ta intervju, je posebej omenil, kako navdušena je bila z dopisom napotitev, ki jo je napisal v mojem imenu.

Še enkrat, hvala ti za pomoč. Zelo cenim pomoč, ki ste mi ga vnesli; Bom vas napoten o tem, kako je intervju gre!

S spoštovanjem,

Tvoje ime

Zahvaljujemo se vam Letter za napotitev Email

Zadeva: Hvala od Dave

Dragi Tim,

Hvala obema me opozori na nedavnem odprtju delovnih mest v vašem podjetju in za prostovoljno ponudbo za zagotavljanje vaše najemna odbor z napotitvijo v mojem imenu. HFT Industries je čudovit ugled kot vodilno podjetje, in zelo cenim vaše zaupanje vame.

Mislim, da je moj intervju z Stanley je šlo dobro, in pričakujem, da se sestane z Sheila kasneje ta teden na drugi razgovor. Opis Stanley je v družbi in o tem, kaj moje odgovornosti, bi zajema, je treba bom najel, strjeni moje veliko zanimanje za pridružitev svojo ekipo. Bom vas objavili, ko sem šel skozi najem procesa.

Še enkrat, hvala za vašo podporo – Ohranil sem moje pesti, da bomo lahko kmalu sodelavci HFT Industries!

Dave Jones

Zahvaljujemo se vam Letter za Ko dobila službo

Zadeva: Hvala!

Dragi Nancy,

Pišem danes se vam zahvalil za mene uvedbo Bob Anderson, vodja trgovine na Eckles strojne opreme. Ne samo, da nisem dobil intervju za drobno položaju, vendar sem bil tudi najel in bom se začenja svoj usposabljanje v dveh tednih.

Prosim, povej mi, če sem lahko kdaj naredil vse, da vrne uslugo. Resnično cenim to, kar ste storili zame.

S hvaležnostjo,

Annabelle

Več o Hvala pisma

Pregled nasvet o tem, kako napisati hvala pismo, koga je treba hvala, kaj bi želel napisati, in kdaj za pisanje v zvezi z delovno hvala pismo je. Tudi pregled drugi vzorec hvala pisma, ki vključujejo zahvala za razgovor za službo, pripravništvo hvala pismo, hvala za informativno intervjuju, hvala za pomoč, in različne dodatne intervju hvala vzorce pismo.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *