Skupne izzive New Pripravniki obraz

Posted on

Skupne izzive New Pripravniki obraz

Ko delaš svojo domačo nalogo in raziskovanje delodajalce, predložitev dobro napisana strokovni življenjepis in spremno pismo, in vzdrževanje proaktiven pristop k procesu stažu, ste pristali, kar se zdi, da je odlična praksa za poletje.

Kot večina stažisti, ste pripravljeni za začetek pridobivanja strokovnih izkušenj, vendar je prvi dan na delovnem mestu je lahko neprijetno, če niso izpolnjeni vaša pričakovanja. Tukaj je, kako ohraniti strokovne usposobljenosti in zagotovili, da vaš stažu je dragoceno in prijetno.

Bodite racionalen pristop do problemov

Krivulja učenja povezana z novo službo je strma, in da bo neizogibno nezgode zgodaj v procesu. Več o tem, da postavljajo vprašanja, si logičen pristop k vsaki situaciji, in ne skok na sklepe ali pa nič osebno, kot ste poskušali rešiti pomisleke. Tukaj je nekaj pogostih izzivi stažisti srečujejo v prvih nekaj tednih na delovnem mestu.

Problem 1: Biti Namenski Vse kruliti delo

Prvič, ne pozabite, da morate plačati svoje dolgove kot pripravnik na koncu dobili s polnim delovnim časom svojih sanj. Obstaja veliko naučiti o organizaciji, njenih ljudi, svojega poslanstva, in strank, da služi, in še mnogo tega učenje poteka, medtem ko delaš delo teči-of-the-mill.

REŠITEV : Če spremenite perspektivo ponižujoča nalog, se lahko obrnejo na neugodnega položaja v eno od prednosti. Na primer, medtem ko bi kavo morda narediti zanimive znance. Čeprav vložitev dokumentov, lahko izveste več o poslovanju družbe.

Problem 2: niste bili nadomestilo za svoje delo

Ti so lahko ponudi $ 15 na uro, vendar opazili le prejemali 10 $ na uro v svojem tedenskem plačo. Ali pa, obljubil povračilo za prevoz in hrano ni proferred po dveh ali treh tednih. Če se eden od njiju ali podoben položaju v primeru, da je pomembno, da ugotovite, kaj je lahko problem, preden ste postali Demoraliziran in je vplivalo na vaš odnos. Nihče vas ne bo kriv za preverjanje na odškodnine ali povračila.

REŠITEV:  Če ste bili v času vašega organizacijska socializacija dodeljena zastopniku HR, stik z njimi in ugotovite, zakaj ne prejemajo nadomestila ste pričakovali. Če nimate stika HR, se posvetujte s svojim neposredno nadrejenim, ali oseba, ki ste bili v stiku s ko ste bili najeti.

Problem 3: You Feel preobremenjeni in ne morejo izvajati na svojih najboljših močeh

To ni nič nenavadnega za stažisti, da se počutijo preobremenjeni, in mnogi so prav gotovo daje veliko obremenitev z minimalno usposabljanje. Vztrajati v zgodnjih fazah, in da si nekaj časa, da pridejo do hitrosti. Če menite, da pod pritiskom, vaš nadzornik, pojasnjujejo, da želite, da je potreben čas, da naredite dobro delo in zmanjšanje napak.

Vendar, če je nelagodje vztrajen, in ti ne zdi, da stvari postajajo vsak dan lažje, boste morda želeli, da ponovno preuči, če je praksa vredno nadaljuje.

REŠITEV:  poiskati drugo mnenje od drugih praktikantov, sodelavca na delovnem mestu, ali nekoga, ki mu zaupate, da vam dobro perspektivo. Mogoče je, da ste se preveč strog do sebe in da se opravljajo v redu. Mogoče je, da ima vaš delodajalec nerazumnih zahtev. Če sumite, da ta, se posvetujte s svojim nadzornikom o njihovih pričakovanjih in za povratne informacije o svoji zmogljivosti. Čeprav je težko, odkrit pogovor o uspešnosti in pričakovanj kaže zrelost. Učenje, da se udobno v tem primeru vas bo stala dobro mesto za prihodnje pogovore o uspešnosti.

Problem 4: Si Prejemanje malo ali nič Feedback

Redne ocene so ključnega pomena za vse zaposlene, še posebej za pripravnike in kandidate vpis ravni. Zaposleni morajo vedeti, če so dobro opravlja svoje delo, ali če se kaj je treba spremeniti. Mnogi delodajalci pogled na potrebo po povratnih informacij, kar pomeni, da mora na vas, da ga iščejo.

REŠITEV:  Če prejmete malo ali nič povratne informacije, vprašajte svojega nadrejenega, če so ustrezno opravljajo. To bi lahko bila športna vprašanje ob kavi, če se počutite bolj udobno z manj formalnem okolju. Ta pristop omogoča, da vaš nadzornik za manj varovano približno ob spregledati, da je treba, da ti povem, kako delaš. Lahko zbral tudi vpogled, ki ga prosi nasvet svojega nadzornika o nekaterih temah, povezanih z delom, kot so, kako bi morali ravnati situacija A, B in C.

Veliko izzivov, ki jih boste srečujejo na delovnem mestu, so povezana z približuje probleme in druge osebe na ustrezen način; Težave se lahko zdijo nepremagljive, in ljudje lahko zdi nerazumno. Več o tem, je to, in boste izvedeli najtežji lekcijo vseh.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *